Cand.merc

Generelt

Program beskrivelse

College of Business Administration programmer på Savannah State University er akkrediteret af AACSB International, som er den mest prestigefyldte og strenge akkrediterende organ i verden. Mindre end fem (5) procent af handelsskolerne i hele verden har opnået denne akkreditering. AACSB akkreditering afspejler akademisk ekspertise og en forpligtelse til løbende forbedringer. College of Business Administration ved Savannah State University er dedikeret til at levere kvalitet bachelor og graduate business programmer til en forskelligartet studerende befolkning. Gennem innovativ instruktion, mentorskab, anvendt forskning og samfundsmæssig inddragelse udvikler kollegiet forretningskandidater, der giver værdi til den offentlige og private sektor.

Hvem vi er...

Resterende strøm i deres fagområder ved aktivt at engagere sig i forskning og videnskabeligt arbejde, giver vores fakultet en rigorøs og rig pædagogisk oplevelse inden for erhvervsadministration. De fleste af vores fakultetsmedlemmer har optjent ph.d.'er fra internationalt anerkendte institutioner og besidder betydelig erhvervserfaring, der gør dem i stand til at undervise effektivt i deres forretningsdiscipliner. Dedikeret til elevindlæring anvender vores fakultetets medlemmer en bred vifte af undervisningsteknikker til forbedring af den studerendes generelle uddannelseserfaring.

Aften MBA program ...

Fleksibilitet

Studerende vælger antallet af kurser, der passer til din tidsplan. Klasser tilbydes mandag til torsdag aftener, møder en gang om ugen. Aften MBA klasser er tilgængelige i efterår, forår og sommer semestre.

Længden af ​​aften MBA-programmet afhænger af, hvor mange timer en studerende gennemfører hvert år. Normalt tjener eleverne deres MBA om to til tre år.

MBA kurser ...

MBA kerne kurser giver en overordnet forståelse af de funktionelle forretningsområder. Vores læseplan og vejledning er skræddersyet til dine karrieremål og interesser i tankerne.

 • Forretning
 • Statistik og kvantitative metoder
 • Management Information Systems
 • Regnskab og beslutningstagning
 • Organisatorisk teori
 • Ledelsesøkonomi
 • Ledelsesøkonomi
 • Marketing Management
 • Organisatorisk lederskab
 • Strategisk ledelse

Indlæggelser

Adgang til MBA-programmet er konkurrencedygtigt, og beslutninger træffes på rullende basis. Det betyder, at applikationspakker bliver gennemgået, når de er færdige, og beslutninger træffes inden for en rimelig tidsperiode. Sæder er fyldt som beslutninger træffes, så kandidater opfordres til at gennemføre deres ansøgninger hurtigst muligt.

Programmet ser på en række kriterier, der måler kandidatens potentiale for at være en succesfuld kandidatstuderende og virksomhedsleder. Faktorer, der anvendes til at bestemme optagelse omfatter:

 • Tidligere akademiske præstationer
 • Nuværende officielle GMAT eller GRE Score *
 • Professionel erhvervserfaring

Hvad kræves?

En komplet ansøgning omfatter MBA-ansøgningen (inklusive ansøgningsgebyr på 25 USD og et 500-1000 ordskrevet essay), transkript fra hvert universitet / universitet deltog, tre anbefalingsbrev, nuværende CV, immuniseringsattest og officielle GMAT / GRE-scorer * indenfor de seneste fem år.

* Før-MBA-program

Pre-MBA-programmet er designet til studerende, der ikke har tid til at forberede sig til eller ikke ønsker at sidde for enten GMAT eller GRE. Pre-MBA-programmet kræver 20 timers siddetid og forbereder den studerende på arbejdets rigdom i MBA-programmet. En vellykket gennemførelse af før-MBA-programmet giver den studerende mulighed for at komme ind i Savannah State University MBA-programmet.

Ikke-amerikanske hjemmehørende ansøgere kan også være forpligtet til at indsende en officiel test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) score og oversatte akademiske transkripsioner. Vi opfordrer kraftigt internationale kandidater til at ansøge om tidligt; Klasser starter i januar (forår) og august (efterår).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Sava ... Læs mere

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Savannah, SSU has served this community with distinction while meeting the educational needs of an increasingly diverse student population. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited