I. Programfunktioner

  • Akkrediteret af sammenslutninger af MBA
  • Virkelige verden ledelseskvalifikationer uddannelse ved at integrere diversificerede undervisningsmetoder i både klasseværelser og besøg på stedet.
  • State-of-the-art anlæg: Skolen investeret mere end 3 millioner RMB at bygge "Business Administration Experimental Undervisning Center" for at tilfredsstille de pædagogiske krav.
  • Udbydes af en specialiseret institution med udvalgte fakultet hold af økonomi, ledelse og jura.
AMBA

II. Program Rankings:

  • Top 5% af business schools i Kina
  • Vurderet 9. og 8. henholdsvis i 2010 og 2013 som den mest værdifulde EMBA program i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varighed

Dette er en deltidsstilling toårige program, designet til både kinesiske og internationale studerende. Alle kurser bliver undervist i kinesisk

IV. Program Formål

Det EMBA Programmet sigter mod "Dyrke industrien ledere dybt forankrede i Kina med en global vision." Sagsøgerne skal have erhvervserfaring på mere end otte år, herunder mere end fire års ledelseserfaring. Kinas samfund og økonomi er inde i en dyb transformation og Kina er blevet en af ​​de mest energiske vækstmarkeder på grund af sin langsigtede vækst. Skolen lægger vægt på begrebet "At være dybt rodfæstet i Kina med en global vision" i EMBA uddannelse. Kort sagt, har fået fokus på at styrke de studerendes kompetencer beslutningsprocesser, ledelse og innovation.

V. Adgangskrav

  • Ansøgere skal have en bachelorgrad eller derover. Godkendt af EMBA Entré udvalget kan EMBA program tilmelde højst 10% erfarne og succesrige øverste ledelse, personale, der kun har en associeret grad;
  • Mindst otte års erhvervserfaring, herunder mindst fire års forvaltning er nødvendig
.

VI. Curriculum Design

Studieordningen fokuserer på at dyrke nødvendige management viden, færdigheder og kompetencer, der kræves for de kommende ledere og ledere, og efterlader meget plads til erfaringsudveksling på mellemtiden. I betragtning af den ledende medarbejder erfaring EMBA deltagerne, beslutningstagning, integration, innovation og reformer er de evner, der modtager mest opmærksomhed i uddannelse og pensum design. Studieordningen har også til formål at forbedre de studerendes evner til at identificere globale forretningsmuligheder og tværkulturelt samarbejde. Som følge heraf er sådanne kurser som den traditionelle kinesiske kultur, forretningsetik, Ledelse og Management Innovation blevet indført i EMBA pensum. Desuden er de studerende også forpligtet til at tage den oversøiske studietur modul. Det tværregionale interaktion blandt de studerende regelmæssigt udføres ved at blande klasser af forskellige universiteter og et "1 + 1" fælles projekt med National Accounting Institute er udviklet også.

VII. Graduation og Degree tillægger

1.. Studerende vil blive tildelt den akademiske certifikatet efter de passerer de undersøgelser, nå de nødvendige kreditter og held forsvare deres afhandlinger.

  1. Krav til specialet: a) både kinesisk og engelsk abstracts er påkrævet; b) Hovedparten af ​​afhandlingen kan være skrevet enten kinesisk eller engelsk (minimum 30.000 engelske ord eller 20.000 kinesiske ord kræves); c) Hvis specialet er skrevet på engelsk, skal en kopi af kinesiske oversættelser indsendes mellemtiden.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
218,000 CNY
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date