Læs den officielle beskrivelse

Én MBA: To år, tre byer

ROMA, PARIS, LONDON - MBA

Den store MBA-tri-byen oplevelse, der leveres af INSEEC og den schweiziske School of Management i Rom, tager dig på en global rejse over 18 måneder mellem hovedstaderne i Rom, Paris og London. Den endelige komponent er en obligatorisk seks måneders praktikplads. Studerende får mulighed for at interviewe for en betalt (ja, betalt) praktikplads, der tilbydes af en af vores 10.000 partnere over hele verden.

Rangeret blandt de bedste MBA-programmer på verdensplan

Den schweiziske School of Management MBA University Degree uddeles i samarbejde med INSEEC Business School, hvis MBA grad er rangeret blandt de bedste programmer verden over og akkrediteret af Association of MBAs . Desuden er SSM MBA-uddannelsen fuldt akkrediteret af IACBE og CHEA-Rådet for Videregående Uddannelse . Vores MBA-grad er også akkrediteret af Department of Veterans Affairs i USA. SSM er en kvalitetscertificeret skole af EduQua , den schweiziske kvalitetscertificeringsetiket (akkrediteret af den schweiziske forbundsregering) for institutioner af højere og kontinuerlig uddannelse.

Indtagelse og varighed af programmet

Din toårs rejse i hovedstad MBA starter i september eller februar enten i rome eller i paris. Hvert halve år vil du flytte til en anden by. De sidste seks måneder af din kapital MBA, du vil bruge i en betalt praktikplads, enten i Paris eller London. På anmodning kan du starte mellem de officielle indtag.

EKSTRA

Engelsk Undervises Kurser i Europa er amerikansk akkrediteret:

  • Studerende i udlandet i Europa og få en MBA, som under levering af den schweiziske School of Management, er akkrediteret af IACBE, Den Internationale Forsamling for Collegiate Business Education i USA. INSEEC i Paris, som falder ind under Bologna-aftalen i EU, udsteder de formelle transkripter, der giver validitet i EU også.

Nødvendigt praktik:

  • INSEEC vil hjælpe MBA-studerende med at finde en lønnet praktikplads hos en af deres 10.000 partnere i løbet af de sidste seks måneder af programmet.

Tilpasset oplevelse:

  • Studerende har en mulighed for spor i både Paris og London, der omfatter Finans, Marketing og International Management. Dette giver dig mulighed for at vælge det spor, der passer bedst til dine interesser.

Real World Experience:

  • Studerende vil få et virkeligt perspektiv gennem vores internationale højttalerserier og klasseture til multinationale selskaber.

Adgangskrav:

  • Du har brug for en bachelorgrad for at kunne ansøge om vores MBA-program. Hvis du ikke har en bachelorgrad, kan vi også hjælpe dig med at få en gennem vores hurtige bacheloruddannelse.

VORES KURSER *

Rom: Swiss School of Management • Global Commerce Track

Det globale handelsspor udvikler ledere til effektivt at styre globale operationer med en omfattende læseplan, der dækker de centrale erhvervskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale økonomi.

Paris: INSEEC International Business, Marketing eller Luxury Brands Track (Vælg en)

Når du går ind i anden fase af programmet, vil du derefter dykke yderligere ind i den internationale ledelse og vælge det forretningsspor, der passer bedst til dine karrieremål.

London: INSEEC Corporate Finance, Financial Markets, Brand Management eller International Business Management Track (Vælg en)

I tredje fase lærer du de globale kompetencer, der er nødvendige for strategisk at analysere forretninger i dag. Studerende vil fortsætte med at lære at arbejde effektivt på tværs af markeder og erhvervskulturer, analysere og adressere fremtidige muligheder.

Seks måneders betalt praktik • Påkrævet

Studerende skal deltage i en seks måneders praktikplads. Med over 10.000 virksomhedspartnerskaber rundt omkring i verden hjælper INSEEC eleverne med at finde en lønnet praktikplads. Kapitalisere det, og du kan overveje det en seks måneders jobsamtale for at starte din karriere.

Afsluttende projekt

Studerende skal foretage en forretningsplan eller afhandling om emnet efter eget valg. De har seks måneder til at færdiggøre det alene efter deres praktikophold.

* Datoer for programmet kan ændres

ADGANG

Kapital MBA Adgangskrav

• Bacheloruddannelse eller relevant bacheloruddannelse.

• Lydkommandoen for det engelske sprog, talt og skrevet.

• Arbejdserfaring foretrækkes, men ikke nødvendig.

Indtagelse og varighed af programmet

Din rejse i Capital MBA starter enten i september på INSEEC eller i februar på den schweiziske School of Management i Rom.

Ansøgning

Besøg https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

og send til info@ssmrome.com

Undervisning

Ansøgningsgebyr (refunderes ikke): € 200

Swiss School of Management Gebyrer: € 8.600

INSEEC London Gebyrer: € 8.600

INSEEC Paris Gebyrer: € 8.600

I alt: (betaling udbetalt i 3 rater) € 25.800

VORES INSTITUTIONER

Studerende vil blive forsynet med den højeste kvalitet internationale uddannelse fra både Groupe INSEEC og The Swiss School of Management. Baseret i Paris, London og Rom er disse institutioner samlet for at skabe et unikt toårigt tre-city Capital MBA-program. Vores mission er at give de studerende den globale erhvervskompetencer, der kræves for ledelse og succes i krævende karrierer i den globale økonomi.

Program undervist i:
Engelsk
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 flere kurser fra Swiss School of Management, Rome Italy »

Senest opdateret January 19, 2019
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
17,995 EUR
€ 17.995
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date