Filter
Deltid
Argentina Studietype: alle

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Argentina

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Dette land har gennemført en lov, der bemyndiger alle studerende på videregående uddannelser til at gælde for regering til at tillade dem med at nå deres akademiske drømme. Det har forbedret højere uddannelser i dette land gør det en af ​​de bedste lande tilbyder internationale kurser i Sydamerika kontinent. Da der er flere universiteter som Det Internationale Bureau af sproget som tilbyder sprogkurser, sprog barriere ikke er en gigantisk udfordring for studerende, der ønsker at forfølge en international karriere i Argentina.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Argentina, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Vatel Argentina

For at besvare professionalisering og udvikling af den internationale hotelbranchen, Vatel foreslår et specialiseret MBA-program i Hospitality Management orienteret Højer ... [+]

For at besvare professionalisering og udvikling af den internationale hotelbranchen, Vatel foreslår et specialiseret MBA-program i Hospitality Management orienteret Højere Teknikere i Hospitality med et program på 1 år og en halv studere 4 gange om ugen fra 18:30 til 22 timer .

Program Mål: Erhverve de værktøjer til beslutningstagning som en akse overvejer de fire søjler i Ledelse: Human Resources, marketing, ledelse og Finans. Specialiserer sig i topledelsen rammer. Ved afslutningen af ​​uddannelsen studerende modtager et diplom MBA i International Hotel Management. Program organisation:

Programmet varer 1 år og en halv. Den består af 3 semestre af kurser * og et minimum på 8 måneder praktik hotel (og / eller arbejde), der gennemføres under eller ved afslutningen af ​​klasser. Klasser bliver undervist på spansk.... [-]

Argentina Buenos Aires Salta
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk