Read the Official Description

Tag din karriere til næste niveau

Certifikat, Postgraduate Diploma eller Master of Business Administration - Vælg kvalifikation med adgangskrav, tidsforpligtelse og karrierefordele, der passer til dig.

Du vil mestre værktøjer og modeller, der forbedrer strategisk tænkning, beslutningstagning og ledelse gennem en familie af professionelle programmer, der giver dig mulighed for at vælge den kvalifikation, der passer.

Lær af akademiske og professionelle ledere og bygg stærke netværk med dine medstuderende. Du udvikler praktiske færdigheder, som du straks kan bruge i dit professionelle liv. Du får mulighed for at fokusere på områder af interesse for at maksimere fordelene ved din karriere.

International anerkendelse

Victoria's MBA-program er akkrediteret til British-based Association of MBAs (AMBA), en internationalt anerkendt global standard for alle MBA-programmer.

Victoria Business School er blandt en lille gruppe af handelsskoler over hele verden, der holder 'Triple Crown' af internationale business education akkrediteringer. Du kan være sikker på, at din kvalifikation vil stå op imod de bedste rundt om i verden.

Fællesskab

Du starter din studie med en detaljeret programorientering.

Du har også mulighed for at deltage i arrangementer, workshops, sociale funktioner og seminarer. Postgraduate Students Association kan give dig information og give dig en stemme på campus.

Tilbagevendende til at studere

Mange studerende optager postgraduate studie efter flere år væk eller har ikke studeret på et tertiært niveau før. Hvis det har været et stykke tid siden du har studeret, kan vores forbindelsesofficerer hjælpe dig med at komme ind i universitetets liv.

Karriere

Indstil dine seværdigheder på roller som administrerende direktør, chef driftsofficer, finansdirektør, chef marketing officer, Chief Information Officer og General Manager.

Mange Victoria MBA'er er nu C suite business og offentlige ledere, både i New Zealand og i udlandet.

Ydeevnen og mulighederne for forfremmelse, som MBA-kvalifikationerne giver, kan betydeligt øge din indtjeningsevne.

Stipendier

Du kan søge stipendier baseret på dit uddannelsesniveau, emneområde og baggrund.

Arbejdsgiverstøtte

Den evne, du får fra at gøre et MBA-program, betyder, at din arbejdsgiver kan være villig til at betale nogle eller alle dine omkostninger.

Oversøisk udveksling

Tag din MBA globalt ved at gennemføre noget af dit studie i udlandet hos en af ​​vores partnerinstitutioner.

Program taught in:
Engelsk
Last updated September 17, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mar. 4, 2019
Mar. 2, 2020
Duration
16 - 30 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
20,642 NZD
Per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 4, 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Mar. 2, 2020
End Date
Application deadline

Mar. 4, 2019

Location
Application deadline
End Date

Mar. 2, 2020

Location
Application deadline
End Date