En MBA: to år, tre byer

ROMA, PARIS, LONDON - MBA

Den store MBA-tri-byen oplevelse, der leveres af INSEEC og den schweiziske School of Management i Rom, tager dig på en global rejse over 18 måneder mellem hovedstaderne i Rom, Paris og London. Den endelige komponent er en obligatorisk seks måneders praktikplads. Studerende får mulighed for at interviewe for en betalt (ja, betalt) praktikplads, der tilbydes af en af vores 10.000 partnere over hele verden.

119478_06.jpg

Rangeret blandt de bedste MBA-programmer på verdensplan

Den schweiziske School of Management MBA University Degree uddeles i samarbejde med INSEEC Business School, hvis MBA grad er rangeret blandt de bedste programmer verden over og akkrediteret af Association of MBAs . Desuden er SSM MBA-uddannelsen fuldt akkrediteret af IACBE og CHEA-Rådet for Videregående Uddannelse . Vores MBA-grad er også akkrediteret af Department of Veterans Affairs i USA. SSM er en kvalitetscertificeret skole af EduQua , den schweiziske kvalitetscertificeringsetiket (akkrediteret af den schweiziske forbundsregering) for institutioner af højere og kontinuerlig uddannelse.

Indtagelse og varighed af programmet

Din toårs rejse i hovedstad MBA starter i september eller februar enten i rome eller i paris. Hvert halve år vil du flytte til en anden by. De sidste seks måneder af din kapital MBA, du vil bruge i en betalt praktikplads, enten i Paris eller London. På anmodning kan du starte mellem de officielle indtag.

Ekstra

Engelsk Undervises Kurser i Europa er amerikansk akkrediteret:

  • Studerende i udlandet i Europa og få en MBA, som under levering af den schweiziske School of Management, er akkrediteret af IACBE, Den Internationale Forsamling for Collegiate Business Education i USA. INSEEC i Paris, som falder ind under Bologna-aftalen i EU, udsteder de formelle transkripter, der giver validitet i EU også.

Nødvendigt praktik:

  • INSEEC vil hjælpe MBA-studerende med at finde en lønnet praktikplads hos en af deres 10.000 partnere i løbet af de sidste seks måneder af programmet.

Tilpasset oplevelse:

  • Studerende har en mulighed for spor i både Paris og London, der omfatter Finans, Marketing og International Management. Dette giver dig mulighed for at vælge det spor, der passer bedst til dine interesser.

Real World Experience:

  • Studerende vil få et virkeligt perspektiv gennem vores internationale højttalerserier og klasseture til multinationale selskaber.

Adgangskrav:

  • Du har brug for en bachelorgrad for at kunne ansøge om vores MBA-program. Hvis du ikke har en bachelorgrad, kan vi også hjælpe dig med at få en gennem vores hurtige bacheloruddannelse.

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Vores kurser *

Rom: Swiss School of Management • Global Commerce Track

Det globale handelsspor udvikler ledere til effektivt at styre globale operationer med en omfattende læseplan, der dækker de centrale erhvervskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale økonomi.

Paris: INSEEC International Business, Marketing eller Luxury Brands Track (Vælg en)

Når du går ind i anden fase af programmet, vil du derefter dykke yderligere ind i den internationale ledelse og vælge det forretningsspor, der passer bedst til dine karrieremål.

London: INSEEC Corporate Finance, Financial Markets, Brand Management eller International Business Management Track (Vælg en)

I tredje fase lærer du de globale kompetencer, der er nødvendige for strategisk at analysere forretninger i dag. Studerende vil fortsætte med at lære at arbejde effektivt på tværs af markeder og erhvervskulturer, analysere og adressere fremtidige muligheder.

Seks måneders betalt praktik • Påkrævet

Studerende skal deltage i en seks måneders praktikplads. Med over 10.000 virksomhedspartnerskaber rundt omkring i verden hjælper INSEEC eleverne med at finde en lønnet praktikplads. Kapitalisere det, og du kan overveje det en seks måneders jobsamtale for at starte din karriere.

Afsluttende projekt

Studerende skal foretage en forretningsplan eller afhandling om emnet efter eget valg. De har seks måneder til at færdiggøre det alene efter deres praktikophold.

* Datoer for programmet kan ændres

119477_05.jpg

Adgang

Kapital MBA Adgangskrav

• Bacheloruddannelse eller relevant bacheloruddannelse.

• Lydkommandoen for det engelske sprog, talt og skrevet.

• Arbejdserfaring foretrækkes, men ikke nødvendig.

Indtagelse og varighed af programmet

Din rejse i Capital MBA starter enten i september på INSEEC eller i februar på den schweiziske School of Management i Rom.

Ansøgning

Besøg https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

og send til info@ssmrome.com

Undervisning

Ansøgningsgebyr (refunderes ikke): € 200

Swiss School of Management Gebyrer: € 8.600

INSEEC London Gebyrer: € 8.600

INSEEC Paris Gebyrer: € 8.600

I alt: (betaling udbetalt i 3 rater) € 25.800

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Vores institutioner

Studerende vil blive forsynet med den højeste kvalitet internationale uddannelse fra både Groupe INSEEC og The Swiss School of Management. Baseret i Paris, London og Rom er disse institutioner samlet for at skabe et unikt toårigt tre-city Capital MBA-program. Vores mission er at give de studerende den globale erhvervskompetencer, der kræves for ledelse og succes i krævende karrierer i den globale økonomi.

Udtalelser

Navn: Leighla Bowers

Arbejdssted: FNs verdens fødevareprogram

Uddannelsesår: 2016

Nuværende job: Chef for partnerskaber og kommunikation, WFP Etiopien

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Uanset hvilken karriere jeg måske vælger, vil jeg gerne hjælpe andre til at være i centrum for det - hvad enten det er gennem fortalervirksomhed eller kommunikation i FN eller potentielt andre roller inden for humanitær bistand, videnskab eller forskning.

Så du afsluttede undervisningen i 2016. Fortæl os om din oplevelse efter dit MBA-program.

Kort efter MBA-programmet accepterede jeg en rolle med WFP i Etiopien som leder af partnerskaber og kommunikation. Denne rolle inkluderer fundraising, kommunikation og fortalervirksomhed til et af WFPs største programmer. I 2017 støtter WFP 5,5 millioner mennesker gennem nødhjælp, fødevaresupport og resiliensaktiviteter.

Hvilket skillset har du brug for for at gøre dit job?

Strategisk tænkning, kommunikationskompetence og vigtigst af alt, evnen til at arbejde godt med mange forskellige typer mennesker.

Hvordan har din MBA hjulpet dig i din nuværende position?

Lærerne på SSM var fremragende. Deres ekspertise inden for deres felt var imponerende, og jeg nød det praktiske teamarbejde. Især var klassen i international ret meget interessant og hjælpsom for mig, da den havde direkte sammenhænge med mit arbejde.

Hvad er dine fremtidsplaner?

Det er svært at vide, hvad fremtiden vil have, selvom en af mine største prioriteter er, at jeg aldrig holder op med at lære og altid stræber efter at gøre det bedre. Selvom jeg har en lidenskab for humanitær kommunikation og udvikling, er jeg også meget interesseret i jura og videnskab. Uanset hvilken karriere du vælger, vil vedholdenhed og beslutsomhed betale udbytte i livets opfyldelse!

Hvis du kunne beskrive din oplevelse i Rom under din MBA, hvordan ville du opsummere det?

Hård og utroligt interessant. Hvem elsker ikke at lære af eksperter og udfordre dig selv til at udvide din viden?

Hvad var din yndlingsklasse i programmet, og hvorfor?

International lov. Nicoletta lærte os introduktionen og udviklingen af loven og dens indflydelse i det globale teater. Vores lærebog var meget detaljeret, godt undersøgt og generelt intens! Klassen krævede dedikation til at forstå koncepterne og huske de internationale traktater, og jeg elskede det.

Hvilket råd ville du give nytilkomne til MBA-programmet eller til de interesserede?

Hvis du arbejder på fuld tid, vil det ikke være let, men det er det værd! Afsæt tid til at studere og gøre alt, hvad du kan for at holde sig til en tidsplan. Lav læring til en vane, og noget, du gør, selvom når det er den sidste ting, du tænker på.

Hvad tror du, der adskiller denne MBA fra andre MBA-programmer?

SMM's fleksibilitet var fremragende, da klasseskemaet tager højde for fagfolk, der arbejder. Jeg satte virkelig pris på, at jeg var i stand til at gennemføre det, mens jeg også fokuserede på en karriere på fuld tid.

119473_02.jpg

Navn: Ali A. Shah Povia
Specialisering (er): Global Management

Hvor ser du dig selv om 5 år?
Om 5 år ser jeg mig selv som en senior manager i en international virksomhed, eller måske kunne jeg allerede køre min egen.

Så du er færdig med MBA-klasser i 2018, fortæl os om din oplevelse efter dit MBA-program.
Efter at have afsluttet SSM MBA-programmet, har jeg lyst til, at mit perspektiv på en masse ting er blevet udvidet, og jeg har lært meget ikke kun med hensyn til økonomi, men også uventede emner som filosofi. Lederskabskursen har været en øjenåbner, og jeg har brugt det færdighedsæt, der er erhvervet gennem programmet i mit nuværende job, motiverende kolleger og ledende forskellige projekter til skolen. At vide, at jeg nu kan tilføje MBA blandt mine titler, bringer mig stor stolthed såvel som taknemmelighed for den hjælpsomme og indbydende atmosfære, jeg fandt på SSM.

Hvilket skillset har du brug for for at gøre dit job?
Mit job kræver store ledelses- og ledelsesevner. Det er et job, hvor jeg skal være omhyggelig i hvert trin, jeg tager, når jeg administrerer PowerSchool, databasen, som hele skolen er afhængig af. At være nyskabende og udvikle nye
ideer til at lette arbejdet for mennesker, der omgiver mig, samt forhandle om ændringer, som jeg mener er bedst med mine overordnede, er alt, hvad jeg gør dagligt.

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jeg har været meget tilfreds med det job, jeg har i øjeblikket, men planlægger nu at arbejde på at udvikle min egen virksomhed. Denne MBA har givet mig det skub, jeg ventede på at gøre et spring i mit liv og risikere noget for at nå et større mål. Jeg vil arbejde på et turistprojekt, og jeg håber at skabe en velkendt virksomhed inden for denne hårde og konkurrencedygtige sektor.

Hvis du kunne beskrive din oplevelse i Rom under din MBA, hvordan ville du opsummere det?
Det har været et godt år, et år med forandring. At arbejde i løbet af dagen og deltage i MBA om aftenen, både arbejde og studere i weekenderne, det var meget hårdt til tider, men det var det værd. Jeg havde kollegekammerater, gode forelæsere og meget støtte fra venner og familie. Dette fik mig til at skubbe mig selv og opdage mine evner. Jeg vil gerne tilføje, at det også var sjovt. Hvis jeg kunne, ville jeg gøre det igen!

Kan du dele en oplevelse, der er mest mindeværdig i forhold til MBA-uddannelsen?
Jeg har fået mange gode minder med mange forskellige mennesker på kurset, men en af de bedste dage, jeg havde, var, da vi gik til eventyrparken til vores lederkursus. Hvem ville have vidst, at en sjov dag også kunne være sådan
inspirerende? Det var vigtigt for teambuilding, at stå over for vores frygt og motivere andre til at skubbe sig selv. Det var en uforglemmelig oplevelse.

Hvad var din yndlingsklasse i programmet, og hvorfor?
Et af de bedste kurser, vi tog, var konkurrencedygtig strategi med Paolo Bongarzoni, samt at forhandle globalt med Dr. Massimiliano Bracalé. Disse to kurser var dem, som jeg kunne anvende mest til mit job, så de blev hos mig.

Hvilket råd ville du give nytilkomne til MBA-uddannelsen eller til de interesserede?
For de interesserede vil jeg sige, at det er en fantastisk oplevelse, og at de bestemt skulle tage kurset. De imødekommende aftenstimer giver dig mulighed for at holde et dagligt job, mens du studerer om eftermiddagen. Som et råd vil jeg tilføje, skubbe dig selv; Find ud af, hvad dine evner er, og værdsæt dine øjeblikke i løbet af MBA. Det er en dejlig lejlighed til at ændre dit liv, så gå ikke glip af det!

Hvad tror du, der adskiller denne MBA fra andre MBA-programmer?

Den største forskel, der overbeviste mig om at deltage, var den mangfoldighed af kurser, der tilbydes på programmet, og det faktum, at det fungerer som dets skema omkring behovene hos mennesker med job. Den smukke indbydende atmosfære skubbede mig frem, og prisen er meget praktisk sammenlignet med andre MBA'er, især i betragtning af kvaliteten af den uddannelse, du får. Nu hvor jeg har taget kurset, kan jeg sige, at forskellige professorer også tilføjer til programmet, og SSM-teamet er meget hjælpsom og tilbyder sin støtte gennem enhver mulig situation.

Jeg kan varmt anbefale det.

Program undervist i:
  • Engelsk
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 flere kurser fra Swiss School of Management, Rome Italy »

Senest opdateret August 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
17,995 EUR
€ 17.995
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Swiss School of Management: WE CREATE LEADERS

Swiss School of Management MBA Program

Discover the Swiss School of Management experience!

Swiss School of Managemenr webinar on MBA and Leadership skills 2019