32414_2.png

Er MBA-programmet rigtigt for dig?

Er du interesseret i at fremme din nuværende karriere? Leder du efter en karriereforandring, der giver dig nye udfordringer og muligheder? Eller håber du at få ny viden og færdigheder til at placere dig selv på den bedst mulige måde til fremtidig beskæftigelse? Hvis ja, bør du overveje MBA på USFSM !

Denne professionelle MBA er et 40 studie-timers program, der udsætter eleverne for et bredt spektrum af forretningsfunktioner, herunder regnskab, finansiering, ledelse, marketing, informationssystemer og meget mere. På USFSM har elever adgang til flere fordele, såsom:

  • Uddannelse i USFSM : USFSM er akkrediteret af AACSB og anerkendt som sammenlignelig i kvalitet til ethvert større forretningsprogram i verden.
  • Udestående Fakultet: Alle program fakultet hold terminal grader, aktivt forskning og er anerkendt eksperter på deres områder.
  • Cutting-Edge Curriculum: Studerende vil blive udsat for en række emner og undervisningsmetoder, der afspejler de bedste praksis i erhvervslivet og uddannelsen.
  • Stor værdi: USFSM tilbyder de relativt små klassestørrelser af et privat universitet til prisen på et statsuniversitet.
  • Lørdagsklasser: Alle vores klasser er på lørdage, så vores studerende kan arbejde på fuld tid og stadig forfølge deres MBA.
  • Fleksibilitet: USFSM elever kan forfølge deres MBA på fuld tid og opnå deres grad i så lidt som 22 måneder eller deltid og afslutte deres grad som deres tidsplan tillader. USFSM giver også eleverne mulighed for at komme ind i programmet uden at skulle tage GMAT eller GRE.

32413_MBA2-1.jpg

Fremtidige karriere

Uanset om du planlægger at arbejde i produktion eller service, til fortjeneste eller ikke for profit, offentlige eller private sektorer, vil de færdigheder, du vil USFSM i USFSM MBA-programmet hjælpe dig i resten af ​​din karriere inden for hvilket felt du vælger.

De underliggende principper er ens, uanset om du er administrerende direktør for et stort firma eller en iværksætter, der arbejder alene, og starter en ny virksomhed. Det er ikke kun det eksamensbevis, du vil have, når du er færdig med MBA-programmet på USF Sarasota-Manatee, det er den uddannelse, du vil modtage, mens du tjener dit eksamensbevis, der vil hjælpe dig med at finde din succes.

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret September 18, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
22 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
454 USD
pr. kredit time (Florida bosiddende). 899,55 USD pr. Kredit time (ikke-hjemmehørende i Florida).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date