Cand.merc

Generelt

Program beskrivelse

Er MBA-programmet rigtigt for dig?

Er du interesseret i at fremme din nuværende karriere? Leder du efter en karriereforandring, der giver dig nye udfordringer og muligheder? Eller håber du at få ny viden og færdigheder til at placere dig selv på den bedst mulige måde til fremtidig beskæftigelse? Hvis ja, bør du overveje MBA på USFSM !

Denne professionelle MBA er et 40 studie-timers program, der udsætter eleverne for et bredt spektrum af forretningsfunktioner, herunder regnskab, finansiering, ledelse, marketing, informationssystemer og meget mere. På USFSM har elever adgang til flere fordele, såsom:

 • Uddannelse i USFSM : USFSM er akkrediteret af AACSB og anerkendt som sammenlignelig i kvalitet med ethvert større forretningsprogram i verden.
 • Udestående Fakultet: Alle program fakultet hold terminal grader, aktivt forskning og er anerkendt eksperter på deres områder.
 • Cutting-Edge Curriculum: Studerende vil blive udsat for en række emner og undervisningsmetoder, der afspejler de bedste praksis i erhvervslivet og uddannelsen.
 • Stor værdi: USFSM tilbyder de relativt små klassestørrelser af et privat universitet til prisen på et statsuniversitet.
 • Lørdagsklasser: Alle vores klasser er på lørdage, så vores studerende kan arbejde på fuld tid og stadig forfølge deres MBA.
 • Fleksibilitet: USFSM elever kan forfølge deres MBA på fuld tid og opnå deres grad i så lidt som 22 måneder eller deltid og afslutte deres grad som deres tidsplan tillader. USFSM giver også eleverne mulighed for at komme ind i programmet uden at skulle tage GMAT eller GRE.

Programmet tilbyder studerende eller ikke-arbejdende studerende i området Sarasota og Manatee County geografisk bekvemmelighed, fleksibilitet, kvalitet og overkommelig pris. En række undervisningsmetoder bruges til at engagere studerende, afhængigt af kursusmaterialets art. Disse inkluderer casestudier, oplevelsesmæssig læring, gruppeprojekter, præsentationer og uddannelsesteknologi samt den mere traditionelle forelæsningsdiskussionsmetode. Fokus for vores tilgang til uddannelse er at hjælpe studerende med at udvikle den indsigt og færdigheder, der er nødvendige for at nå integrerende og innovative løsninger på dagens komplekse forretningsudfordringer.

Akkreditering

Programmet er akkrediteret af University of South Floridas College of Business, som er godkendt af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International: Derudover er universitetet regionalt akkrediteret af den sydlige sammenslutning af colleges og skoler Commission on Colleges (SACSCOC).

Adgang

Ansøgere skal opfylde universitetets krav såvel som kravene anført nedenfor.

Program Adgangskrav
 • Øverste niveau GPA på 3,00
 • 500 eller højere GMAT-score eller 1.050 eller højere score, hvis GRE taget før 1. august 2011 eller 300 eller højere, hvis GRE taget efter 1. august 2011.
 • Internationale ansøgere fra ikke-engelsktalende lande skal også have en TOEFL-score på 550 eller højere på den skriftlige version, et minimumsresultat på 213 på den computebaserede test eller en 79 på den internetbaserede test
 • To (2) års fuldtidsarbejdserfaring foretrækkes, men ikke påkrævet før tilmelding.
 • Et CV
 • To (2) anbefalingsbrev
 • Erklæring om formål

Studerende skal formelt optages eller betinget optages i MBA-programmet, før de får adgang til kurser.

Betingede adgangskrav

En ansøger, der ikke har taget GMAT / GRE, kan blive betinget indlagt, forudsat at han / hun har det
1) mindst et (1) års fuldtidsarbejdserfaring,
2) en grundlæggende GPA på niveau 3,00 og derover og
3) en bachelorgrad fra en institution med en AACSB-akkrediteret handelsskole (EQUIS-akkreditering også accepteret for internationale ansøgere) eller medlemskab af Beta Gamma Sigma.

Betinget optagede ansøgere, der tjener en GPA på 3,20 eller derover i tre (3) af de følgende kurser inden for et år, optages på MBA-programmet.

 • Seks (6) kredittimer fra to (2) af de følgende tre (3) kredittimer: ACG 6026, ECO 6005, QMB 6303, FIN 6406
 • Tre (3) kredittimer fra følgende tre (3) kredittimer: MAN 6055, MAR 6815, ISM 6405

Fremtidige karriere

Uanset om du planlægger at arbejde i produktion eller service, til fortjeneste eller ikke for profit, offentlige eller private sektorer, vil de færdigheder, du vil USFSM i USFSM MBA-programmet hjælpe dig i resten af ​​din karriere inden for hvilket felt du vælger.

De underliggende principper er ens, uanset om du er administrerende direktør for et stort firma eller en iværksætter, der arbejder alene, og starter en ny virksomhed. Det er ikke kun det eksamensbevis, du vil have, når du er færdig med MBA-programmet på USF Sarasota-Manatee, det er den uddannelse, du vil modtage, mens du tjener dit eksamensbevis, der vil hjælpe dig med at finde din succes.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of ... Læs mere

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of the way: your discoveries, your growth, your dreams. Minimer