Read the Official Description

Cand.merc


Master of Business Administration er en prestigefyldt postgraduate kvalifikation, der er højt værdsat af førende arbejdsgivere. Dette program kvalificeret fra britiske handelsskoler er vel anerkendt og globalt respekteret, da det dominerer i kritisk tænkning og forskning. MBA kan også hjælpe dig med at specialisere dig i en ny industri, du vil flytte til, eller i din nuværende sektor./>

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi fokuserer på sine brede læringsmål, der har til formål at forbedre studerendes læring inden for følgende områder: kommunikation, etisk argumentation, analytiske færdigheder, informationsteknologi, globalt perspektiv, kritisk tænkning og forståelse af retssystemer. MBA kursuset udstyrer dig med holistiske erhvervskompetencer til at trives i ethvert erhvervsklima og skabe balance i viden og teori, der gør det muligt for dig at tænke anderledes på de praktiske færdigheder og teknikker, der kræves for at opnå større indflydelse i din organisation. Ved at få disse færdigheder online og i en kort periode kan du fortsætte med at arbejde, mens du studerer. Til sidst på opnåelse af en MBA; Du vil lære at udføre operationel ledelse, udvikle en marketingstrategi, gøre strategisk planlægning, lede et hold, læse og vurdere finansielle rapporter.

MBA-programmet leveres af School of Business London gennem fleksibel blandet læring og tildelt af Charisma University .

Graduate med en QUALIFI akkrediteret dobbelt kvalifikation

Studerende vil også blive tildelt QUALIFI Level 7 Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskab. QUALIFI er en afvigende anerkendt udbydende organisation, der har samlet et ry for at opretholde betydelige kvalifikationer inden for en lang række jobroller og brancher. Du vil være i stand til at forfølge en rute for at opnå en ledende stilling, når du har opnået denne dobbelte kvalifikation. At opnå denne dobbelte kvalifikation giver forskellige fordele til din faglige udvikling.

Om Charisma University

School of Business London er det eksklusive akkrediterede studiecenter for Charisma University i Det Forenede Kongerige. Vi leverer omfattende uddannelsesprogrammer tildelt af Charisma University. Charisma University er i Turks og Caicos, et britisk oversøisk territorium sydøst for Bahamas.

Charisma University er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC) for Independent Further and Higher Education som en uafhængig højere uddannelsesinstitution.

Charisma Universitet er anerkendt af Turks og Caicosøerne Undervisningsministeriet som en eksamensbevisende institution for associeringsgrad, bachelorgrad, kandidatgrad og doktorgrad sammen med certifikatprogrammer.

Charisma University er kandidat til akkreditering med Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). ACBSP akkrediterer business, regnskab og business-relaterede programmer på associerede, baccalaureate, master og doktorgrad niveauer over hele verden. ACBSP er anerkendt af Rådet for Videregående Akkreditering (CHEA)

Adgangskrav

 • Masters grad-søger studerende skal have optjent en bachelorgrad med mindst GPA på 2,0 fra akkrediterede gymnasier eller universiteter.
 • God kommando af engelsk.

Modulstruktur


Term 1/>

Enhedstitel


Term 2/>

Enhedstitel


Term 3/>

Enhedstitel


Hvorfor vælge MBA hos SBL?/>

 • En dedikeret vejleder for hver elev at give grundig hjælp gennem hele kurset ved hjælp af vores læringsplatform.
 • Giv en formativ vurdering af vejlederne for at forbedre elevernes præstation. Det omfatter sædvanligvis formativ feedback.
 • Kursusmaterialer, der indeholder organiserede og velstrukturerede forelæsningsnotater, praktiske anvendelser med eksempler på virkelige verdener og kontekstuelle analyser og casestudiet, der tester dig til at anvende individets dybdegående viden.
 • Vurderingsmateriale er åbne via vores webbaserede læringsplatform.
 • Et inkluderende e-bibliotek indeholdende foreskrevne studiematerialer og referencebøger til online læsning.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Multiplatform tilgængelighed er hovedattraktionen af ​​vores læringsplatform. SBL letter også muligheden for at sende forelæsningsnoterne til dine elektroniske enheder som laptops, mobiltelefoner, der gør det muligt for eleverne at studere, når og hvor det er nødvendigt.

Vurdering

 • Tidsbegrænsede scenario-baserede opgaver
 • Ingen undersøgelser

Leveringsmetoder

MBA-programmet leveres af School of Business London gennem fleksibel blandet læring og tildelt af Charisma University. SBL giver dig et indgående kendskab til forretningsadministrationens praksis og udruster helt sikkert dig med vitale færdigheder og den selvforsikring, der er nødvendig for at opnå succes i den valgte industri.

School of Business London dedikerer til at støtte eleverne ved at give adgang til deres tildelte vejleder. Du bliver automatisk medlem af Charisma University, når du tilmelder dig et MBA-program med os. Du får fuld adgang til alle ressourcer fra SBL online bibliotek for at lette dine studier. Desuden giver SBL dig mulighed for blandet læring, hvor du vil have en til en vejleder, mentor og online uddannelse, kundeserviceteam.

Karriereforløb

En MBA-kandidat kan forfølge en frugtbar karriere i mange brancher. MBA kan åbne karrieremuligheder i en bred vifte af sektorer som bank og finansielle tjenesteydelser, investment banking, management consulting, forsikring, gæstfrihed, medier, informationsteknologi (IT) og marketing. MBA er ofte en Pathway til forfremmelse eller en karriereforandring, da du får professionelt ry og udvikler vigtige færdigheder i den sektor, man vælger at forfølge.

Gebyrer og finansiering

For at vide om kursusgebyret, bedes du kontakte os på admission@sbusinesslondon.com

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by School of Business London »

Last updated March 20, 2018
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date