Cand.merc

Generelt

Program beskrivelse

Programfunktioner

US News og World Report rangerede USF's MBA nr. 53 blandt offentlige universiteter og nr. 92 i hele landet. Vores program hjælper eleverne med at udvikle analytiske færdigheder og kreative evner og fremmer samarbejde med erfarne og forskellige klassekammerater. I USF's MBA vil du lære af førsteklasses fakultet, gæstens højttalere og industriens ledere.

Drevet af Analytics, Driven af ​​Kreativitet

Udtrykket "dataanalyse" kan virke numerisk og koldt på overfladen, men det kan tage mange menneskelige former i erhvervslivet: En chef går på et reality-tv-show for at finde ud af, hvad hendes medarbejdere virkelig tænker på virksomhedens. Et sportshold, der finder ud af, hvor meget fansne er villige til at betale for primære billetter. FedEx beslutter at levere på mors dag, så mødre kan modtage blomster, men ikke på de fleste søndage. Virksomheder har bjerge af data, der kan fortælle dem, hvad der sker nu, og at udarbejde uddannede gæt om, hvad der kan ske i morgen - men disse oplysninger er kun nyttige, når det kan forstås. Ikke alle kan se på disse data og foretage en forbindelse til resultatopgørelsen.

Selvom kreativitet betragtes som en medfødt dygtighed, har forskning vist, at kreativitet kan og bør dyrkes i klasseværelset. Mens kreativitet overskrider traditionelle ideer til at skabe nye former, metoder og fortolkninger, anvendes analyser til at beskrive, forudsige og forbedre forretningsresultater. Disse to kompetencer giver vores studerende en konkurrencemæssig fordel.

Nøgleelementer af USF's MBA

 • Individualiserede studieområder
 • Udvidet lederskabsudvikling og engagerende erfaringsundervisning
 • Netværksmuligheder og arbejdsgiverinformationssessioner
 • mentorskab
 • Sagkonkurrencer
 • Karriere Messer
 • Career Advancement Assistance
 • Fatte en global tilgang

Individualiserede vægtområder

Du vil have mulighed for at bestemme dine valgfag i overensstemmelse med dine karrieremuligheder. USF Muma College of Business har styrker i business analytics og kreativitet, der er vævet ind i pensum. Vi tilbyder koncentrationer i:

 • Supply Chain Management

Derudover tilbyder vi kurser inden for følgende områder:

 • Leadership Concepts
 • Analytics
 • Kreativitet og innovation
 • Digital Marketing
 • Iværksætteri (Graduate Certificate også tilgængelig)
 • Finansiere
 • Healthcare Management
 • International forretning
 • Management Information Systems
 • Markedsstrategi
 • Projekt- og processtyring
 • Bæredygtig virksomhed

Udvidet lederskabsudvikling og engagerende erfaringsundervisning

Team samarbejder er en del af din læringserfaring hos USF, som hjælper med at udrydde dine lederskabsfærdigheder i virkelige situationer. De fleste kurser kræver samarbejde med et hold af studerende for at kunne lave forskning, analysere case-studier og levere præsentationer. Capstone kurset er Integrated Business Applications, der involverer et dybtgående konsulentprojekt for et levende selskab i strategi, marketing og finansiering med handlingsmæssige anbefalinger.

Derudover tilbyder vi kurser i ledelse og inviterer C-niveau executive-højttalere med respekterede og bevist lederskabsfærdigheder til at dele deres bedste praksis. Muma MBAs lærer fra velkvalificerede fakultet såvel som branchens ledere.

Netværksmuligheder og arbejdsgiverinformationssessioner

Netværk med klassekammerater og arbejdsgivere er en meget vigtig del af din MBA oplevelse. Du vil udvikle dit faglige netværk, mens du går gennem dine kurser, lærer sammen med elever med erhvervserfaring og en række baggrunde. Udover klasseværelset tilbyder Graduate Business Association og andre studentorganisationer flere muligheder for social interaktion, som f.eks. Fodboldkigger eller se partier eller pizzaforsamlinger før klasser. GBA arrangerer firmaudflugter til kandidatstuderende samt andre sociale sammenkomster, som kan forbedre dine netværkskompetencer.

For at hjælpe dig med at fremme din karriere, hilser kollegiet årligt to Corporate Connections-begivenheder, netværkshændelser, der udelukkende er til kandidatstuderende og giver dig mulighed for at interagere med virksomhedernes rekrutteringspersonale. Virksomheder som Tech Data, Coca-Cola, Tribridge, Bank of America og Northwestern Mutual deltager i disse netværksprogrammer.

mentorskab

Muma MBA studerende har mulighed for at anmode om placering med en alumni mentor. En mentor kan give tips om, hvordan du balancerer dine nye arbejdslivsforpligtelser eller drøfter potentielle karriereforløb, du kan tage, når du tager eksamen. Mentorer hjælper med at udvide dit professionelle netværk og give adgang til netværksmuligheder på området.

Sagkonkurrencer

Disse maratonkonkurrencer test kollegialagernes evner til hurtigt at læse og forstå en sag, undersøge det pågældende firma og forberede og præsentere en strategisk plan for virksomheden - alt på mindre end 24 timer! USF er vært for den årlige Florida Intercollegiate Case Competition, som omfatter hold fra Florida International University, Florida State University, University of Florida, University of Miami, Rollins College, Florida Atlantic University, og selvfølgelig USF.

Karriere Messer

På universitetsniveau arrangerer USF Career Services en karrierefag hvert semester og tegner repræsentanter fra nationale og lokale virksomheder til campus.

Career Advancement Assistance

Vi ved, at de fleste mennesker vælger at forfølge en MBA for at fremme deres karriere - eller ændre erhverv. Vi hjælper med at gøre det nemmere ved at tilbyde et utal af tjenester til at hjælpe dig. Det professionelle personale er altid til rådighed for at give feedback på dit resume og hjælpe dig med at udarbejde afdækningsbreve, når du ansøger om job. Vi tilbyder professionelle udviklingsprogrammer hele året også, herunder workshops, der fokuserer på, hvordan man lander et interview, forretningsmetikette og sælger dig selv til en potentiel arbejdsgiver.

Fatte en global tilgang

Vi lever i et globalt marked, og internationale problemer påvirker alle segmenter af virksomheden. Muma MBA læseplanen tager en international tilgang som fakultetet omfatter internationale forretningsmodeller og casestudier som en del af klasseværelset diskussionen. Derudover skaber vi relationer til fremme af internationale fakultet- og studentudvekslinger. Vi er vært for mange internationale studerende og inddrager lærde fra hele verden, hvilket sikrer, at forskellige synspunkter er en del af samtalen.

Denne globale tilgang går ud på at studere i udlandet muligheder. USF tilbyder studier i udlandet erfaringer til kandidatstuderende - kortere oplevelser for at arbejde voksne samt semester-lange muligheder for dem, der er i stand til at tilbringe mere tid i udlandet. Disse kraftfulde uddannelsesmæssige erfaringer hjælper eleverne med at forstå, hvordan virksomheden adskiller sig fra nation til nation og hjælper dem med at lære at tilpasse sig og lykkes i en forandret erhvervsliv.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited insti ... Læs mere

The University of South Florida is a large, public 4-year university offering undergraduate, graduate, specialist and doctoral level degrees. The USF System includes three, separately accredited institutions: USF; USF St. Petersburg; and USF Sarasota-Manatee. Serving more than 50,000 students, the USF System has an annual budget of $1.7 billion and is ranked 45th in the nation for research expenditures among all universities, public or private. Minimer