Læs den officielle beskrivelse

Oplev et MBA-program, der vil forvandle dig og forberede dig til at tænke som aldrig før. På Chicago GSB vil du blive inspireret til at indstille de slags standarder, der ofte fører til skiftende ideer. Vigtigst er det, at du vil opstå som en kræsne leder med de færdigheder og viden, du har brug for til at handle afgørende og trives i enhver forretningsindstilling.


En fuldt styrket MBA skræddersyet til arbejdsstuderende

Aften MBA og Weekend MBA Programmer tilbyder arbejdende elever i samme grad, undervist af samme verdensklasse fakultet, med samme uendelige kvalitetskvalitet. Kun formatet adskiller sig. Du vælger den der opfylder dine interesser, mål, erfaring og tilgængelighed.


Tilpas din uddannelse


Hos Chicago GSB respekterer vi vores studerendes individualitet, hvorfor vi tilbyder den mest fleksible læreplan for enhver top business school i verden. Gradskrav dækker meget få krævede kurser og en lang liste over valgfag. Fri fra det regimenterede sæt kerneklasser, som andre skoler har brug for, er du beføjet til at vælge klasser, der passer til dine individuelle oplevelser, interesser og karrieremål.


Lær af verdensklasse fakultet


I mere end et århundrede har vores fakultet defineret og omdefineret - den måde verden gør forretninger på. Vores professorer fornyede videnskaben om aktiemarkedet; stammer fra studiet af moderne økonomi; pionerer inden for database marketing; og lancerede optionsmarkedet som vi kender det. Chicago GSB-fakultetet har et ry for at udvikle økonomiske, politiske og teoretiske rammer på hvilken forretning er baseret.


På Chicago GSB arbejder fakultet og studerende sammen for at skabe et supercharged intellektuelt samfund. Diskussionerne er kollegiale, men intense. Resultatet er et læringsmiljø, der strækker elevernes sind og udvider deres perspektiver.


Få et velafrundet perspektiv


På Chicago GSB, konvergerer ideer fra alle forretningsområder. Fri fra de grænser, der er pålagt af traditionelle akademiske afdelinger, giver vores fakultet friske perspektiver og nye ideer fra alle facetter i erhvervslivet. Her krydser læringen alle discipliner, sammenfletning med alt fra antropologi og lov til offentlig politik og psykologi.


Byg Leadership Experience


Vores Leadership Effectiveness and Development (LEAD) seminar karakteriserer vores dybtgående overbevisning om, at lederskab bedst læres gennem erfaring. LEAD udsætter eleverne for situationer i virkeligheden, der gør dem i stand til at udnytte interpersonelle, teamopbygning og ledelsesmæssige færdigheder i et risikofri miljø.


Bliv del af et stærkt fællesskab


Når du tilmelder dig Chicago GSB, får du øjeblikkelig adgang til et netværk af 1.400 medstuderende, der arbejder fagfolk. Aften MBA og Weekend MBA Programmer består af mennesker fra mange kulturer, lande, industrier og erhverv. Du er også en del af et indflydelsesrige alumni netværk af næsten 40.000 kandidater i 90 lande verden over, hvoraf 5.400 er virksomhedsejere, administrerende direktører eller topfirmaer. For altid forbundet med Chicago GSB, giver de vores elever adgang til de bedste virksomheder og skaber en stor netværksbase for studerende og alumner over hele verden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Chicago Booth School of Business »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date