MBA-programmet er designet til at give en grundlæggende forståelse af ledelsesområdet samt uddybe viden i et udvalgt område med henblik på at forberede sine kandidater til generelle ledelsesfunktioner. Programmet er designet til at integrere teori og praksis relateret til det afrikanske miljø inden for globaliseringen.

Adgangskrav

 1. En god første grad fra Afrika University eller fra et universitet anerkendt af Senatet af Afrika University; ELLER en faglig kvalifikation opnået ved formel undersøgelse og eksamen anerkendt af senatet af afrikanske universitet
 2. Kompetence i grundlæggende matematik ikke under GCE 'O' Niveau
 3. I undtagelsestilfælde kan elever, der besidder andre videregående uddannelsesmæssige kvalifikationer udover dem, der er angivet ovenfor, og med et godt track record af ledelsesmæssig eller iværksætteroplevelse overvejes for optagelse til programmet.

Programstruktur


År et semester et/>

 1. MEC501 økonomi (3 point)
 2. MAC501 Finans- og ledelsesregnskab (3 credits)
 3. MBA501 Forskningsmetoder
 4. MBA502 Informationsteknologi (2 point)
 5. MMS 502 Management
 6. MKT501 Marketing Management (3 point)

Samlede kredit timer: 15

År et semester to

 1. MMS501 Management Information System (3 credits)
 2. MBA503 Kvantitative metoder (3 point)
 3. MFN501 Finansiel Ledelse (3 point)
 4. MMS511 Strategisk Ledelse (3 point)
 5. MPA501 Offentlig Politik Analyse (3 point)

Samlede kredit timer: 15

År to semester et

 1. MMS505 HRM og industrielle relationer (3 point)
 2. MBA510 Projektrapport (3 point)
 3. Specialisering (i alt 9 kredit timer)

Samlede kredit timer: 15

År to semester to

 1. MBA511 Dissertationsforslag og forsvar (3 point)
 2. MBA512 Dissertationsrapport Skrivning (6 point)

Samlede kredit timer: 9

Finansiel bistand


Afrika Universitet, i sit forsøg på at gøre højere uddannelse tilgængelig for unge i Afrika og være opmærksom på lavindkomststatus for den gennemsnitlige afrikanske familie, tilbyder finansiering til fortjenstfulde studerende til at hjælpe med betaling af deres universitetsgebyrer. University's Financial Aid Committee er ansvarlig for at yde denne bistand. Bistanden ydes på grundlag af fortjeneste, behov og karakter og falder ind under to kategorier: Finansiel støtte og stipendier./>

Økonomisk støtte

Dette er normalt beregnet til assistance med betaling af studieafgifter, og den er tilgængelig for studerende fra andet år og fremover. Behovet for den studerende vurderes ud fra deres ansøgning, dokumentation og information fra dommere. Den studerendes faglige præstationer som angivet af hans / hendes CGPA bruges også til at bestemme niveauet for bistand. De studerende udfører meget godt tildeles mere end deres modparter som en måde at belønne deres indsats på og motivere dem til fortsat at sigte mod højere akademisk ekspertise. Studerende, der kommer ind på dekanens liste, vil også blive bistået med betaling af undervisning, og de, hvis præstation falder under CGPA'en, der kræves for at blive uddannet, modtager ikke assistance.

Stipendier

Studerende skal ansøge om stipendier via Financial Aid Office. Forskellige organisationer, kirker og enkeltpersoner opretter stipendier, der tildeles til fortjente ansøgere, som også skal opfylde eventuelle særlige kriterier, som velgøreren kan fastsætte (fx kan det være nødvendigt at modtageren er af et bestemt køn eller i en specificeret Fakultet eller fra et bestemt land.) Udstedte stipendier kan dække hele gebyr for modtageren eller kan være delvis og dækker kun bestemte gebyrer. Hvis en studerende modtager priser fra mere end en kilde, og det samlede beløb for tildelingen overstiger de samlede gebyrer, der ikke betales, vil der ikke blive ydet tilbagebetaling til modtageren. Ethvert sådant overskud inddrives fra Finansiel Støtte og udbetales til en anden trængende studerende.

Arbejdsundersøgelse

Alle studerende, der modtager finansiel bistand, forventes at arbejde i et af universitetets enheder i et bestemt antal timer om ugen som et tegn på anerkendelse af prisen. I øjeblikket forventes de, der arbejder udendørs, at arbejde i to timer om ugen, og de, der arbejder indendørs, arbejder i fire timer om ugen.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Africa University - Zimbabwe »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
135 USD
Undervisningsgebyrer pr. Kredit time: USD 135. Andre gebyrer og udgifter gælder.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date