Cand.merc

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

118443_UAEUlogo2.jpg

Oversigt

MBA-oplevelsen på UAE University lægger vægt på lederskab, innovation og iværksætterkreativitet. I løbet af fire semestre af kurser ledes MBA-studerende gennem en progression af tanker og delt oplevelse, der forbereder dem til selvsikker, kompetent erhvervsledelse i og ud over UAE's forretningsmiljø og giver erhvervslivet med kandidater af høj kvalitet, der er i stand til at blive den forretningsledere i UAE og videre.

UAEU rangerer nu nr. 1 i UAE baseret på Times Higher Education Ranking! Vi er også # 5 i Mellemøsten, # 49 i Asien og # 70 i Young University Rankings i 2019.

Programmål

 • Avanceret specialiseret viden og kritisk forståelse inden for forretningsadministration og ved grænsefladen mellem relaterede felter.
 • Højt udviklede kommunikationsevner i en professionel sammenhæng til at forklare og | eller kritisere væsentligt komplekse spørgsmål.
 • Anvend kritisk tænkningsevne til analyse og løsning af komplekse forretningsproblemer.
 • Arbejd effektivt som enkeltpersoner og bidrage positivt til komplekse grupper som medlemmer og ledere.
 • Etisk og socialt engagement på lokalt og globalt plan.

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

 • Demonstrere avanceret omfattende viden om konventionelle og innovative koncepter og principper på tværs af bredden af forretningsadministrationsspørgsmål.
 • Demonstrer evnen til professionelt at anvende forretningsadministrationskendskab i praktiske omgivelser.
 • Kommuniker skriftligt ved hjælp af passende informationsteknologi, hvor det er relevant, og til at fremstille højtudviklede forretningsdokumenter af professionel kvalitet om væsentligt komplekse spørgsmål inden for forretningsadministration.
 • Lever en højtudviklet præsentation af professionel kvalitet, der udtrykker en omfattende internaliseret personlig verdenssyn om væsentligt komplekse spørgsmål inden for forretningsadministration ledsaget af passende teknologi.
 • Identificer passende informationskilder og brug passende analyseteknikker på en systematisk måde, der fører til integrering af viden fra forskellige forretningsadministrationsrelaterede felter og brug højtudviklede kognitive færdigheder til at tænke kritisk og kreativt.
 • Demonstrere avancerede problemløsningsevner ved at identificere et forretningskompleks problem, generere og sammenligne alternative strategiske tilgange til udvikling af innovative løsninger med intellektuel uafhængighed.
 • Vis autonomi, ansvar og kontinuerlig selvudvikling i planlægning og gennemførelse af et større projekt på deres arbejdspladser.
 • Demonstrerer teamwork, koordinering og ledelsesevner i en kompleks strategisk forretningsmiljøindstilling, der involverer flere grupper og styringsprocesser
 • Lede, bidrage og implementere etiske standarder på en konsekvent og følsom måde, der fører til informerede, retfærdige og gyldige beslutninger.
 • Analyser forretningsadministrationsspørgsmål, reflekterer etisk engagement, borgerligt og socialt ansvar for sociokulturelle normer og relationer og handling for at transformere dem.

Gradskrav

Nødvendige kredittider: mindst 48 timer

Undersøgelseskurser

Obligatoriske kurser (9 timer) Kredittider
ACCT601 Regnskab for seniorledere 3
ECON605 UAE i det globale forretningsmiljø 3
STAT640 Statistikker

Forlængelseskurser I

Obligatoriske kurser (9 timer) Kredittider
MIST610 Informationssystemer i erhvervslivet 3
MKTG605 Marketing Management i en e-alder 3
FINC610 Økonomistyring 3

Forlængelseskurser II

Obligatoriske kurser (9 timer) Kredittider
ECON651 Ledelsesøkonomi 3
MGMT650 Global operation management i servicemiljøet 3
MGMT610 Strategisk Human Resources Management 3

Kurser for ansøgningstid

Obligatoriske kurser (9 timer) Kredittider
MGMT620 iværksætteri

Valgfrie kurser

Vælg et for hvert semester (12 timer) Kredittider
ACCT610 Regnskabsanalyse

Adgangskrav

 • En bachelorgrad, eller den er ækvivalent fra et akkrediteret universitet anerkendt af UAE Ministeriet for videregående uddannelser og videnskabelig forskning;
 • Et kumulativt kvalitetspoints gennemsnit (GPA) på 3,0 på en 4,0 skala eller tilsvarende i alle bachelorarbejde.
 • En score på mindst 6,0 på IELTS Akademisk eksamen eller tilsvarende.
 • Denne test score skal være mindre end to år gammel på ansøgningstidspunktet, med følgende undtagelser:

Betinget godkendelse

En kandidat med en bachelorgrad anerkendt af UAE Ministeriet for Videregående Uddannelse og Videnskabelig Forskning kan gives betinget optagelse til kandidatuddannelsen i et og kun et af følgende tilfælde:

 • En ansøger med en IELTS-score på 5,5 eller dets tilsvarende. En sådan studerende skal opfylde følgende krav i perioden med betinget optagelse eller være underkastet afskedigelse:
 1. Skal opnå en minimum IELTS score på 6,0 eller tilsvarende i slutningen af den studerendes første semester
 2. Kan tage højst seks (6) studiepoints timer i første semester, ikke inklusive intensive engelskkurser;
 3. Skal opnå en samlet GPA på 3,0 på en 4,0 skala i de første 9 kredit timer af kreditbærende kurser studeret i kandidatuddannelsen.

En ansøger med en kumulativ GPA undergraduate mindre end 3,0 men lig med eller højere end 2,5 eller dets tilsvarende. En sådan studerende skal opfylde følgende krav i perioden med betinget optagelse eller være underkastet afskedigelse:

 1. Kan tage maksimalt ni (9) studiepoints i det første semester af studiet;
 2. Skal opnå en samlet GPA på 3,0 på en 4,0 skala i de første 9 kredit timer af kreditbærende kurser studeret i kandidatuddannelsen.

Merit Fellowship Award

For at modtage Merit Award forventes de studerende at have en høj akademisk legitimation og opretholde deres akademiske succes ved UAEU. Merit Fellowship Award tilbyder økonomisk bistand i form af undtagelse af delvis undervisning til kvalificerede studerende. Studerende i STEM og strategiske områder i landet (vedvarende energi, transport, sundhed, vandressourcer, teknologi, rum) vil have prioritet.

Studerendes valgbarhed:

 • Har fremragende akademisk status (GPA ≥ 3,6 / 4,0).
 • Oprethold en GPA ≥3,6 / 4,0 under undersøgelse ved UAEU.
 • Har ingen anden økonomisk sponsorering eller tildeling.

Fordele:

 • 50% rabat på studieafgift.

Varighed:

 • Gyldigt indtil eksamen, så længe den studerende overholder betingelserne for studiekvalificering.

Mere information

Nyttige links

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Læs mere

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Minimer
Abu Dhabi , Al Ain , Dubai + 2 Mere Mindre