Læs den officielle beskrivelse

En amerikansk MBA, der er inden for din rækkevidde

Alt du behøver at studere bedre, Beat Undersøgelse Stress, og lykkes i din karriere Singapore: den ideelle MBA Destination

Konsekvent rangeret som en af ​​de bedste byer globalt og i Asien, Singapore giver dig fremragende levende og uddannelse infrastruktur, sømløse transport og kommunikationssystemer, og en rig kulturarv blande århundreders asiatiske og vestlige traditioner.
Kom og tage din MBA i en by, der giver dig den fordel!

Concordia University Chicago MBA giver dig avanceret grad behov for at flytte din karriere fremad, eller skifte karriereforløb. Du vil få de ledelsesmæssige og analytiske færdigheder, der kræves for at være en sikker leder i dagens skiftende, globale erhvervsklima. Eleverne lærer fra vores nationalt kære fakultet, som deler deres forretningsmæssige erfaringer og faglige netværk under og efter programmet.

Du vil nyde en praktisk læseplan funderet i en etisk sammenhæng, der vil differentiere dig i et konkurrencepræget marked. Og vil du trives fra en kohorte format oprettelse obligationer med jævnaldrende og varige netværk relationer.

Concordia University Chicago MBA pensum er funderet i en etisk sammenhæng. Studieordningen giver de studerende et fundament i centrale kurser som marketing, økonomi, statistik, og regnskab. Studerende forlade programmet som godt afrundede fagfolk, der er klar til at tage fat på de kritiske spørgsmål i dagens skiftende, komplekse erhvervsklima.

OM Concordia University CHICAGO

Siden grundlæggelsen i 1864, har Concordia University Chicago bestræbt sig på at sætte folk til at nå alt det, de kan. Akademisk ekspertise og et internationalt perspektiv er hjørnestenene i denne historiske institution, og dette afspejles i sit ry: hjemme og i udlandet.

  • Concordia-Chicago har en 150-årige historie at bringe videregående uddannelser til verden.
  • rangerer 22 ud af 7400 amerikanske colleges og universiteter for høj kvalitet bachelor- og kandidatuddannelser inden for uddannelse *
  • den anden hurtigst voksende campus blandt non-profit kandidatuddannelser grad ydet institutioner i USA for 2004-2009 **
Program undervist i:
Engelsk
London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
12 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
23,000 SGD
Deadline
Kontakt skolen
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September
End Date