ATHE L7Diploma

ATHE Niveau 7 Udvidet Diplom i Strategisk Ledelse (120 point) Opfyldt Universitetsuddannelse (60 point)

Studerende kan vælge at studere fuldt ud online eller have blandede kurser. Vi respekterer vores elever, der kombinerer arbejde og studerer og vil justere konsultationer med vores lærere sent på eftermiddagen og weekenderne.

MBA

ATHE L7 Diploma

Niveau 7 kursus kan tages i 8 måneder og består af otte enheder. Efter vellykket eksamen fortsætter eleverne med at studere Top-up på et valgt britisk universitet. Top-ups består af en til tre obligatoriske enheder (afhængigt af de valgte universitetsbehov) og arbejdet med afhandlingen. De varer fra 7-12 måneder. Ved afslutningen af top-up, studerende tildeles et universitet MBA-diplom.

Til toppen på universitetets campus i Storbritannien:

  • University of Sunderland
  • University of Gloucestershire
  • University of Bolton
  • Northampton University

Kurser for niveau 7 starter i september, januar eller maj

Til top-up-programmer har ATHE aftaler med britiske universiteter:

Til online-top-up:

  • University of Bolton
  • Northampton University

MBA Testimonials109373_student.png

Anna Chipala

Niveau 7 Diplom i Strategisk Ledelse

Ebster School of Applied Sciences.

Ebster School of Applied Sciences har hjulpet mig med at udvikle en positiv holdning til mine studier og opdage mere om mig selv. Jeg valgte dette program, fordi jeg var i stand til at tilmelde mig programmet og fortsætte med at arbejde på fuldtid i Rusland. Placeringen og klasseplanen betød, at jeg ikke var nødt til at flytte eller tage ledig tid fra min karriere eller bosætte mig i et online-program for at komme i en business school.

Når jeg var i programmet etablerede jeg gode relationer med fakultetet og andre fagfolk på dette område, som også arbejder for at skærpe deres færdigheder.

Jeg kan godt lide den venlige atmosfære her og det faktum, at lærerne er meget tæt på eleverne. Vi understøttes i vores studier. Nogle af lærerne er rigtig venlige og deres måde at undervise på er virkelig interessant. De er også meget motiverende.

For at maksimere mine færdigheder, få yderligere viden til min karriere, vælger jeg kandidatuddannelsen i Anglia Ruskin University.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret February 4, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
18 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
8,500 GBP
Deadline