Del-time MBA

Florida State University, The College of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Del-time MBA

Florida State University, The College of Business

Vi leverer erhvervsuddannelse, der er værd at investere i.

FSU College of Business tager din investering af tid og penge alvorligt, når du forfølger din MBA deltid. Uanset om du befinder dig i Tallahassee eller Panama City, er deltid MBA on-campus-programmet en god form for dem, der ønsker at skifte karriere, gå videre på jobbet eller simpelthen udvikle sig uden at skulle forlade arbejdsstyrken eller flytte.

Alle FSU MBA-programmer deler de samme kvalitetskernekurser undervist af de samme fakultetmedlemmer, som er eksperter inden for deres særlige områder. Dette MBA-program kan afsluttes i lidt mere end to år i tempoet på to kurser per semester. I løbet af den tid har eleverne mulighed for at lære af professorer og andre medbragte MBA-studerende, som typisk arbejder fagfolk selv. I mange tilfælde bliver arbejdspladsen en udvidelse af klasseværelset, da lektioner anvendes til virkelige scenarier. At tjene MBA gennem deltid, on-campus-programmet er et godt afkast af din investering - personligt og professionelt.

Programstruktur og placeringer


MBA-programmet tilbydes i en låsestrukturstruktur, hvilket betyder, at kurserne kun tilbydes under specifikke vilkår.

Deltids MBA-programmet afholdes i Tallahassee og Panama City.

Den samlede læringsfilosofi?


Alle kandidatkurser, online og på campus, udvikles og undervises af fakultet fra Business School ved FSU. Nationalt og internationalt anerkendt af deres jævnaldrende og branchens ledere over hele verden tror FSU College of Business fakultet på dynamisk undervisning - forstærket af omfattende erhvervserfaring og akademisk forskning. Endnu vigtigere arbejder de en-til-en med deres studerende og tilbyder et niveau af personlig interaktion, der sætter FSU adskilt fra sine jævnaldrende. Vores fakultet garanterer, at eleverne bliver udsat for øverste ledere og forretningstænkt ledere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
28 måneder
Deltid
Price
Pris
36,708 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Tallahassee, Florida
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - Tallahassee, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen