close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at have afsluttet en bachelorgrad, ønsker mange studerende at forfølge en kandidatgrad. Indskrivning i et deltids MBA-program kan være en god mulighed for studerende, der ønsker at afbalancere deres uddannelse med job og familier, mens de tjener ekspertviden i deres valgte karriere. Hvad er en deltid MBA i Administration Studies? Denne type program giver typisk eleverne en dybere viden… Læs mere

Efter at have afsluttet en bachelorgrad, ønsker mange studerende at forfølge en kandidatgrad. Indskrivning i et deltids MBA-program kan være en god mulighed for studerende, der ønsker at afbalancere deres uddannelse med job og familier, mens de tjener ekspertviden i deres valgte karriere.

Hvad er en deltid MBA i Administration Studies? Denne type program giver typisk eleverne en dybere viden om alle områder i erhvervslivet, fra økonomi til ledelse. Kurser dækker normalt emner som forretningsstrategi, marketing teknikker og ledelsesteori. Gennem casestudier, teamprojekter og præsentationer lærer de normalt, hvordan man implementerer komplekse forretningsstrategier for at hjælpe deres virksomheder med at klare sig.

Mens de er indskrevet i en deltid MBA-program, dyrker eleverne typisk flere nøglekompetencer, der kan hjælpe dem med at lykkes både i faglige og personlige bestræbelser. Organisationskompetencer er normalt nyttige på alle områder af livet, mens analytisk tænkning og lederskabsfærdigheder kan hjælpe en elev til at skille sig ud på jobområdet, hvilket muligvis fører til lønforhøjelser og jobfremskridt i fremtiden.

Fordi universiteter tilbyder forskellige programmer og har varierende studiegebyrer, er der ingen fast pris for en deltid MBA-grad. For at bestemme, hvor meget et bestemt program koster, er det bedst at kontakte direkte interesserede skoler.

Den særlige viden, som en deltid MBA i Administration Studies giver kan kvalificere studerende til næsten ethvert job relateret til erhvervslivet. De, der foretrækker at være ansvarlige for sig selv, starter sommetider deres egne virksomheder og bliver CEOS. Andre foretrækker at arbejde som virksomhedsledere. Nogle finder job som kompensationsledere eller dataanalytikere, og andre vælger flere kreative job som reklamekonsulenter eller marketingledere. Job som projektledere kan også være til rådighed, eller studerende kan vælge at blive forretningsanalytikere.

Deltids MBA-programmer kan tilbydes enten online eller på campus for at give eleverne mere fleksibilitet. Universiteterne anerkender i hele verden behovet for at give fjerntliggende studerende adgang til videregående uddannelser og tilbyde flere online-kurser end nogensinde før. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Westford University College
Sharjah, Forenede Arabiske Emirater +13 Mere

MBA i kvalitetsstyring, Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-program er at hjælpe de studerende med at opnå et certifikat fra to berømte organer og yderligere hjælpe dem ... +

MBA i kvalitetsstyring, Målet med CIQ-UCAM Dual Certification MBA-program er at hjælpe de studerende med at opnå et certifikat fra to berømte organer og yderligere hjælpe dem med at tilegne sig viden og færdigheder inden for ledelse, forandringsledelse, ledelsesregnskab, økonomi og mennesker ledelse. Det er designet til at hjælpe de studerende med at få yderligere kompetencer inden for rådgivning, iværksætteri, beslutningsproces og design og ledelse af forretningsdrift. Programmet er rettet mod fagfolk inden for teknik, jura, forretningsadministration, liberal arts, uddannelse og generel ledelsesbaggrund, hvis mål er at opnå en international MBA fra et velrenommeret universitet. -
Deltids-MBA
Deltid
18 måneder
Engelsk
på universitet
Online
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin, Tyskland

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA -
MA Deltids-MBA
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online