Læs den officielle beskrivelse

Får "Pamplin Edge" i din karriere
  • Lær af de bedste og være blandt de bedste
  • Vælge fra en serie på fem koncentrationer for at specialisere
  • Få adgang til en af ​​de mest aktive alumnenetværk i USA og på hele kloden
  • Adgang til toppen arbejdsgivere for praktik og permanent beskæftigelsesmuligheder

Det Pamplin MBA-program på Virginia Tech tilbyder studerende en ekstraordinær lærerig oplevelse, med kvalitet og udfordring, der forventes af en veletableret, fuldt akkrediteret MBA-program. Vi tilbyder:

  • Små klasser med personlig opmærksomhed
  • Exceptionel værdi for din investering
  • Den # 63 rangeret program på verdensplan (US News & World Report 2007)

Virginia Tech Master of Business Administration program i det nationale Region Hovedstaden kombinerer midler af universitetets Blacksburg campus med adgangen til Washington, DC, byområdet. Det tilbyder den kvalitet og udfordring, som du ville forvente af en veletableret program, der er fuldt akkrediteret af AACSB internationale, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Og det er specielt designet til brug for den fuldtidsansatte professionelle, som gør sig fortjent til de MBA på en fleksibel tidsplan, deltid eller fremskyndes.

Den typiske studerende indskrevet i programmet, er 29 år gammel med 9 års erhvervserfaring. Den gennemsnitlige bachelor GPA og GMAT score, henholdsvis 3,3 og 620. Ninety-fem procent af de studerende har faglige erhvervserfaring og 35% af de studerende er internationale studerende. Den mandlige-til-kvinde-forholdet er 60% til 40%.

Indlæggelser

Det Pamplin MBA-program i National Region Hovedstaden indkalder ansøgninger fra potentielle studerende med interesse i at forfølge den grad på fuld tid, deltid eller uafklaret (Commonwealth campus) status. Med mere end 55 kurser, der udbydes hvert år, studerende er i stand til at færdiggøre uddannelsen på fuld tid i to år eller udvide deres kursusplan til maksimalt fem år på en del tid. En typisk deltid studerende aflægger eksamen i omkring tre og et halvt år. Desuden kan de studerende valgte Commonwealth Campus alternativ inden at være fuldt optaget i programmet. I dette tilfælde vil de studerende blive indskrevet i kun én MBA grundforløb. Dette tillader ansøgeren at færdiggøre hans / hendes ansøgning pakke og komme i betragtning for den regelmæssige indlæggelser status i et fremtidigt semester. Studerende kan tilmelde løbet af efteråret, forår eller sommer semestre.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date