MBASTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i São Paulo

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Det er den største by i Brasilien, og det har set et system af en lang række offentlige og private videregående uddannelser læringscentre. Nogle af de globalt anerkendte universiteter som University of Sao Paulo, er pontifikale katolske universitet Sao Paulo og Sao Paulo State University placeret her.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i São Paulo. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i São Paulo. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i São Paulo og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i São Paulo og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i São Paulo direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

MBA i luxo® arkitektur

Roberto Miranda Educação Corporativa
på universitet Deltid 3 - 4 semestre Brasilien São Paulo

Lad ikke din kreativitet er begrænset af budgettet for en kunde. Gør dig klar til at deltage i et univers, hvor der ikke er nogen grænser for brugen af ​​deres talent og innovation. Arkitekturen for luksus marked er en realitet i hele verden. Kend dine særlige, dens materialer, dens elementer og råvarer.

Mba - ledelse i gæstfrihed luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
på universitet Deltid 3 - 4 semestre Brasilien São Paulo

Henvender sig til iværksættere og fagfolk, der er interesseret i at udvikle deres viden i den globale luksus gæstfrihed. Med 15 klasser dannes i Hotel Fasano i Sao Paulo, Hotel Ritz, George V og Plaza Athenee i Paris.

Mba - event management og ceremoniel luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
på universitet Deltid 3 - 4 semestre Brasilien São Paulo

event management, fra udformning, planlægning og upåklagelig udførelse, indebærer et bredt spektrum af viden. Dette program giver deltagerne de værktøjer og ekspertise, der er nødvendige for at styre komplekse, unikke begivenheder og høj luksus.

Americas mba

FIA – Fundação Instituto de Administração
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Brasilien São Paulo

4 TOP SKOLER, ONE GREAT MBA - Fire bredt respekterede graduate business schools i Nord- og Sydamerika har indgået partnerskab for at tilbyde en innovativ international Executive MBA oplevelse. Undersøgelse og netværk på engelsk med ledere i Brasilien, Canada, Mexico og USA.