Programmission

Fakultetet og personalet på College of Business er fast besluttet på at tilbyde en akademisk stringent uddannelsesproces for forretningsfolk, der søger fremskridt til mellem- og øverste ledelsesstillinger. MBA-programmets grundlæggende formål er at udvikle professionelle ledere / ledere, der er i stand til at yde værdifulde bidrag til systemet med mangfoldighed og vækst i deres valgte organisationer. Programmets primære geografiske fokus har været enkeltpersoner placeret i hele Albany, Georgiens storbyområde, Sydvest Georgien og Sydøstlige Forenede Stater. Med fjernundervisning og andre teknologiske fremskridt, såsom online kurser, når programmet ud til forretningsfolk i hele landet og i verden.

Programkrav

 1. Baccalaureatgrad optjent i ethvert felt fra et regionalt akkrediteret college eller universitet
 2. Indlevering af afsluttet ansøgning om optagelse
 3. En officiel kopi af akademiske transkripter fra alle gymnasier og universiteter deltog
 4. To referencerammer, der fokuserer på kandidatens potentielle succes inden for kandidatuddannelsen
 5. En 1000 ord erklæring om formål. Hvis engelsk ikke er ansøgerens modersmål, kræves test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) -score og behandles i henhold til de internationale studentkrav nedenfor.

Internationale Studiekrav

Internationale ansøgere opfordres kraftigt til at søge optagelse til Albany State University 's Graduate Programs in Business. Ud over standard ansøgningsproceduren er der flere yderligere trin, der skal tages.

 • Erklæring om økonomisk ansvar
 • Affidavit of Support
 • TOEFL - Skal indsendes, medmindre engelsk er modersmål. Mindste score: 500 (Paper Based Test), 173 (Computer Based Test), 61 (Internet Based Test)
 • WES - (Evaluering af udenlandske undervisningsoplysninger) - Transskripter fra institutioner uden for USA skal først indsendes til World Education Services, Inc. for et kursus ved kursusevaluering, inden de sendes til adm.direktøren
 • VISA / PASSPORT kopi
 • Certifikat for F-1-støtteberettigelse
 • I-20 (Hvis du kommer fra en anden amerikansk institution, kræves der en kopi af din I-94 og I-20). Når ansøgerens fil er afsluttet, og der er truffet en indrejsebeslutning, sender den internationale studentkoordinator den studerende en I-20 Formular, som gør det muligt for den studerende at ansøge om et VISA

Programdetaljer

Master of Business Administration (General MBA)

College of Business tilbyder General Master of Business Administration (MBA) Degree program. MBA er en 30-semester timeplanlægning grad program. MBA kandidater har mulighed for at erhverve viden, færdigheder og lederskab kapacitet til at udføre effektivt i komplekse og hurtigt skiftende miljøer. De er i stand til at udvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsmæssige udfordringer og muligheder. Kandidater lærer at integrere funktionel ekspertise i sømløse organisationer og skabe pluralistiske organisatoriske kulturer, der passer til erhvervsmiljøet. Sådanne kulturer giver de bedst mulige løsninger på problemer, lette udviklingen af ​​virkelig innovative produkter og tjenester, der gør det muligt for organisationer at konkurrere på globale markeder og give hver medarbejder mulighed for at bidrage deres allerbedste og dermed fremme over gennemsnittet afkast.

Master of Business Administration i regnskab

Den femårige BS / MBA grad (Accounting Concentration) i College of Business ved Albany State University er designet til at sætte de studerende i stand til at sidde for CPA eksamen og kvalificere sig som certificeret revisorer efter afslutningen af ​​gradskrav. Studerende, der afslutter kravene til den 5-årige MBA-grad, vil blive tildelt både en bachelorgrad i regnskab og en MBA-grad.

Kandidatuddannelsen i Sundhedsvæsenet

Master of Business Administration med en koncentration i Healthcare-programmet er en 33-semester timeplanlægning grad program. De er i stand til at udvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsmæssige udfordringer og muligheder inden for sundhedspleje. Kandidater lærer at integrere funktionel ekspertise i sømløse organisationer og skabe pluralistiske organisatoriske kulturer, der passer til erhvervsmiljøet.


Master of Business Administration i Supply Chain og Logistik

Kandidatuddannelsen med en koncentration i Supply Chain and Logistics program er et 33-semester kandidatuddannelsen grad. Efter færdiggørelsen er eleverne i stand til at udvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsmæssige udfordringer og muligheder i forretningsområderne. Kandidater lærer at integrere funktionel ekspertise i sømløse organisationer og skabe pluralistiske organisatoriske kulturer, der passer til erhvervsmiljøet.


Kandidatuddannelsen i offentlig administration

Master of Business Administration i Public Administration programmet er en 33-semester timeplanlægning uddannelsen. Efter afslutningen kan eleverne udvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsmæssige udfordringer og muligheder for ledere i offentlige administrative stillinger. Udover kerneforetagendets beslutningsfærdigheder inddrager eleverne viden om aktiviteter og ansvar, der er specifikke for offentlige og beslægtede offentlige organisationer.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret September 11, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
189 USD
pr. kredit time (in-state). 755 pr. Kredit time (Out-of-State).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date