MBASTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Salta

En del tid MBA er en glimrende måde at forbedre legitimationsoplysninger og opnå viden om erhvervslivet, der er afgørende for en hurtig bevægelse karriere. Dette program er fremragende til bearbejdning af fagfolk, der foretrækker at tage klasser i weekenden eller i løbet af aftenen.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Dette land har gennemført en lov, der bemyndiger alle studerende på videregående uddannelser til at gælde for regering til at tillade dem med at nå deres akademiske drømme. Det har forbedret højere uddannelser i dette land gør det en af ​​de bedste lande tilbyder internationale kurser i Sydamerika kontinent. Da der er flere universiteter som Det Internationale Bureau af sproget som tilbyder sprogkurser, sprog barriere ikke er en gigantisk udfordring for studerende, der ønsker at forfølge en international karriere i Argentina.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Salta. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Salta. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Salta og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Salta og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Salta direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

MBA Vatel - international hoteldrift (Buenos Aires)

Vatel Argentina
på universitet Deltid 18 måneder Kontakt skolen Argentina Buenos Aires Salta + 1 mere

For at besvare professionalisering og udvikling af den internationale hotelbranchen, Vatel foreslår et specialiseret MBA-program i Hospitality Management orienteret Højere Teknikere i Hospitality med et program på 1 år og en halv studere 4 gange om ugen fra 18:30 til 22 timer .