MBASTUDIES.DK

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

resultater fundet Filter

MBA I Engineering Management

Westford University College
på universitet Online Deltid 18 måneder Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Sydafrika Cape Town Saudi-Arabien Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordan Amman Det Forenede Kongerige UK Online + 22 mere

Dagens ingeniørchefer skal trænes på den generelle ledelse samt specifikke ingeniør disciple, der vil blive brugt af ingeniørholdene, der skal styres. ingeniørarbejde

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre
Online og campus kombineret Deltid 24 - 60 måneder Kontakt skolen Singapore

Kelley-Manchester Global MBA tilbyder den dobbelte ekspertise både i britisk og amerikansk erhvervsskole og kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med indlysende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer.

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Malaysia Putrajaya

Du har mulighed for at studere til din MBA på deltid på vores inspirerende universitetscampus i Malaysias moderne by Putrajaya og deltage i vores voksende netværk af EBS-kandidater og forretningsfolk. Du vil blive undervist af erfarne og meget respekterede britiske og lokale baserede fakulteter, har adgang til ekstraordinære faciliteter og graduere med en prestigefyldt grad fra et britisk universitet, som er fuldt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Tongji-Manchester Dual Degree MBA Program

Tongji University, School of Economics and Management
på universitet Deltid 30 måneder Kontakt skolen Kina Shanghai

Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program blev lanceret i 2009 og kombinerer MBA-kurser i Manchester Business School og de specialiserede kurser i Tongji University i projektledelse.

Deltid MBA

Stamford International University
på universitet Deltid 18 måneder September 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 mere

Stamford signatur MBA er et deltids-program designet til at imødekomme behovene hos de studerende. Det blander interaktive klasseværelser på lørdage med fleksible online læringsmoduler, der gør det muligt for eleverne at lære sig uden for klasseværelset på et tidspunkt, der passer til dem. Programmet kan afsluttes om 1,5 år.

Master of Business Administration, deltid glasgow

University of Strathclyde Business School
på universitet Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrig Toulouse + 8 mere

Vores deltid MBA (aften studie) giver dig mulighed for at få et værdsat og veletableret management kvalifikation på en måde, der er bedst egnet til dine faglige og personlige forhold.

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
på universitet Deltid 13 måneder September 2019 Spanien Madrid Kina Beijing Det Forenede Kongerige London + 4 mere

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Master of Business Administration

Murdoch University in Dubai
på universitet Deltid 16 - 24 måneder Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

At have en ph.d.-niveau i Business kan ofte give dig kanten nødvendige for at gøre det gennem de øverste lag af industrien. Master of Business Administration giver en

Mba

American University Of Technology
på universitet Deltid Oktober 2019 Libanon Lebanon Online

Den MBA for Executives program er designet til ikke-akademiske personer, der har erhvervet de faglige kompetencer og er villige til at støtte deres erfaringer med en videnskabelig tilgang, der indebærer dem til at blive erhvervsorienterede ledere.

Master of Business Administration (MBA)

Asia e University
Online og campus kombineret Deltid 18 - 20 måneder Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur

MBA har altid været kendt som en generel ledelsesgrad for at give et ekstra boost til dit CV. I dagens stærkt konkurrencedygtige arbejdsmarked, hvor færdigheder ikke længere er de vigtigste

MBA - integreret marketing kommunikation (IMC)

Dhurakij Pundit University's International College
på universitet Deltid 3 semestre June 2020 Thailand Bangkok

Programmet er unikt designet til dem, der ønsker at tilegne sig både viden og færdigheder er nødvendige for en succesfuld karriere som IMC faglig eller midterste niveau virksomhed udøvende. Programmet er den eneste internationale program

KUBS Korea MBA

Korea University Business School
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 mere

Internationale MBA (IMBA)

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business
på universitet Deltid 2 - 4 år September 2019 Kina Shanghai

Den internationale MBA-program ved Shanghai University of Finance og Economics (SUFE) og Webster University (Webster) blev anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium (MOE) i 1996, hvilket gør den til en af ​​de første Imba programmer er anerkendt af MOE. Programmet sigter mod at dyrke erhvervsledere med et globalt perspektiv og tværkulturel ledelse talent.

MBA in Strategic Project Management (SPM MBA)

Hanyang University School of Business
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Sydkorea Seoul

Strathclyde MBA i malaysia

CDC Management Institute
på universitet Deltid 2 - 6 år Januar 2020 Malaysia Shah Alam

Den Strathclyde MBA i Malaysia, som forvaltes af CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en fleksibel stil af levering indarbejde deltid og åbne undervisningsmiljøer elementer i en 180 kredit