Om Business Administration

Vi tilbyder et bredt udvalg af uddannelser, der er skræddersyet til behovene hos studerende og fagfolk, der forfølger en bred vifte af karrierer. Fogelman College har både erhvervsmæssig og regnskabsmæssig akkreditering fra AACSB International, en ære, der tjenes af mindre end 5% af handelsskoler verden over, og er den eneste AACSB-skole i Memphis hovedstadsområde. Collegeet har opretholdt kontinuerlig akkreditering siden 1970. Uanset hvilken af ​​vores uddannelser du vælger, vil en beslutning om at komme til Fogelman College ved University of Memphis for videregående uddannelse gøre dig i stand til at udvikle en dybtgående forståelse af dagens udfordrende og evigt -ændring af erhvervsklimaet.


Hvad er læseplanen?


Online Master of Business Administration

Online MBA-programmet er designet til ambitiøse fagfolk, hvis krævende tidsplan og / eller geografiske placering gør det svært at deltage i klasser i person ved University of Memphis . Dette 33 kredit-timeprogram (uden koncen- tration) har ingen forudsætningskurser for kerneplanen. Studerende vil lære af synkron og asynkron instruktion med globalt anerkendte fakultet 24/7.


Cand.merc

Master of Business Administration ved University of Memphis er designet til de studerende, der er interesseret i ledende karriere - for dem med lederskab aspirationer og evner. Studerende vil opnå ledelsesniveau viden og færdigheder inden for økonomi, finansiel rapportering og analyse, drift, strategisk brug af videnskab og teknologi og skabe kunde og samfundsmæssig værdi på den globale arena. Et fokus på kreativitet og innovation, lederskab og teamopbygning, etik og lov vil forberede eleverne på deres professionelle karriere.


International MBA

Du har smarts og drevet. Nu er alt hvad du behøver, en ting til at starte din karriere. En MBA med et internationalt fokus (IMBA) fra Fogelman College of Business vil få dig til at bemærke af alle de bedste globale virksomheder. Og efter at de har lagt mærke til, gør du det, du elsker i et udfordrende internationalt erhvervsklima. IMBA studerende vil blive coachet i erhvervskompetence, kulturelle IQ, og et globalt tankegang. Du vil få disse kompetencer gennem undervisning i klassen, studere i udlandet / praktikophold i udlandet og den mangfoldige kohorte af studerende, du vil deltage i programmet med. Sådanne erfaringer er unikke for et begrænset antal kandidatprogrammer på tværs af nationen.


Business Information and Technology (BIT)

Business Information and Technology (BIT) Department tilbyder majors eller koncentrationer for grader, herunder Master of Science (MS) og Doctorate (Ph.D.). Afdelingen tilbyder også flere fire-kursus Graduate Certificate Programs - Data Analytics for teknologi , Data Analytics for Management , Information Assurance (Cybersecurity) , Project Management og Software Testing . Fogelman BIT er et nationalt og internationalt anerkendt program. Vores dedikerede BIT-fakultetmedlemmer forbereder kandidater til lokale og globale holdninger inden for informationsteknologiledelse, dataanalyse og cybersikkerhed.

Forskningsassistenter og undervisningsmeddelelser er til rådighed for studerende på et konkurrencedygtigt grundlag og kan fornys årligt.


Hvad er jobmulighederne i Erhvervsadministration?

Efter at have modtaget en Business Administration Degree / Diploma, kan eleverne udforske en række karrieremuligheder, herunder: at eje og drive deres egen virksomhed, forvalte en virksomhed, arbejde med kommercielle eller industrielle virksomheder eller med servicevirksomheder og offentlige myndigheder. Dagens virksomheder søger medarbejdere med fremragende kommunikation og interpersonelle færdigheder. Kritisk tænkning færdigheder, gode beslutningsmuligheder og stærke lederskab færdigheder er også påkrævet. Startlønnen for fagfolk kan variere bredt, afhængigt af individets institution og specialisering. Fogelman College of Business


For mere information, email krishnan@memphis.edu .


Adgangskrav

Ansøgere skal opfylde universitetets krav til optagelse til ph.d.-skolen .

Krav, der er specifikke for Fogelman College of Business

  • Ansøgere skal præsentere en acceptabel score på en nylig (fem år eller mindre) Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE);
  • En minimums score på 550 på den papirbaserede TOEFL, eller 79 på internetbaseret TOEFL (for studerende hvis modersmål ikke er engelsk) eller mindst 6,0 på IELTS;
  • En aktuel genoptagelse;
  • En professionel interesseerklæring
  • Svar på de krævede essay spørgsmål ;
  • To anbefalingsbreve.


Gebyrer

Undervisnings estimator

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret August 18, 2018
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date