Deltid International MBA

Generelt

Program beskrivelse

MBAInternationalBusiness

Deltidsinternational MBA

Part-time International MBA er en Master of Business Administration med et stærkt internationalt fokus, der udføres helt på engelsk, der varer 2 år. Skolens internationale atmosfære vil sætte dig i kontakt med forskellige kulturer og stimulere dialog og debat. Kurset vil give dig værktøjer til at nå dine professionelle mål, øge din værdi på jobmarkedet og udvide dine internationale karrieremuligheder.

Deltid MBA i International Business varer 24 måneder : Programmet, der normalt holdes om 1 år, er delt i 2 år, og klasser er fra mandag til fredag i Trieste, Italien.
Programmet starter oktober og afsluttes to år senere i slutningen af september med den afsluttende eksamen og eksamensdagen. Alle klasser gennemføres på engelsk.


Der er to typer kurser: obligatorisk og valgfrit.

Hvert kursus tilbydes to gange under deltidsprogrammet; deltagere kan vælge, når de deltager i forskellige kurser.
Hvert kursus er tildelt en række kreditter; hver kredit svarer til et gennemsnit på 25 timer som fastsat af det europæiske kreditoverførselssystem (ECTS).

Hvorfor en MBA?

2 års programmet er velegnet til personer, der ønsker at fortsætte deres arbejde og karrierevej, mens de deltager i en top MBA-klasse. Fordi klasser er til stede, er det grundlæggende en deltid MBA, der passer til folk, der ikke bor for langt fra Trieste (Italien).

Programmet dækker alle tematiske principper for international ledelse og arbejder for at hjælpe deltagerne med at udvikle beslutnings- og ledelsesevner.

Deltagende sætter dig i et førsteklasses program med hensyn til indhold, instruktører og studerende, organisation, kvalitet af tjenester, netværksmuligheder og karrieremuligheder efter færdiggørelsen af ​​programmet.

Den deltid MBA giver deltagerne mulighed for at anvende nye færdigheder og viden omgående på deres job.

Curriculum

Deltid MBA i International Business starter fra september og afsluttes med en afsluttende eksamen og eksamen dag. Alle klasser udføres på engelsk.

Programstrukturen er modulær, baseret på selvstændige moduler.

  • 7 BASISKE MODULER på 2 uger, obligatorisk for alle deltagere;
  • 8 AVANCERET MODULER på 2 uger, obligatorisk, men kan erstattes med en anden aktivitet (international udveksling, firmaprojekter mv);
  • minimum 8 valgmoduler på 3 dage, der vælges blandt de forskellige internationale valgfag, der tilbydes hvert år.

Hvert modul tilbydes to gange i deltidsprogrammet; Deltagerne kan vælge, når de deltager i forskellige moduler.

Hvert modul tildeles et antal point; hver kredit er ækvivalent med et gennemsnit på 25 klassetimer som fastlagt af det europæiske kreditoverførselssystem (ECTS). For at få en MBA-grad skal hver deltager tjene mindst 70 point.

Læringsproces

Studeret og udviklet specielt til vores MBA-program, var læseplanen designet til at hjælpe alle deltagere med at nå tre mål.

  • Viden: Generel forretningsforvaltning, fra at styre et selskab og dets økonomiske kultur til at understøtte virksomhedens fremtidige aktivitet.
  • Øvelse: Teori og praksis kommer sammen, når vi får kendskab til de mest effektive professionelle værktøjer på markedet.
  • Færdigheder: Udvikle færdigheder mest værdsatte af arbejdsgivere (teamwork, ledelse, kommunikation, folkevidenskaber osv.).

Der lægges særlig vægt på at udvikle kvalifikationer hos deltagere. I løbet af hele kurset hjælper personlige udviklingsaktiviteter med at udvikle individuelle potentialer.

Internationale projekter

Deltagere i deltid MBA i International Business program kan vælge at integrere deres uddannelse med en international udveksling med en af ​​vores Business School Partners i udlandet.


I løbet af disse år har MIB School of Management etableret vigtige samarbejdsaftaler med flere Business Schools med det formål at lette:

  • studerende udveksling
  • fakultet udveksling
  • fælles forskning
  • fælles uddannelsesprogrammer

I løbet af udvekslingsperioden deltager deltagerne i klasser, møder erhvervslivet, lærer sig selv værtslandet og udsættes for forskellige uddannelsesmæssige, kulturelle og forretningsmæssige omgivelser.

Deltagere

Part-time International MBA er designet til at imødekomme kravene fra ledere og fagfolk, der allerede er i arbejde, ønsker at få fordelene ved en MBA, mens de stadig arbejder.

Programmets fleksibilitet opfylder de skiftende krav til arbejde og familieforpligtelser.

Vores kandidater er mennesker, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de studerer, forfølger vækstmuligheder og udvikler deres karriere.

MBA er rettet mod dem, der ønsker at vokse professionelt for at fremskynde karrieren i deres egen organisation eller for at ændre deres nuværende job.

mercati-finanziari

Karrierepåvirkning

90% af placeringen er gennemsnittet af de sidste 3 udgaver af MBA i International Business. Under hele varigheden af deltids-MBA opretholder deltagerne kontakt med den internationale forretningsverden gennem erfaring med eksperter fra området, internationale udvekslinger og individuelle projekter. Det primære mål for MBA-studerende er at forbedre deres karrieremuligheder.

Gennem karriereforløbet støtter skolen hele tiden efter studiet, at deltagerne opnår karrieremål.

Karriere ydelser fungerer som mellemmand mellem kandidater og virksomheder, skaber professionelle muligheder for deltagere og hjælper virksomheder med at målrette og udvælge kandidater i overensstemmelse med deres virksomheds behov.

Career Services, i samarbejde med en tildelt erhvervsvejleder, hjælper kandidater til at genkende deres eget potentiale, definere og fastsatte mål, og til at opbygge et stærkt netværk.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in ... Læs mere

For the past 30 years, our international faculty has been passionately committed to the philosophy of empowering talents, increasing skills and strengthening leadership in order to stimulate growth in both people and companies. The school and its Masters programmes have been recognized by several top Rating Agencies, Accreditation Bodies and recruiting companies in Italy and Europe. Minimer

Akkrediteringer