Read the Official Description

Hold ledende

Du har det. Den særlige evne til at drive forretning, der bringer dig succes - og får andre til at følge din ledelse. Så hvordan kan du gå til næste niveau? Ved at opnå en grad fra et af områdets første MBA-programmer. Studerende i UIndy MBA-programmet kommer fra alle forskellige karriere- og uddannelsesbakgrunde, hvilket forbedrer klasseledelsdialogen endnu mere. Og når du styres af omsorgsfuldmægtig, der også har været i dine sko, ved du også, at du får gavn af deres oplevelser. Ikke at have din MBA kunne være det eneste, der holder dig tilbage fra den forfremmelse, din egen iværksætterplan eller den komplette karriereændring, du søger.


Fordele

 • Fakultetet har i gennemsnit 18 års erhvervserfaring
 • Flere programformater passer til din tidsplan
 • Koncentrationer til rådighed for at bestemme dit område af interesse
 • Små klassestørrelser, med personlig opmærksomhed givet af fakultetet
 • Akkrediteret af Association of Collegiate Business Schools
 • Rangeret "Top Tier i sin klasse" af US News
 • Navngivet "Top Tier i deltid MBA Programmer" af CEO Magazine
 • Medlem af Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Bekvemt placeret kun få minutter fra downtown Indianapolis


Programmuligheder

MBA kandidater fører travle liv og er ofte fuldtids karriere mennesker. Derfor tilbyder UIndy flere forskellige programmuligheder, der passer bedst til dit liv.

 • Aften MBA
  Traditionelt selvstændigt paced program
 • Lørdag MBA
  Mødes fra kl. 8:30 til 30:30 på lørdagen
 • Et års (fuldtids) MBA
  Perfekt til nyuddannede eller folk mellem job
 • Corporate on-site MBA
  Tilpasset læseplan, undervist efter regelmæssig arbejdstid
 • Off-campus MBA
  Udbydes på forskellige steder rundt omkring i byen, herunder Fishers og Carmel


Koncentrationer

UIndy tilbyder koncentrationer i seks højt efterspørgselsområder, som kan vælges som valgfag i vores aftenprogram eller udover kurser i Lørdag Executive og Off-Campus Cohort programmer. Studerende, der ikke ønsker at forfølge en bestemt koncentration, kan vælge at tage valgfag fra forskellige hovedområder.

Finansiere

Dybtgående viden inden for risikostyring, porteføljestyring og corporate finance, med stærk vægt på praktiserende tilgang til økonomi på højt niveau

Global supply chain management

Involver forvaltning af råvarer, færdige produkter, udvikling af logistikstrategier og analyse af planlægning gennem et globalt netværk

International forretning

Forbereder dig til ledende stillinger i virksomheder, der krydser landegrænser, hvilket giver dig det nødvendige fundament til at fungere i det internationale miljø, uanset om du er i erhvervslivet, regeringen eller ikke-for-profit organisationer

Marketing Management

Dybtgående viden inden for global forbrugerisme, produkttilpasning, brand management, pricing og channel management strategier samt vigtigheden af ​​digital markedsføring, integreret kommunikation og salgshåndtering

Organisatorisk lederskab

Grundlaget for ledende teorier og stilarter, der bruges effektivt i mange indstillinger, så du kan navigere organisatoriske ændringer, påvirke virksomhedernes kultur og gennemføre strategiske planlægningsindsatser

Anvendt dataanalyse

Fokuserer på de strategiske og avancerede anvendelser af dataanalyser, der anvendes til beslutningstagning på tværs af en bred vifte af brancher og erhverv


Partnering med virksomheder

UIndys MBA-program samarbejder ofte med virksomheder og andre organisationer i en række gensidigt fordelagtige relationer. Vores studerende har arbejdet med organisationer om både store planlægningsinitiativer og mindre, definerede projekter. Derudover arbejder vi ofte med forretningsledere, der er interesserede i at rekruttere MBA-studerende.

Om The UIndy MBA Program

Så du er klar til at få din MBA. Men med nye MBA-programmer dukker op på hvert hjørne, er det svært at vide, hvilken der er bedst for dig og vil hjælpe dig mest i din karriere. At vælge et program af høj kvalitet, der passer ind i din tidsplan, bør ikke være sværere end at få graden, ikke? Når du overvejer alle dine muligheder, skal du overveje dette om UIndy:


Erfarne fakultet

Ved UIndy har mange af vores fakultet skønne årtiers erfaring ikke kun i undervisningen, men i at arbejde på deres respektive områder. De har været i dine sko, og de ved hvad der kræves for at lykkes. Denne oplevelse i virkeligheden gør dem bedre forberedt til at sætte dig i stand med de værktøjer, du har brug for at fremme i din karriere.


Personlig opmærksomhed

Vores fakultet ønsker at du skal lykkes, både i klasseværelset og på jobbet. Fakultetet giver ofte eleverne deres hjem- eller mobiltelefonnumre og opfordrer eleverne til at kontakte dem med spørgsmål. De forstår også, at de fleste studerende har arbejde udefra og familie, så de vil arbejde sammen med dig, hvis du skal gå glip af en klasse. Og vores gennemsnitlige klassestørrelse på cirka 20 studerende er fantastisk til at få mest muligt ud af hvert kursus og netværk med klassekammerater.


Top-rangerede

UIndy er akkrediteret af Association of Collegiate Business Schools


Programmer, der passer til din tidsplan

UIndy tilbyder flere nemme måder at få din MBA på, herunder aften, lørdag og off-campus muligheder, så der er sikkert et program der passer til din tidsplan. Vores programmer er designet til at arbejde voksne, så vi forstår vigtigheden af ​​at være fleksibel.

"Mange fagfolk tænker på arbejde og livsbalance på daglig basis. For at tilføje en MBA til blandingen kan det være meget skræmmende. At vælge UIndy var den bedste beslutning, jeg lavede. UIndy-programmet tænker på hver elev som individ, ikke et tal. "

Sarah Whiteman

Pharmaceutical Sales Representative


Praktisk beliggenhed

UIndy er bekvemt placeret ti minutter syd for centrum, med nem adgang fra både I-65 og I-465. Vi er 30 minutters kørsel eller mindre fra de fleste lokalsamfund i metroområdet. Udover klasser på campus tilbyder UIndy i øjeblikket off-campus cohort-programmer i Carmel og Fishers, med planer om yderligere off-site-programmer.


Veletablerede

UIndy har et af områdets ældste MBA-programmer, med næsten 40 års erfaring under vores bælter. Selvom vi har fastlagt os som et af de bedste MBA-programmer i området, overvåger vi også løbende og opdaterer vores læseplan for at imødekomme den nuværende forretnings professionelle behov.


Studerende fra alle baggrunde

Studerende i vores programområde i alderen fra begyndelsen af ​​20'erne til begyndelsen af ​​60'erne, hvor de fleste er mellem 30 og 40 år. Studerende kommer fra alle forskellige karriere- og uddannelsesbakgrunde, og færre end 35 procent har en bachelorgrad i erhvervslivet, hvilket betyder at eleverne får en mange oplevelser og ideer med dem til diskussioner og projekter i klasserne.

Undervisning

Aften og certifikat MBA programmer
Undervisning er $ 612 / kredit time for akademiske år 2018-19. Studerende køber eller lejer deres egne bøger og kursusmaterialer til hver klasse.
Off-campus cohort-programmer
Undervisning er $ 540 for akademiske år 2017-18.
Lørdag MBA-program
Undervisning for hele programmet er $ 34.902, som inkluderer bøger og måltider. Undervisningen udbetales i syv rater på $ 4.986, en for hvert semester.
Et års (fuldtids) MBA
Undervisningen for hele programmet er $ 36.420, som inkluderer en bærbar computer med alle nødvendige software til programmet, en international forretningsrejse i slutningen af ​​Term 2 og en karriere coach. Det omfatter ikke plads


Adgangskrav

UIndy opererer på rullende optagelser (undtagen det 1-årige MBA-program), så ansøgere accepteres hele året. Vi foretrækker at have alle ansøgningsmaterialer mindst 30 dage før starten af ​​det term, hvor du ønsker at tilmelde dig. Adgang er baseret på program ledige stillinger på ansøgningstidspunktet, så tidligere ansøgninger får prioritet.

For at ansøge skal du indsende følgende:

Bemærk: Du behøver ikke at indsende alt på én gang for at starte ansøgningsprocessen. For eksempel kan du indsende din ansøgning, anbefalingsbreve og andet materiale, før du tager GMAT.

 • Online ansøgning
 • $ 50 ansøgningsgebyr
 • Officielle transkripter fra hvert universitet eller college deltog, selvom du ikke afsluttede en grad
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT) score
  Hvis du allerede har en kandidatgrad i erhvervslivet eller en MD, kan vi muligvis fravige dette krav.
 • To anbefalingsbreve
  Disse kan være skrevet af dine vejledere, kollegaer, ligestillede eller tidligere kollegeprofessorer. Du kan, men skal ikke bruge denne formular.
 • Genoptag
  Send et PDF- eller Microsoft Word-dokument til mba@uindy.edu
 • Personlig erklæring


Yderligere krav til internationale ansøgere

 • Internationale studerende skal indsende transkripter til en organisation, der evaluerer internationale legitimationsoplysninger som World Education Services (WES) og få dem sendt videre til UIndy Graduate Business Programs
 • Påkrævet TOEFL score på 100 på den internetbaserede test eller en Band-score på 7 på IELTS (kan ikke kræves, hvis den internationale ansøger har en bachelor- eller bacheloruddannelse fra et akkrediteret universitet i USA)
 • Ovennævnte krav skal opfyldes for at behandle sagsøgerens fil. Ved godkendelse kan den studerende udstedes en gyldig I-20 for at behandle F1-studentvisummet. Det er ansøgerens ansvar at anmode om visum. University of Indianapolis vil ikke have nogen rolle i ansøgningsprocessen for visum.
 • Ud over ovenstående krav skal internationale ansøgere til UIndy Graduate Business Programs indsende en erklæring om finansiel støtte, som man kan anmode om via e-mail mba@uindy.edu.
 • Der er ingen institutionel finansiering eller støtte til rådighed for internationale studerende. Internationale ansøgere kan spørge fra deres respektive regeringer eller andre kilder til økonomisk støtte eller stipendier.
Program taught in:
Engelsk
Last updated September 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
36,420 USD
Undervisningsgebyr for det 1-årige MBA-program.
Deadline
Maj 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Maj 1, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Maj 1, 2019
End Date