Deltids MBA International Program i samarbejde med University of Michigan

Generelt

Program beskrivelse

Deltids MBA International Program
i samarbejde med University of Michigan-Dearborn


Startdato: 6. marts 2020
Slutdato: juli 2021
Sprog: Italiensk og Engelsk
Varighed: 30 weekender, 1 uge i udlandet, 70 timer i fjernundervisning

Kandidatuddannelsen er en generel ledelse kursus, hvis værdi er anerkendt på internationalt plan.

Deltid MBA er et internationalt inspireret CUOA forslag, der udvikler en integreret og strategisk vision af virksomheden med det formål at løse professionelle udfordringer i stadig mere komplekse sammenhænge. Det undersøger alle virksomhedens funktioner og processer og giver konkrete værktøjer til umiddelbar brug.

Partnerskabet med Dearborn University of Michigan giver eleverne mulighed for at undersøge et bestemt område ved at deltage i et online MBA kursus på dette prestigefyldte amerikanske universitet, mens de forbliver inden for en generel ledelse master's program.

Kandidatuddannelsen omfatter en studietur i udlandet og giver dermed en yderligere mulighed for evaluering og læring i en international sammenhæng.

Deltids MBA fremmer ikke kun professionel vækst, men også personlig vækst, fordi det giver mulighed for omfattende arbejde på tværs af færdigheder til at identificere styrker og svagheder for at styrke lederskab og forbedre arbejdsindsats.

MBA-programmet er en vigtig milepæl for dem, der ønsker at investere i deres karriere og ønsker at give nye incitamenter til deres professionelle arbejde med det formål at fremme deres rolle og opnå større ansvar og beslutningsautonomi og dermed forbedre deres overordnede økonomiske position.

Den deltid alternative weekend formel giver mulighed for at afbalancere undersøgelse med professionelle og personlige forpligtelser.


Kontaktpersoner:
Medarbejdere CUOA Executive Uddannelse:

tlf. 39 0444 333860,
fax 39 0444 333991,
executive@cuoa.it

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

CUOA Business School is one of the most important management schools in Italy. We are an incubator of ideas and relationships, where people and companies can find concrete answers to their needs for p ... Læs mere

CUOA Business School is one of the most important management schools in Italy. We are an incubator of ideas and relationships, where people and companies can find concrete answers to their needs for professional growth and affirmation. Minimer
Altavilla Vicentina