72 Deltid Deltids-MBA Programmer 2024

Deltid Deltids-MBA Programmer 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MBA-program tilgang i forskellige business-relaterede emner, som udvikler udøvende og lederegenskaber, ved siden af ​​muligheden for at få praktisk erhvervserfaring takket være vores praktik program, for at lykkes på direktionsgangen. Den fokuserer på de praktiske aspekter af de globale markeder for at lære de studerende de færdigheder, der gælder for international markedsføring og global ledelse i virksomhederne.

    • Vienna, Østrig

    Fuldtid, Deltid

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) er et program, der undervises fuldt ud på engelsk, designet specielt til branchefolk, der ønsker at fremme deres karriere. Programmet undervises i blokerede seminarer, to til fire dage på campus eller online en gang om måneden. Programmet koncentrerer sig om strategisk analyse og planlægning, tværfaglige færdigheder, værdibaseret ledelse og kritisk tænkning. Studerende vil fremme deres viden inden for kerneforretningsdiscipliner, herunder menneskelig ressourcestyring, organisatorisk adfærd, regnskab og økonomi, marketing og drift, innovation og iværksætteri. Out-of-the-box tænkning udfordrer eksisterende grænser og tankemønstre.

    • Lausanne, Schweiz

    Deltid

    24 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Designet til at rumme travle gæstfrihedsprofessionelle, leveres vores MBA i gæstfrihed 80 % online. Et fleksibelt online klasseværelse giver dig mulighed for at opnå en anerkendt MBA uden at forlade dit job, når du anvender nye strategier og værktøjer på arbejdspladsen.

    • Frankfurt, Tyskland
    • Düsseldorf, Tyskland

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, På campus

    Engelsk

    En MBA for unge fagfolk fra enhver industri med stærkt lederskabspotentiale, der ønsker at forblive fuld beskæftigelse og drage fordel af verdensklasse MBA-uddannelse i Frankfurt, Europas økonomiske hjerte.

    • Trieste, Italien

    Deltid

    24 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    The Part-Time International MBA er en Master of Business Administration med et stærkt internationalt fokus, udført udelukkende på engelsk, der vil bringe dig i kontakt med forskellige kulturer og stimulere dialog og debat. Programmet varer 2 år, med klasser fra mandag til fredag i Trieste, Italien og/eller online, takket være hybridformlen.

    • Paris, Frankrig

    Deltid

    15 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Online MBA i EIML af EIML Paris tilbyder studerende en unik læringsoplevelse og forbereder dem til at opbygge deres karriere mod sektorområder inden for luksusindustrien: mode, smykker og ure, kosmetik og parfume, gastronomi, vin og spiritus, gæstfrihed og luksustjenester . Online-programmet, der er fuldt undervist på engelsk, giver de studerende mulighed for at få kernekendskab til luksusledelse, marketing og kommunikation, mens de udvikler en forståelse af brand management vedrørende forskellige luksussektorer. Pædagogikken er innovativ og baseret på praktisk undervisning, herunder seminarer, konferencer, casestudier og konsulentprojekter i samarbejde med luksusmærker. Således tilbyder EIML MBA seminarer i klassen inden for følgende specialiteter: design af samlinger, gemologi, kosmetik-og-parfumefremstillingsteknikker og råvarer, gastronomi og vinsmagning workshops. Der arrangeres studieture inklusive butiksture i europæiske hovedstæder for at hjælpe studerende med at udvikle en international vision om luksuskulturer. Hvem er dette program til? Studerende, der har tjent en fire til fem-årig videregående uddannelse, og fagfolk, der ønsker at uddybe deres viden eller udvide deres handlekraftige know-how. Gennem et partnerskab med ISIMI-PPA er EIML Paris berettiget til at uddanne studerende og vurdere dem for at få et niveau-7 RNCP-certifikat for "Manager des Stratégies Communication Marketing" akkrediteret under det franske beskæftigelsesministerium ved en ordre af 7. juli 2017 og offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende den 19. juli 2017. Et studieår på 65 kursusdage svarer til 60 ECTS-point. Færdigheder og viden vurderes ligeligt på to forskellige måder: kontinuerlig vurdering og slutevaluering. Der organiseres løbende vurdering over undervisningsperioden. Det kan baseres på vurderingstest, praktiske tilfælde, forskningsarbejde og / eller mundtlige præsentationer, der skal udføres individuelt eller i grupper. De afsluttende evalueringstest organiseres uden for kursusmøderne. Om nødvendigt kan det relateres til en casestudie, gennemførelse af et projekt, skrivning af en aktivitetsrapport og / eller et essay, rollespil i en professionel sammenhæng.

    • Luxembourg City, Luxembourg

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Weekend-MBA er designet til at tilbyde maksimal fleksibilitet til fuldtidsarbejdende fagfolk med alle fordelene ved et ansigt-til-ansigt MBA-program. Denne kombination resulterer i et dynamisk program, der styrker deltagernes karriere og udvikler deres færdigheder og kompetencer.

    • The Hague, Holland

    Deltid

    24 Måneder

    Blandet, På campus

    Engelsk

    I løbet af MBA vil du lære, hvordan du anvender forretningsteori på livssynsscenarier. MBA-studerende udforsker ajourførte casestudier og rollespil som forretningskonsulenter.

    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 1 more

    Deltid

    18 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    GAU MBA-specialiseringen er et tempofyldt, dynamisk program designet til at give deltagerne et globalt overblik over Business Management, økonomi, Executive MBA, Financial Management, International Business Management, Management Information Systems, Marketing, Tourism & Hospitality management. I dagens hurtigt skiftende miljø forsøger vi at give vores studerende fordelen i erhvervslivet gennem et program, der fremmer kreativitet, iværksætteri og ideer fra hele verden. GAU MBA er rettet mod erfarne fagfolk, der søger fleksibel og multikulturel læringsinteraktion, og giver den praktiske viden og innovative ledelsesværktøjer, der er nødvendige for at maksimere professionelt potentiale og succes.

    • Paris, Frankrig

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Den MBA i International Management fokuserer på de eksterne og interne ledelsesfunktioner typisk for multinationale selskaber (multinationale selskaber).

    • Vienna, Østrig

    Deltid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    I dette MBA-program får du alle værktøjerne til at initiere og implementere dynamisk innovation samt opstartsprojekter på en iværksætter- og samarbejdsvillig måde. Du kan analysere teknologistier og identificere innovationsmuligheder på et tidligt tidspunkt. Du er i stand til at udvikle innovative strategier for at udfolde dette potentiale og kommunikere kreative løsninger på alle niveauer. Med det sætter du en milepæl for at definere et fremtidssikkert innovationskoncept og forretningsmodel.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    24 Måneder

    På campus

    Kinesisk

    Jinan University Singapore Master of Business Administration (MBA) uddannelsen (benævnt: Jinan University Singapore Chinese MBA) er et undervisningsprojekt fra Jinan University i Singapore. Det er i fællesskab organiseret af School of Management ved Jinan University og南洋社会科学学院. Programmet i Singapore rekrutterer studerende fra oversøiske kinesere, folk fra Hong Kong, Macao og Taiwan og udlændinge, og de er fritaget for at tage erhvervskvalifikationsprøven. Programmet undervises på kinesisk, og der er ingen engelsk adgangskrav såsom IELTS eller TOEFL.

    • Berlin, Tyskland

    Deltid

    24 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    ESMT Berlin deltids-blandet MBA i forretningsinnovation er en ideel måde at fortsætte med at arbejde på fuld tid, mens du får viden og kompetencer til at understøtte ikke kun din personlige udvikling, men også vækst og transformation af din virksomhed. Programmet retter sig mod personer med mindst tre års erhvervserfaring, der ønsker at være effektive forandringsagenter i deres organisation. Uanset om du er en del af en moden virksomhed, der har brug for at stimulere forstyrrende innovation eller en opstart, der ønsker at skalere op, kan dette program være det næste trin i din karriere.

    • Mount Vernon, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    The University of Baltimore MBA er designet med dig (og din arbejdsgiver) i tankerne. Du har mulighed for at tage klasser i en traditionel klasseundervisning, online eller begge, det er dit valg. Uanset hvad du beslutter dig, vil du lære sammen med andre studerende, der søger at vokse professionelt, ligesom dig.

    • Germany Online, Tyskland

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    German

    Post-graduate masteruddannelsen i General Management med en MBA (Master of Business Administration) grad fra DIPLOMA University gør det muligt for erfarne kandidater fra naturvidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora eller samfundsvidenskab at erhverve ledelsesmæssige færdigheder, der sætter dem i stand til at forfølge en lederposition kvalificere sig.