Deltid Programmer

Deltid Master of Business Administration og Deltid Executive Master of Business Administration er kandidat grader tillagt ved handelshøjskoler organiseret omkring en fleksibel tidsplan.

Færdiggørelsen af ​​en del tid MBA eller deltid EMBA kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. For studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, iværksætteri, ledelse, markedsføring, kommunikation, økonomi og finansiering, en del tid MBA eller en del tid EMBA kan føre til lederjob åbninger muligheder og forbedre karrieremuligheder.

Mange universiteter rundt om i verden tilbyder Part Time MBA og EMBA programmer. Det er fælles for de studerende at tager kurser såsom finans, omkostninger analyse, ledelse, organisatorisk adfærd, teknologi og drift ledelse, markedsføring osv.

De mange forskellige Part Time MBA og EMBA programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Part Time MBA og EMBA programmer, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede deltids-MBA'er

Access MBA

Master Of Business Administration (MBA) - Mexico City

Januar 18, 2018
Access MBA giver dig den ideelle mulighed for at lære mere om verdens mest anerkendte business grader - MBA og Executive MBA - og at tale personligt med admissions direktører for førende internationale handelsskoler.

Miami Hotel School of Innovation

MBA I Hospitality Management (24 Måneder)

Januar 18, 2018
Vores 24-måneders program tilbyder de samme fordele som vores 12-måneders program, men er specielt designet til kandidater, der ønsker at bruge mere tid på at få erhvervserfaring i USA eller kræve mere fleksibilitet. Faktisk kan vores studerende udvide deres hotel træning i op til 23 måneder eller få yderligere 3 måneder i MHS Business Incubator i Miami.… [+] [-]

American National University

Master Of Business Administration (MBA)

Januar 16, 2018
I ANU Master i Business Administration programmet ved vi, at der ikke er nogen bedre måde for dig at vokse som virksomhedsleder end at anvende den viden du får i klasseværelset til de reelle udfordringer du står over for på jobbet. Vi tilpasser din programoplevelse, udstyre dig med den viden og erfaring du har brug for til at lykkes, og sætte den v… [+]iden i gang på feltprojekter, som løser de virkelige udfordringer, som lokale virksomheder og organisationer står over for. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Deltid Business Studies?

Deltid Business Studies programmer er en mulighed for dem, der ønsker at få de akademiske og faglige kvalifikationer, der er forbundet med en business undersøgelser grad uden at forpligte sig til et fuldtidsstudium tidsplan. Forretningsservice undersøgelser programmer spænder fra bachelor til kandidat-og ph.d.-grader. Deltid forretning undersøgelser programmer, såsom deltid MBA og EMEA grader, fusionere finansiering, markedsføring, regnskab, finans og adfærdsstudier organisatoriske.

Hvad er fordelene ved at tage en del tid grad i Business?
Deltid grad i Business kan give afgørende faglige kvalifikationer til nyuddannede eller arbejder fagfolk med masser af erfaring. Part Time MBA og Deltid EMBA grader har været show i høj grad at øge graden aktionærernes chancer for at blive i betragtning til en forfremmelse. Deltid grader i Business er også en glimrende måde for iværksættere at få værdifuld akademiske kvalifikationer samtidig med at få erhvervserfaring. Under en virksomhed grad deltid betyder ikke at skulle ofre andre vigtige forpligtelser og ansvar for at gøre plads for at studere.

Hvad skal vi studere i en del tid grad i Business?
Der er en del tid uddannelsen til rådighed for næsten enhver virksomhed område, sektor eller specialisering. Top business schools over hele verden tilbyde en del tid business grader, Deltid EMBA og Deltid MBA-uddannelser i • Marketing • Salg • E-Business • Statistik • Bæredygtighed • International Business • Ledelse • Ledelse • Public Relations • Kommunikation • Menneskelige ressourcer • Finans • Innovation • Banking • Regnskab • Annoncering • og mere

Hvor meget koster det at tage en grad i Business?
De undervisningsafgifter omkostninger og gebyrer forbundet med at tage en grad i Business deltid varierer afhængigt af business school, beliggenhed, type program, varighed og andre faktorer. Nogle ansøgere kan være berettiget til finansiel støtte fra en offentlig eller privat organisation eller fra skolen selv. Deltid forretning Studies program ansøgere kan anmode om specifikke oplysninger direkte fra skolens indlæggelser afdeling via denne hjemmeside.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en del tid business grad?
Undersøgelser viser, at kandidater fra Deltid Erhverv uddannelsen har større chancer for at få en ønskelig job i erhvervslivet, eller bliver tilbudt en forfremmelse. Deltid EMBA eller MBA kandidater er mere vellykket på at opnå lederroller i deres organisation end ansøgere uden en MBA. Uanset om deltid, fuld tid eller online, studiet tilstand har lidt at ingen indflydelse på en kandidat chancer på karriere forbedring efter endt uddannelse. Graden optjent efter deltid undersøgelse bærer samme vægt og værdi som en optjent i fuldtidsstudie.

Hvad er de deltidsforretning grad krav?
Forudsætningerne for en del tid business grad afhænger af arten af ​​programmet og er skitseret på program informationssider. Undergraduate Business program ansøgere skal indsende deres gymnasieelever scoringer. Ansøgere til graduate-og post-graduate niveau deltidsforretning uddannelser skal have opnået et minimum karaktergennemsnit gennemsnit i deres universitetsstudier, og kan også være nødvendigt at tage en ph.d.-skole indgangen eksamen som GMAT eller GRE.

Hvorfor tage en del tid business grad online?
Mange business-studerende vælger at tage en del tid business grad online, fordi det giver maksimal planlægning fleksibilitet. At studere samtidig arbejder, omsorg for familien eller bor væk fra campus kan være håbløst udfordrende. Heldigvis universiteter i dag tilbyde top akkrediterede deltidsforretning uddannelser online via up-to-date e-learning-teknologier.

Hvor til at tage en del tid business grad?
Deltid forretning uddannelserne udbydes på akademiske institutioner i hele verden. Mange studerende bruger deres forretning grad studieophold som en mulighed for at bo og arbejde i udlandet. Selv studerende, der ikke kan bevæge sig i udlandet kan få deres forretning grad fra en top business school langt væk via online undersøgelse. Så læs mere om deltidsforretning uddannelser i dag!