Deltids MBA-program

Generelt

Program beskrivelse

Deltids MBA-programmet starter i begyndelsen af ​​september og har en varighed på 24 måneder. Kernekurser samt koncentrationsforløb er integreret i forskellige moduler.

Det første akademiske år omfatter følgende tre kernemoduler:

 • Kernemodul 1 (Verdensøkonomi, Finansregnskab, Ledelsesfinansiering)
 • Kernemodul 2 (Økonomi af Corporate
 • Kernemodul 3 (Marketing, Strategic Sourcing, Management Accounting)

Den viden, der er erhvervet i løbet af denne periode, vil blive intensiveret og forbedret i to kurser, hver af følgende koncentrationsmoduler:

 • Marketing, Salg, Innovation
 • Avanceret Finansiering
 • Strategi
 • Personligt lederskab

Modulet "Personligt lederskab" spænder over flere forelæsninger indarbejdet i løbet af programmet. 'Ledelse' behandles ikke kun akademisk, men er også praktisk taget oplyst af berømte forretningsledere, der underbygger dette emne gennem deres egen erhvervserfaring. 'Personlig udvikling' fokuserer på opfattelsen og udviklingen af ​​elevernes personlige styrker og evner, og træner dem om at mestre menneskelige relationer i et forskelligartet og interkulturelt miljø.

De internationale ledelsesmoduler dækker de mest relevante spørgsmål i global ledelse. I løbet af tre uger i USA, Kina og Indien vil programdeltagerne lære om ændringer, udfordringer og risici ved at drive forretning i udlandet. Vores partnerskole i den respektive region vil være vært for vores studerende i en uge, hver med forelæsninger fra ledende fakultetmedlemmer og støtte os til at organisere virksomhedsbesøg og et gruppeprojekt.

I løbet af programmet skal eleverne give bevis for, hvad de har lært ved at levere case-løsninger, projektarbejde, præsentationer og skriftlige eksamener. Sidstnævnte vil blive taget i begyndelsen af ​​det efterfølgende modul. En praktisk orienteret eller teoribaseret kandidatsprog skal udfyldes af hver deltids MBA-studerende; Den højeste frist for indsendelse er marts i andet akademiske år. Efter afslutningen af ​​programmet vil eksamensbeviser og transkripsioner blive tildelt til studerende under en festlig gradueringsceremoni.

Ved første øjekast

Program start: september

Beliggenhed: Campus Düsseldorf

Struktur:

 • 24-måneders deltidsstudie i weekender
 • Internationale moduler på 1 uge hver i Columbia Business School (New York, USA), CEIBS og FUDAN (Shanghai, Kina) og IIMB (Bangalore, Indien)
 • Midtvejsudfordring
 • Integreret Personlig Lederskabsmodul

Certifikat:

Master of Business Administration (MBA)

Finansieringsindstillinger

Det samlede gebyr for deltid MBA-programmet udgør € 42.000 .

To-trins tidlige fuglfrist

Med vores to-trins tidlige fuglfrist, vil du kvalificere dig til en af ​​to studieafgift reduktioner.

For at begynde dine deltidsstudier i september 2019:

 • Ansøg senest den 31. januar 2019 for en studieafgift på € 5.000
 • Ansøg inden 31. marts 2019 for en 3.000 € studieafgift reduktion

Undervisningsgebyret inkluderer:

 • Alle studieafgifter
 • Alle bøger og materialer
 • Måltider og forfriskninger på forelæsningsdage i Düsseldorf
 • Indkvartering og halvpension under det internationale modul
 • Personlig udvikling seminarer
 • Semesterbillet

Information til skatteyderne i Tyskland: studieafgift for MBA-programmet samt studierelaterede omkostninger (inkl. Rejse og indkvartering) er fradragsberettigede som forventede faglige udgifter. For detaljerede oplysninger kontakt venligst din juridiske skatterådgiver.

Finansieringsindstillinger

 • Studielån
  Vores lokale bankinstitut giver lån til WHU studerende.
 • WHU Brain Capital GmbH
  En anden mulighed for at finansiere din deltagelse i MBA-programmet er finansieringsbegrebet WHU Brain Capital GmbH.
  For at lære mere om dette koncept, skal du klikke på www.whubraincapital.de/en
 • Deutsche Bildung AG
  Deutsche Bildung AG tilbyder skræddersyet økonomisk støtte til tyske såvel som internationale studerende kombineret med online platformen WissenPlus: www.deutsche-bildung.de
 • WHU Stipendier
  WHU yder stipendier til at give højt talentfulde kandidater med forskellig faglig og faglig baggrund for at forfølge WHU Part-time MBA. For at ansøge om stipendium skal du bruge den respektive stipendie ansøgningsskema, der kan downloades på denne side. Bemærk venligst, at kun en stipendieansøgning pr. Person er mulig, og at stipendieansøgningen kræver en ansøgning til deltid MBA-programmet på WHU . Pladser i programmet samt stipendier er begrænset og ydes løbende.
  Derfor anbefaler vi tidlig ansøgning. Efter at have gennemført din ansøgning til programmet, send venligst din stipendieansøgning til part-time.mba @ WHU .edu.
 • Fordele ved Company Support
  Vi har særlige fordele for virksomheder, der planlægger at støtte mere end en af ​​deres medarbejdere til at studere hos WHU .
  For at finde ud af mere, så kontakt vores programdirektør Gerold Gnau

Ansøgning og optagelse

Deltagere

Deltagere med en ph.d.-grad, ingeniørvidenskab eller naturvidenskab vil mest drage fordel af MBA-programmerne på WHU . Deltagerne med en grad i erhvervsøkonomi eller økonomi vil dog også finde programmet meget værdifulde på grund af

 • stærk vægt på integration af teori og praksis,
 • Erfaringerne med at arbejde i tværfaglige, multikulturelle studiegrupper og
 • muligheden for at udvikle lederskab og interpersonelle færdigheder i et internationalt miljø.

Vi søger et stort udvalg af kulturelle og faglige baggrunde blandt vores studerende. Vi er interesserede i dig som individ, da du er interesseret i skolen i alle dets sorter.

Hvis du overvejer at ansøge om vores MBA-programmer og ikke er helt sikker på, om du opfylder de formelle krav, er du velkommen til at sende os dit CV til en første check. Kontakt os på MBA (at) WHU .edu og vi vil komme tilbage til dig.

Ansøgningsperiode

Deltids MBA-programmet starter i september hvert år. Da ansøgninger accepteres rullende, kan du til enhver tid ansøge om programmet. Vi opfordrer dog kraftigt potentielle kandidater til at ansøge så tidligt som muligt, da steder er begrænsede. Adgang til programmet vil blive givet ca. to uger efter det personlige interview.

Adgangskrav

Ansøgeren skal have en uddannelse fra et universitet (Hochschule eller Fachhochschule) inden for gyldighedsperioden for den tyske generel lov om universiteter eller en tilsvarende grad fra et udenlandsk universitet. Desuden skal ansøgeren have mindst to års erhvervserfaring. Ledelseserfaring er ikke nødvendig.

Da undervisningssproget er engelsk, skal ikke-modersmål demonstrere bevis for flydende eller tage test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) som et indrejsebehov. Vi har også brug for en Graduate Management Admissions Test (GMAT).

Adgangskrav - Oversigt

 • En første grad (Bachelor eller tilsvarende)
 • To års postgraduate erhvervserfaring
 • Afsluttet online ansøgningsskema og MBA spørgeskema
 • Et anbefalingsbrev fra professorer eller vejledere (ord / pdf). Send os venligst anbefalingsbrevet i en forseglet konvolut eller bede dommeren om at sende den til MBA (at) WHU .edu fra sin personlige e-mail-konto.
 • TOEFL (min. 100 IBT) eller tilsvarende IELTS (7.0), hvis engelsk ikke er dit modersmål. WHU TOEFL modtagerkoden er 0682.
 • GMAT score (En minimum score på 600 anbefales) eller tilsvarende GRE. WHU GMAT modtager kode er FBR-FH-02, WHU GRE modtager kode er 7175.

GMAT score er gyldig i fem år. For at informere dig om GMAT (Graduate Management Admissions Test) og TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog) kan du gå til: www.mba.com eller www.ets.org/toefl.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

WHU – Otto Beisheim School of Management pursues excellence in everything it does. This philosophy is underscored by our claim “Excellence in Management Education.” We achieve our goal of excellence t ... Læs mere

WHU – Otto Beisheim School of Management pursues excellence in everything it does. This philosophy is underscored by our claim “Excellence in Management Education.” We achieve our goal of excellence through the motivation and dedication of WHU students and staff (Passion), their call for social responsibility (People) and the faithfulness to the principle that results count (Performance) Minimer
Vallendar , Düsseldorf + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited