MBASTUDIES.DK

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

resultater fundet Filter

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Online og campus kombineret Deltid 24 - 60 måneder Kontakt skolen Singapore

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer.

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Malaysia Putrajaya

Du har mulighed for at studere til din MBA på deltid på vores inspirerende universitetscampus i Malaysias moderne by Putrajaya og deltage i vores voksende netværk af EBS-kandidater og forretningsfolk. Du vil blive undervist af erfarne og meget respekterede britiske og lokale baserede fakulteter, har adgang til ekstraordinære faciliteter og graduere med en prestigefyldt grad fra et britisk universitet, som er fuldt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA).

MBA i Informationsteknologi

Westford University College
på universitet Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Sharjah Nigeria Lagos De Forenede Arabiske Emirater Online + 4 mere

MBA i Informationsteknologi er designet til at imødekomme det voksende og unike behov for information fagfolk, der forstår conflux af flere organisatoriske spørgsmål i flere discipliner.

Deltids IMBA program

Business School, Sun Yat-sen University
på universitet Deltid 3 år Kontakt skolen Kina Guangzhou

Vores IMBA-program er at fremme iværksættere med global strategisk vision og ledelsesmæssige talenter, der tilpasser sig den globale konkurrence.

Mba (deltid)

Westminster International College
på universitet Deltid 16 - 24 måneder Januar 2020 Malaysia Subang Jaya

Westminster International College deltid MBA for Executive kurs, der drives i samarbejde med Cardiff Metropolitan University, er specielt designet til eksisterende fagfolk, der ønsker at fremme deres forståelse af global handel og handel, mens

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
på universitet Deltid 13 måneder September 2020 Spanien Madrid Kina Beijing Det Forenede Kongerige London + 4 mere

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Master of Business Administration

Murdoch University in Dubai
på universitet Deltid 16 - 24 måneder Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

At have en ph.d.-niveau i Business kan ofte give dig kanten nødvendige for at gøre det gennem de øverste lag af industrien. Master of Business Administration giver en

MBA i Finance

Azerbaijan State University of Economics
på universitet Deltid 2 år September 2020 Aserbajdsjan Baku

Master of Business Administration (MBA)

Asia e University
Online og campus kombineret Deltid 18 - 20 måneder Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur

MBA har altid været kendt som en generel ledelsesgrad for at give et ekstra boost til dit CV. I dagens stærkt konkurrencedygtige arbejdsmarked, hvor færdigheder ikke længere er de vigtigste

Mba - asean business integration (ASEAN bi)

Dhurakij Pundit University's International College
på universitet Deltid 3 semestre June 2020 Thailand Bangkok

Programmet er unikt designet til dem, der ønsker at tilegne sig både viden og færdigheder er nødvendige for en succesfuld karriere som en midterste niveau business udøvende og ASEAN Forretning professionel. Programmet er et internationalt læseplan, der kombinerer

MBA in Strategic Project Management (SPM MBA)

Hanyang University School of Business
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Sydkorea Seoul

KUBS Korea MBA

Korea University Business School
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 mere

Nanyang Professionel MBA (deltid)

Nanyang Business School, NTU Singapore
på universitet Deltid 18 måneder Kontakt skolen Singapore

Den Nanyang Professional MBA (PMBA) er en første-of-its-kind program i Asien skabt specielt til at løse krævende tidsplan for fuld tid arbejder fagfolk.

MBA i små og mellemstore virksomheder udvikling

Vietnamese-German University
på universitet Deltid 2 år September 2020 Vietnam Ho Chi Minh-byen

September (SMV Program Training) er ikke kun et internationalt program, men også et forsknings- og undervisningsprogram ved universitetet i Leipzig og vietnamesisk-tysk universitet.

Deltid MBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
på universitet Deltid 3 år September 2020 Kina Wuhan

Dette er en deltidsstilling treårigt program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk.