Filter
Deltid
Argentina Buenos Aires Studietype: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Buenos Aires

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Argentina er kernen i de videregående uddannelser, især fra deres forskningsorienteret pensum. Det har gjort eleverne til at få praktisk viden og færdigheder, men også forbedrede praktiske viden ansøgning. Dette har hjulpet de lærde til at give løsninger på landets problemer.

Buenos Aires er hjemsted for de vigtigste litterære figurer. Dette kan være et resultat af byens mange private og offentlige uddannelsesinstitutioner sådan Salvador University og University of Buenos Aires.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Buenos Aires. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Buenos Aires. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Buenos Aires og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Buenos Aires og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Buenos Aires direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Argentina
Buenos Aires
Studietype
Vatel Argentina

For at besvare professionalisering og udvikling af den internationale hotelbranchen, Vatel foreslår et specialiseret MBA-program i Hospitality Management orienteret Højer ... [+]

For at besvare professionalisering og udvikling af den internationale hotelbranchen, Vatel foreslår et specialiseret MBA-program i Hospitality Management orienteret Højere Teknikere i Hospitality med et program på 1 år og en halv studere 4 gange om ugen fra 18:30 til 22 timer .

Program Mål: Erhverve de værktøjer til beslutningstagning som en akse overvejer de fire søjler i Ledelse: Human Resources, marketing, ledelse og Finans. Specialiserer sig i topledelsen rammer. Ved afslutningen af ​​uddannelsen studerende modtager et diplom MBA i International Hotel Management. Program organisation:

Programmet varer 1 år og en halv. Den består af 3 semestre af kurser * og et minimum på 8 måneder praktik hotel (og / eller arbejde), der gennemføres under eller ved afslutningen af ​​klasser. Klasser bliver undervist på spansk.... [-]

Argentina Buenos Aires Salta
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk