Cand.merc

Generelt

Program beskrivelse

En unik, personlig kvalifikation

Massey University's Master of Business Administration (MBA) er unik i New Zealand - den eneste MBA med specialiseringer, og der er mulighed for at studere som en fuld tid eller online mulighed.

Hvordan er det?

Massey University Master of Business Administration (MBA) giver dig den unikke evne til at vælge, hvornår og hvor du studerer.

Et års fuldtids- eller afstandsoptioner

Vi tilbyder muligheder for at opnå en MBA ved at studere heltid i et år eller studere helt efter distance (online studie) over en længere periode. Det betyder, at denne grad kan udfyldes af dem, der arbejder i New Zealand eller bor uden for New Zealand.

Tag det næste skridt i din karriere, før

Den kortere tid på graden betyder, at du hurtigere kan komme tilbage til din karriere. Det betyder, at du ikke vil blive overset, når der er muligheder for at vokse, og du vil flytte hurtigere til en erhvervskarriere.

Specialer, der giver dig et punkt med forskel

Et andet unikt aspekt ved Massey Universitys MBA er evnen til at specialisere sig . Du kan vælge mellem Business Sustainability, Digital Transformation eller International Marketing og graduere med disse som dit nøglefokus. Disse specialiseringer fokuserer på emner, der er relevante for dagens forretningsudfordringer. Du vil ikke kun få kritisk viden, men det vil give din kvalifikation en klar differentiering fra ikke-specialiserede MBA'er.

Vi anbefaler, at du vælger en specialisering, efter at du har startet din undersøgelse, så du kan opleve de forskellige emner og afgøre, hvilke interesser du mest er interesseret i.

Du kan også fuldføre kvalifikationen uden en specialisering, hvis du vælger.

Tag mindre tid på arbejde

Hvis du vælger at studere MBA på fuld tid , vil du kunne færdiggøre kvalifikationen på et år . Det betyder, at du har en chance for at få en større opgradering til din karriere med minimal fravær fra arbejde.

Fuld støtte til din undersøgelse

Dette program er en intens samspil MBA med planlagte sessioner, mentorer og fuld støtte. Uanset om du studerer på campus eller online, er læring aktiv, ikke passiv. Online-indstillingen giver dig fleksibilitet til at styre din arbejdsbyrde , men med planlagte interaktionssessioner og on-call support vil du blive forventet at arbejde på samme niveau som enhver anden postgraduate grad.

Et fleksibelt program

Unik fleksibilitet for vores online studerende er muligheden for at vælge at afslutte nogle moduler på campus i Auckland. Dette er unikt for Massey-programmet.

Lær nøglekompetencer og anvend dem til den virkelige verden

Massey MBA fokuserer på at give dig færdigheder til at lede med integritet. Du vil udvikle dine strategiske tænkningskompetencer, problemanalyse og løsning, teknologi og kulturelle kompetencer .

Din læring vil trække fra den seneste forskning, men også fra erhvervslivets praktikere, som vil præsentere, mentorere og oprette virkelige opgaver. Den fuldtids MBA tilbyder en erhvervserfaring lejlighed i et New Zealand firma eller et udenlandsk firma med en New Zealand tilstedeværelse.

Ledende måde i New Zealand online

Hvis du vælger at studere denne MBA via afstand, vil du være en del af et unikt partnerskab med globale online læringseksperter Wiley . Massey er den eneste partner med Wiley i New Zealand. I 200 år har Wiley hjulpet folk som dig med at udvikle de færdigheder og viden, de har brug for til at lykkes.

Gain fra vores erfaring

Massey Business School er et af landets førende og største handelsskoler og er AACSB akkrediteret. Vi har det længste løbende MBA-program i New Zealand.

Massey Universitets forretnings- og ledelsesstudier er placeret i top 250 af QS (Quacquarelli Symonds) placeringer. Vi er også rangeret i de 150 bedste universiteter verden over for forretningsadministrationsprogrammer af ShanghaiRankings globale rangering af faglige emner.

Du vil lære af velrenommerede akademikere og forretningsfagfolk, at få et internationalt perspektiv.

Niveau op dit studie

Bemærk, at dette MBA-program ligger på et helt andet niveau til grundstudiet. Uanset hvilken MBA-levering du vælger (online eller på fuld tid), vil det indebære fuld-nedsænkning og gruppelæring både inden for universitetet og på arbejdspladsen.

Karriere

Uanset hvilken industri du er i, kan Master of Business Administration hjælpe dig med at gøre fremskridt i ledelses- og ledelsesroller hurtigere. Som en dygtig, globalt kompetent kandidat kan du deltage i lokale såvel som internationale virksomheder, nonprofitorganisationer, offentlige enheder og mere. Det vil give dig kanten, når du søger ledelse og lederstillinger.

Verdensledende foredragsholdere og vejledere

Massey Universitets forretningslærere er internationalt anerkendte for deres forsknings- og undervisnings- og læringsmetoder. Du vil samarbejde med internationalt anerkendte specialister, for eksempel:

Jens Mueller, MNZM

Jens sidder på adskillige corporate boards, herunder $ 1 mia. PHARMAC Crown Entity i New Zealand og er en global corporate consultant for governance og ny venture skabelse.

Suze Wilson

Suze har haft forskellige corporate roller, herunder rollen som vicemand kommissær, People Capability på State Services Commission, og General Manager of HR på New Zealand Post.

Hamish Anderson

Hamish er en kvalificeret befuldmægtiget revisor med Price, Waterhouse og Coopers (PWC) og er en nuværende bestyrelsesmedlem for Institut for Management NZ (IMNZ).

Nøgle Fakta

  • Fås i Auckland
  • Tilgængelig via fjernundervisning
  • CUAP godkendelse
  • 1 års fuldtidsstudium eller op til 5 års deltidsstudie
  • Tilgængelig for internationale studerende, der studerer i NZ eller via fjernundervisning

Vores suite af MBA-programmer

Massey tilbyder tre forskellige muligheder for dem, der ønsker at studere mod en MBA.

Executive MBA

For studerende med betydelige arbejds- og ledelseserfaring (7 år på fuld tid, med tre af ledelsen). Det er for dem der arbejder på fuld tid og involverer regelmæssige weekend sessioner. Undervisningen er ansigt til ansigt, som ligger i Auckland. Velegnet til indenlandske studerende.

Fuldtid MBA

Til studerende med 3 års fuldtidserfaring. Et års ansigt til ansigt sessioner, der finder sted tirsdag-torsdag i Auckland. Velegnet til internationale og indenlandske studerende.

Online MBA

Til studerende med 3 års fuldtidserfaring. Dette er et fuldt online-program, der involverer intens små-gruppe og en-til-en interaktion med vejledere, mentorer og studerende. Velegnet til internationale og indenlandske studerende.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Læs mere

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Minimer
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer

AACSB Accredited