Cand.merc

Generelt

5 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vil du udvide eller uddybe din viden efter at have opnået din bachelorgrad? Vælg Master of Business Administration (MBA).

Tio giver de studerende utallige muligheder for at tilmelde sig et kandidatuddannelse. Det kan relateres til dit Tio-program eller vedrøre et helt andet felt. Du kan tilmelde dig et kandidatuddannelse med en bachelorgrad fra Tio eller en tilsvarende grad.

Er denne MBA det rigtige for dig?

Tio's Master of Business Administration uddanner dig til at blive en akademisk uddannet all-round professional inden for store virksomheder eller multinationale virksomheder. Kender du dig selv i den følgende beskrivelse? Er du:

Ambitiøs?

Du er ambitiøs og klar til at tage det næste skridt i din karriere. Med din bachelorgrad går det ofte ret hurtigt at finde et job efter eksamen. Men med en kandidatgrad har du (endnu) flere muligheder på arbejdsmarkedet. Tænk på bedre chancer for en lederposition, bedre karrieremuligheder og generelt en højere løn.

Kørt?

Du er motiveret og ivrig efter at få dybdegående forretningskendskab. Du er (endnu) ikke parat til fuldt ud at efterlade studielivet. For dig er MBA den perfekte udfordring på det perfekte tidspunkt i din karriere.

Forretningsorienteret?

Vil du gerne udvikle dine forretningsadministrationsevner? Vælg til Tio's Master of Business Administration! Som forretningsadministrator bestemmer du organisationernes strategi. Du udvikler de bedste færdigheder, mens du analyserer organisationer og deres markedsmiljøer. Du er i stand til at bruge indsigt fra andre discipliner, såsom forretningsøkonomi, økonomi, psykologi og sociologi.

Entrepreneurial?

Ser du efter muligheder, uanset hvor du går? God chance for at du har en iværksætterholdning. Når der skal ske noget, er du ikke den der sidder og venter. Du er proaktiv og altid klar til at handle. Du har en eventyrlysten og afgørende natur og er ikke bange for at påtage dig noget ansvar. Iværksættere som dig ser hvad der kræver forbedring eller bemærker hvad andre har brug for.

En sand strateg?

Vil du gerne arbejde i en strategisk position? Denne MBA hjælper dig med at udvikle dig til en. Kurser som strategisk ledelse og internationalt iværksætteri og innovation vil gøre dig til en passende ekspert til at bestemme en virksomheds strategi, mens der tages højde for fremtiden.

Analytisk?

I løbet af denne Master of Business Administration vil du udvikle dine analytiske færdigheder endnu mere. Du ved nøjagtigt, hvordan man systematisk tackler de mest komplekse forretningsproblemer. Du lærer at nærme dig et problem fra flere perspektiver og drage faktabaserede konklusioner.

Banebrydende?

Har du lyst til at udvide dine horisonter? I så fald passer Tio Master-programmet perfekt til dig! I løbet af MBA'en vil du deltage i kernestudiet, hvorefter du specialiserer dig i International Management, Hospitality eller Commercial Management. Det er dit valg!

Har du lyst til en titel bag dit navn?

Kan du lide lyden af en mastertitel? Så er du på det rigtige sted, MBA er en fremragende titel og adskiller dig fra andre fagfolk. Det gør dig til en ægte forretningsekspert og beviser, at du er ambitiøs, drevet og i besiddelse af dybtgående viden.

Master of Business Administration på 2 minutter

Hvorfor vælge et kandidatuddannelse?

Et kandidatprogram tilbyder akademisk underbyggelse af din viden og færdigheder. Du nærmer dig spørgsmål fra forskellige vinkler. Dette lærer dig at løse komplekse problemer og tænke på innovative måder. Du udvikler omfattende og dybdegående indsigter og forbedrer dine kritiske tænkningskompetencer. Dette fører til flere jobmuligheder og et højere startniveau og startløn. For ambitiøse studerende er et kandidatuddannelse en investering i deres karriere.

Kandidatgrad på kun 1 år

Master of Business Administration (MBA) -programmet (ISAT-kode 70024) er et tolv-måneders kandidatuddannelse, som du kan tilmelde dig efter at have opnået din bachelorgrad. Under kandidatuddannelsen er du specialiseret inden for international ledelse, gæstfrihed eller kommerciel ledelse. Med denne MBA giver Tio dig mulighed for at tilmelde dig et kandidatuddannelse i et mindre miljø. Du kan nyde de mange fordele ved Tios personlige uddannelse og topkvalitet.

Partner universiteter

Vil du hellere vælge et andet kandidatprogram? Med din bachelorgrad fra Tio kan du gå til forskellige hollandske universiteter eller et af Tios partneruniversiteter i Europa, Amerika, Sydamerika, Asien og Oceanien. Bemærk, at nogle masterprogrammer kræver en pre-master.

Denne Master of Business Administration (ISAT-kode 70024) er akkrediteret af NVAO og uddanner studerende på et år til den internationalt anerkendte titel Master of Business Administration (MBA) 4). Denne Master of Business Administration (MBA) stilles til rådighed i samarbejde med vores forretningspartner NTI.

Hvorfor vælge en Master of Business Administration?

Hvorfor skal du vælge Tio University og Master of Business Administration? Fordi erhvervslivet er desperat efter højtuddannede ledere som dig med de rigtige færdigheder. Med denne kandidatgrad kan du også have stillinger, som du ikke kan få med kun en bachelorgrad. Du er bredt ansat, og erhvervslivet kan lide at arbejde med fagfolk, der har praktisk erfaring, men som også har veludviklede analytiske færdigheder.

Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor studerende vælger denne kandidatgrad på Tio University.

Ambition

Er du en ambitiøs studerende, der stræber efter en karriere i toppen? Tios MBA-program tilbyder akademisk underbyggelse af din viden og færdigheder og lader dig udvikle en omfattende forretningsadministrationsramme. Programmet forbereder dig til et job i øverste ledelse.

Uddybning og udvidelse af viden

Vælger du et kandidatuddannelse, der giver dig mulighed for at uddybe din viden, eller vil du hellere udvide din viden med et program inden for et andet felt helt? Med denne MBA er det op til dig.

Samarbejde med sektor

Tio samarbejder tæt med brancheorganisationer og netværksorganisationer for at sikre, at læseplanen knytter sig til de nyeste tendenser og udviklinger i sektoren.

Højkvalitetsgrad

Tio beskytter omhyggeligt kvaliteten og de endelige kvalifikationer ved sin uddannelse. Dette garanterer værdien af din grad. Når du har opnået din grad, kan du bruge den internationalt anerkendte titel MBA (Master of Business Administration).

Høj startløn

Undersøgelser viser, at startlønnen for mennesker med en kandidatgrad er højere end for personer med en bachelorgrad. Den månedlige bruttolønhed for nyuddannede kandidater fra et økonomi- eller forretningsadministrationsuddannelse, f.eks. MBA-programmet, er ca. € 3.108 (Master Guide 2019).

Ingen behov for erhvervserfaring

Du er ikke forpligtet til at have nogen erhvervserfaring for at blive optaget i dette MBA-program.

Bredt anvendelig

Master of Business Administration er et omfattende kommercielt studieprogram, der forbereder de studerende til en række job, ekspertiseområder og sektorer. Uanset hvilken specialisering du vælger, vil du være bredt ansat.

Lære ved at gøre

Under MBA-programmet lærer du ved at gøre. Du bygger konstant kløften mellem teori og praksis ved at udføre opgaver og praktiske sager. Du undervises af toplærere med omfattende praktisk erfaring. De ved nøjagtigt, hvad der foregår i branchen og kan derfor give fremragende vejledning.

Flere jobmuligheder

Virksomheder elsker at arbejde sammen med fagfolk, der har både de praktiske færdigheder fra en bacheloruddannelse og den analytiske indsigt, der er erhvervet under et kandidatuddannelse. Desuden kan en kandidatgrad hjælpe dig med at få et job, som du ikke ville få med kun en bachelorgrad. Det betyder, at du har flere jobmuligheder og er mere tilbøjelige til at finde dit drømmejob.

Masser af vejledning

I gennemsnit har du ca. 12 til 16 kontakttimer om ugen. På grund af den lille gruppestørrelse er der masser af personlig opmærksomhed. Mens du arbejder på dit afsluttende speciale, modtager du fremragende vejledning fra din specialevejleder.

Små klasser

Du vil deltage i forelæsninger i grupper på højst ± 16 studerende.

Accelereret læring

Efter at have afsluttet din bacheloruddannelse kan du optjene din MBA-grad på kun et år.

Netværk

De nære bånd til virksomhederne, underviserne med praktisk erfaring og dit afsluttende speciale-projekt giver dig utallige muligheder for at udvikle et stort netværk.

Valgfrihed

Du kan selv udfylde mere end 50% af læseplanen. For eksempel kan du vælge en af tre forskellige specialiseringer: international ledelse, gæstfrihed eller kommerciel ledelse. Du får også vælge temaet for dit afsluttende speciale.

Garanterede foredrag

Eventuelle klasser, der aflyses, vil blive planlagt på et senere tidspunkt og tidspunkt.

Studieprogram

Læreplanen for MBA består af et kerneprogram, et specialiseringsprogram, et udviklingsprogram og et afsluttende speciale. Specialiseringsprogrammet giver dig mulighed for at vælge en af følgende specialiseringer.

Curriculum

Kerneprogram (24 EF *)

 • Økonomistyring (6 EF)
 • Human Resource Management (6 EF)
 • Operations Management (6 EF)
 • Strategisk ledelse (6 EF)

Specialiseringsprogram (18 EF *)

Specialiseringsprogrammet giver dig mulighed for at vælge en af de tre følgende specialiseringer:

 1. International ledelse
  • Business intelligence (6 EF)
  • Internationalt iværksætteri og innovation (6 EF)
  • Personligt lederskab (6 EF)
 2. Gæstfrihed
  • Bæredygtigt iværksætteri og innovation (6 EF)
  • Personligt lederskab (6 EF)
  • Strategisk facilitetsstyring (6 EF)
 3. Kommerciel ledelse
  • Informationsstyring (6 EF)
  • Personligt lederskab (6 EF)
  • Strategisk marketingledelse (6 EF)

Udviklingsprogram (18 EF *)

 • Afhandling (13 EC)
 • Moduludviklingsprogram (5 EF)
 • International studierejse (0 EF)

* EF står for europæisk kredit. En EF svarer til en arbejdsbyrde på 28 timer. Med forbehold for ændringer.

Arbejdsbelastningen er ca. 12 til 16 kontakttimer og 24 timers uafhængig undersøgelse om ugen.

Adgang

Nedenfor finder du en oversigt over adgangskravene til kandidatuddannelsen, hvor du kan afgøre, om du kan starte dette kandidatuddannelse.

Adgangskrav

 • Bachelorgrad.
 • CEFR: ≥ B2. TOEFL: iBT ≥ 75-80 point (Institutionel TOEFL-kode Tio: 4764). IELTS Academic: ≥ 6.0. Cambridge-eksamen: ≥ 160 point / Cambridge First Certificate.
 • Du har ikke brug for nogen erhvervserfaring.

Adgangsproces

Når vi har modtaget din registrering, sender Tio dig en skriftlig bekræftelse på din optagelse (forudsat at du opfylder kravene til føruddannelse, og der ikke er nogen venteliste). Hvis din præ-uddannelse ikke er tilstrækkelig til det program, du ønsker at tage, planlægger vi en vurdering. Vurderingen koster € 80. Optagelsesudvalget afgør, om du kan optages i programmet.

Tilmeld dig til tiden

Tios programmer er populære, og antallet af ledige stillinger er begrænset. Hvert år fører dette til ventelister. Hvis du er sikker på dit valg, skal du tilmelde dig hurtigst muligt. Stillinger tildeles i den rækkefølge, studerende tilmelder sig.

Udvælgelse og tegning

Tios udvælgelsesproces er baseret på, om studerende opfylder deres krav til tidligere uddannelse og rettidig registrering. Tio udvælger ikke studerende ved lodtrækning.

Indledende samtale

Du vil blive inviteret til et indledende interview med din studiechach inden starten af din uddannelse på Tio.

Adgang til studerende i EU / EØS

Adgang

Efter at have ansøgt om optagelse i Tio (ved at sende en underskrevet kopi af registreringsformularen) vil Tio kontakte dig angående optagelsesproceduren.

Ansøgningsfrist

Du kan ansøge om Tio-programmerne indtil semesterets start. Antallet af ledige stillinger er dog begrænset. Derfor anbefales det at tilmelde sig til tiden. Stillinger tildeles i den rækkefølge, studerende tilmelder sig.

Adgang til ikke-EU / EØS-studerende

Adgang

Efter at have ansøgt om optagelse til Tio ved at sende en underskrevet kopi af ansøgningsskemaet, vil Tio kontakte dig om optagelsesproceduren.

Nødvendige dokumenter

 • En kopi af dit pas (læsbar tekst og synligt ansigt).
 • En kopi af din opholdstilladelse (hvis relevant).
 • En kopi af dit fødselsattest med en apostil eller dobbelt legalisering.
 • En kopi af den originale dokumentation for dine videregående uddannelser.
 • En legaliseret kopi af alle tidligere uddannelseskvalifikationer oversat til engelsk.
 • En legaliseret kopi af nylige karakter- / karakterlister oversat til engelsk.
 • Et farvepasfoto - digitalt (i henhold til hollandske regler taget fra forsiden af ansigtet).
 • Bevis for engelsk sprogfærdighed: CEFR: ≥ B2. TOEFL: iBT ≥ 75-80 point (Institutionel TOEFL-kode Tio: 4764). IELTS akademisk: ≥ 6,0. Cambridge eksamen: ≥ 160 point / Cambridge First Certificate.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for det akademiske år, der starter i januar for studerende, der har brug for visum, er den 1. november, og for tilmelding i september er den den 1. juli.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig denne MBA i september (mandag den 30. august 2021).

Tios forskellige Tio-programmer er populære, og antallet af ledige stillinger er begrænset. Hvert år fører dette til ventelister. Hvis du er sikker på dit valg, skal du sørge for at ansøge så hurtigt som muligt. Stillinger tildeles i den rækkefølge, som de studerende ansøger.

Har du brug for visum?

Ansøgningsfristen for det akademiske år, der starter i september for studerende, der har brug for visum, er den 1. juli.

Kick-off akademisk år

Forud for det akademiske år finder kick-off-dagen og velkomstdagene sted. Tio starter året med en inspirerende kick-off dag den 31. august 2021. Studerende på alle Tio-campusser deltager i gæsteforelæsninger af førende personer fra branchen.

Velkomstdagene er afsat til at møde medstuderende, studenterbyen og studentersamfundet Cognatio. Du kigger bag kulisserne hos virksomheder i branchen og frem for alt har det meget sjovt. Velkomstdage finder sted mellem 30. august og 2. september 2021.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Studieafgifter

Master of Business Administration er en privat kandidatgrad fra Tio University of Applied Sciences . Fordi dette er et privat masterprogram, er studieafgiften højere end for statsstøttet uddannelse. Med mere budget kan Tio investere mere i bedre undervisere, mindre klasser, tiltalende projekter og flere forelæsninger. Det fokus, Tio lægger på kvaliteten af sin uddannelse, fører til tilfredse studerende.

Oversigten nedenfor gælder for hollandske studerende og studerende fra EU / EØS. For ikke-EU / EØS-studerende, der kræver visum, har Tio sammensat et pakkegebyr.

Årlige gebyrer for EU-studerende

Studieår 2021-2022 *

 • Studieafgift EU pr. År ^ **: 20.400 €
 • Tilmeldingsgebyr (engangsgebyr): € 95
 • I alt første studieår: € 20.495

* En registrering er gyldig fra 1. august 2021 til 31. august 2022.

** Studieafgift inkluderer udgifter til studiemateriale og studierejse.

^ En udvidet registrering koster € 3.200 pr. Semester. En udvidet registrering kun til praktikophold og afsluttende speciale koster € 440 pr. Måned. Disse beløb indekseres årligt op til 5%.

Pakkegebyr for studerende uden for EU / EØS (studerende, der har brug for visum)

Tio har sammensat et pakkegebyr for studerende, der har behov for visum. Dette pakkegebyr på € 11.005 skal betales på forhånd, så Tio kan fortsætte med visumansøgningen og boligarrangementet.

I nedenstående tabel finder du de samlede omkostninger for det første år hos Tio og en oversigt over, hvad der er inkluderet i pakkegebyret.

Samlede omkostninger (første år)

 • Tilmeldingsgebyr: € 95
 • Årligt studieafgift: € 20.400
 • Bog og læsere: inkluderet i studieafgift
 • Pakkegebyr: € 11.005
 • I alt: 31.500 €

Pakkegebyret består af

 • Visa (MVV) og / eller opholdstilladelse *: € 174
 • Boliger ** (680 € pr. Måned x12) inklusive afhentning i lufthavnen: 8.160 €
 • Forsikring *** (€ 50 pr. Måned x12): € 600
 • Depositum ****: 2.071 €

* Omkostningerne til visum og / eller opholdstilladelse bestemmes af den hollandske immigrations- og naturalisationstjeneste. Disse priser er en indikation af de forventede omkostninger og kan variere.

** Tio arrangerer boliger gennem forskellige boligbureauer for visumstuderende. Det nøjagtige beløb for bolig afhænger af værelset og kan variere i overensstemmelse hermed.

*** De nævnte priser er estimater. De nøjagtige beløb kan variere. Den studerende vil blive informeret i tide om prisændringer. Tio vil ansøge om den påkrævede forsikring for studerende uden for EU / EØS.

**** Visumindskuddet er en garanti for Tio. Hvis den studerende ikke overtræder visumbetingelsesforordningen, overføres beløbet til den studerende (med fradrag af transaktionsomkostninger) ved udgangen af det første år efter den endelige beregning af alle omkostninger.

Et glimt af din fremtid

Der er mange veje åbne for dig, når du tjener din grad i Master of Business Administration. Hvad med at arbejde som senior vicepræsident i en finansiel rådgivningstjeneste i London, direktør hos Meltwater eller Head of Sustainability hos TUI. Vil du vide mere om dine mange muligheder? Se på karrieremulighederne og læs interviews med alumner.

Startløn

Den månedlige bruttolønhed for nyuddannede kandidater fra et økonomi- eller forretningsadministrationsuddannelse, f.eks. MBA-programmet, er ca. € 3.108 (Master Guide 2019).

Flere jobmuligheder

Virksomheder elsker at arbejde sammen med fagfolk, der har både de praktiske færdigheder fra en bacheloruddannelse og den analytiske indsigt, der er erhvervet under et kandidatuddannelse. Desuden kan en kandidatgrad hjælpe dig med at få et job, som du ikke ville få med kun en bachelorgrad. Det betyder, at du har flere jobmuligheder og er mere tilbøjelige til at finde dit drømmejob.

Hvad kan du gøre, og hvor kan du arbejde?

Hvad kan du gøre, når du har gennemført en kandidatgrad i forretningsadministration ved Tio University of Applied Sciences ?

Du er bredt ansat, og erhvervslivet kan lide at arbejde med fagfolk, der har praktisk erfaring, men som også har veludviklede analytiske færdigheder. Masser af jobmuligheder!

Tænk på erhverv som:

 • Administrerende direktør
 • Marketing manager
 • Konsulent
 • Salgsdirektør
 • Områdedirektør
 • Entreprenør
 • Forsker
 • Kundechef
 • Økonomichef
 • Politisk medarbejder

Hvor kan du arbejde? Eksempler inkluderer:

 • Multinationale selskaber
 • Banker
 • Forsikringsselskaber
 • Regeringsinstitutioner
 • Uddannelsesinstitutioner
 • Annoncering og kommunikationsbureauer
 • Detailorganisationer
 • Forsknings- og konsulentfirmaer
 • SMV
 • Sundhedsinstitutioner
 • Din egen virksomhed
Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Læs mere

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Minimer
Amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Mere Mindre