Din vej til lederskab

Verdens bedste organisationer søger kreative tænkere, samarbejdspartnere og problemløsere - ledere med empati og fantasi. Vores banebrydende MBA er designet til at udvikle disse kvaliteter. Vi sætter jer på vej til virksomhedsledelse og forbereder jer til at trives i en verden med hurtige forandringer.

Mød Tina Dochana

"Det gav mig virkelig de værktøjer, jeg havde brug for, og nu kan jeg tydeligt sige, at jeg kan gå ud og hjælpe nogen ud med deres opstart. Jeg ser verden anderledes på grund af MBA, det har gjort det muligt for mig at blive førende og jeg føler mig sikker på min hud nu. "

Forbereder dig til at lede i en dynamisk, skiftende verden

Start din forretningskarriere med et unikt MBA-program i industrien, der drives af Australiens største business college.

Udvikle færdigheder, der betyder noget

Vi træner dig i fundamentet. Og vi hjælper dig med at udvikle vigtige moderne forretningsfærdigheder - samarbejde, iværksætteri, kreativ problemløsning og innovation.

Oplev dit kreative potentiale

Med Australiens mest etablerede design tænkningskomponent er vores MBA-program en førende inden for at undervise i denne højverdige forretningsdisciplin.

Deltag i vores fællesskab

Oplev RMITs særprægede kultur - folk orienteret, industriforbundet og global. Byg dine internationale netværk og øg din forståelse af kulturer og tendenser.

Din RMIT MBA oplevelse

Styres af autentiske, tilgængelige foredragsholdere, der bekymrer sig om din rejse. Master de grundlæggende elementer i forretningsforvaltning og kreative færdigheder af design tænkning. Opbyg venskaber og forretningsnetværk blandt en støttende elevkohorte.

Hvad du vil studere

Udstyre dig selv med de vigtigste færdigheder og kompetencer, der kræves for at blive førende inden for din valgte industri.

Dette program starter med en række kurser, der introducerer centrale forretningskoncepter, inden der bygges hen imod mere komplekse projekter, der giver dig mulighed for at vise din forståelse af virksomhedernes strategi og design-ledede tænkning.

Studerende kan gennemføre et RMIT MBA-program gennem 2 års fuldtidsstudium eller på deltidsbasis. Online og fleksible læringsmuligheder er også tilgængelige.

lære fundamentet af:
 • Corporate ledelse
 • People management
 • Virksomhedsrådgivning
 • Corporate marketing
 • Finansiel analyse

RMIT's Master of Business Administration er skræddersyet til at producere ledere udstyret med evner til at lede, så det var mit første valg. Klasser er designet til at fremme en række læringsstile og omfatter masser af både teori og anvendelsesmuligheder.

- Nicholas Bartholomeusz , RMIT Master of Business Administration kandidat

Lær her, lykkes hvor som helst

Hos RMIT forstår vi vigtigheden af ​​at give eleverne erfaringer i virkeligheden og færdighederne til at lykkes i et hurtigt udviklende arbejdsmarked.

RMIT fokus på industribaseret, praktisk læring har set vores MBA-program rangeret i de top 5 MBA'er i Australien, og vores online MBA 14th i verden i CEO Magazine's 2017 globale placeringer. RMIT anerkendes også som blandt de 100 største institutioner i verden til undervisning i erhvervs- og ledelsesprogrammer.

detaljer

Et program designet til at guide din udvikling som virksomhedsleder.

RMIT MBA er et udfordrende 1,5-års (fuldtids) program designet til at opbygge virkelige erhvervskompetencer og kreative problemløsningsteknikker.

Din rejse begynder med business fundamentals - Ledelse og Management, Marketing og Financial Analytics. Du vil blive guidet gennem disse vigtige områder af engagerede foredragsholdere, der bekymrer sig om dine fremskridt.

Du vil også opdage din kreative side i RMITs berømte Design Thinking for Business kursus. (Australiens mest etablerede designtænkningskursus). Dette inspirerende kursus vil ændre måden du tænker på problemløsning, og giver dig selvtillid til at angribe komplekse forretningsproblemer på nye måder.

Efter at have gennemført kurser inden for områder som strategi og ledelse af teknologi og innovation, vil du afslutte programmet ved at opbygge konsulent- og ledelsesevner, som du kan tage direkte til markedet.

Kurser som Business Research Design og Business Consulting suppleres af udfordrende valgfag, der vil skærpe dine evner.

Du vil få en god forståelse af forretningsgrundlag, et helt nyt perspektiv på kreativ problemløsning og et sæt af virkelige erhvervskompetencer, som du umiddelbart kan anvende i professionelle situationer. (RMIT MBA kandidater er bredt anerkendt som job-klar af erhvervslivet).

Hvordan du vil lære

Vores MBA-program består af 10 kerne og to valgfrie kurser leveret på tværs af tre studieperioder - semester et og to, og en forår / sommer periode.

Fuldtidsstuderende gennemfører fire kurser pr. Studieperiode, med klasser, der typisk holdes i løbet af dagen. Deltidsstuderende gennemfører to eller flere kurser pr. Studieperiode med klasser, der normalt afholdes om aftenen. Samarbejde anerkendes i stigende grad af arbejdsgiverne som en kritisk lederskabskompetence. Så vores MBA-studerende udvikler sig som en gruppe og arbejder ofte i hold.

Du vil opleve en række undervisnings- og læringsmetoder i løbet af programmet, herunder forelæsninger, vejledninger, arbejder uafhængigt og i teams. Forelæsninger giver en omfattende gennemgang af den seneste tænkning og verdens bedste praksis, mens tutorials giver mulighed for en lettere diskussion. Faktisk baserede casestudier er vigtige komponenter i RMITs MBA-kurser og giver ægthed til din læringserfaring.

Dine Melbourne-baserede klasser vil normalt blive afholdt i den smukke kulturarv-listede Emily McPherson College Building, på hjørnet af Russell og Victoria gader i Melbourne CBD. (Melbourne er en af ​​verdens mest levende byer, og et godt sted at studere en MBA). Faciliteterne inkluderer en eksklusiv MBA-lounge (The MBA Edge). Denne nye MBA-lounge blev oprettet til gruppe- og individuel undersøgelse. Det omfatter komfortable siddepladser, skærme til præsentationer, delt iMac og en rummelig balkon. Vores faciliteter omfatter også en ekstra elev lounge, undervisning teatre og klasseværelser med den nyeste multimedieteknologi og en tagterrasse med udsigt over Melbourne CBD. Klasser kan også afholdes på den prisvindende Swanston Academic Building eller på andre steder inden for RMITs City Campus.

Udover vores levende RMIT-campus kan du studere en del af eller hele din MBA gennem RMIT Online. Vores online læringsplatform er designet til at give dig mulighed for at studere overalt, når som helst, med kursus og foredrag, der er lette at følge, diskussionsfora, online fora, elektronisk tildeling af opgaver og adgang til vores biblioteks- og forretningsskrifter.

Vurderingen foregår igennem hele semesteret og omfatter eksaminer, essays, rapporter, præsentationer, gruppeprojekter, forskningsprojekter og praktiske opgaver. Mens gruppearbejde er en vigtig del af hvert kursus, vægtes vurderingen i retning af individuel præstation.

MBA-programmet tilbydes også på RMIT's Vietnam campus i Saigon, der tilbyder op til tre indtag om året.

Business mentoring

For at hjælpe din karriereudvikling og øge dine beskæftigelsesmuligheder, giver MBA vejledning gennem et Business Mentoring Program. Du vil deltage i en række aktiviteter, herunder seminarer med gæstens højttalere, gruppearbejde og casestudier, individuel vejledning og coaching og karriereforberedelse.

Mentorprogrammet dækker:

 • ledelse på arbejdspladsen
 • magt og indflydelse
 • dom i beslutningsprocessen
 • karriere og selvforvaltning
 • arbejder i australske organisationer
 • arbejder i Asien
 • arbejder i en familievirksomhed.

Alle erhvervsansvarlige har mindst 15 års erfaring, er aktive ledere på deres respektive områder og vil give vejledning og støtte til dit arbejdsliv.

myRMIT

Gennem RMIT Universitets online læringsportal, myRMIT, kan du se online ressourcer og læringsaktiviteter skabt af forelæsere, få adgang til kursusmaterialer via lærred, samarbejde med undervisere og medstuderende og få adgang til din e-mail-konto. Uddannelsessoftware, Learning Hub, andre online- og digitale ressourcer og printere er tilgængelige på campus via det trådløse RMIT-netværk via din egen laptop, tablet eller smartphone eller via computerfaciliteter på campus. Du vil kunne få adgang til den samme software hjemmefra ved hjælp af myDesktop.

Industriforbindelser

Arbejdsmæssige og industrielle relevante muligheder i vores MBA inkluderer:

Fastrack Innovation Program

Fastrack er et højtintensivt 13-ugers program, der kører hvert andet semester, hvor tværfaglige teams arbejder med branchens eksperter på tværs af innovation, design, forretning og teknologi, for at skabe løsninger på virkelige problemer. Denne form for hurtigprototyper er udformet således, at eksterne organisationer kan få fat i frisk tænkning fra RMIT-studerende.

Postgraduate Business Internship Valgfag

Optag en stilling i en partnerorganisation for en eller to dage hver uge i løbet af et semester. Denne stilling er normalt ubetalt og er designet til at udvikle dine bløde færdigheder og øge din samlede beskæftigelsesevne ved eksamen.

MBA Research Project

Dette kursus er åbent for højtydende MBA-studerende, og det er designet til at give virkelige forretningsprojekter, som de studerende kan arbejde på i løbet af semesteret. Disse omfatter internationale projekter som Digital Connectivity til APEC.

Jeg var involveret i APEC forskningsprojektet. Jeg satte pris på muligheden for at arbejde på en reel forskningsopgave; Vores resultater vil blive leveret til APEC-topmødet i PNG og vil tilbyde værdifulde indsigter, der vil hjælpe med at støtte udviklingen af ​​nye økonomier med det specifikke fokus på digitale innovationer. Det var dejligt at være en del af et sådant projekt og at sige, at jeg har bidraget. Jeg har også virkelig nydt fleksibiliteten til at lære ud over lærebøgerne. - Eryn Behan, MBA Research Project kandidat

Jeg nød grundigt at arbejde på et real-life forskningsprojekt for Spotless i semester 1, 2018. Projektet behandlede specifikt de kompleksiteter og muligheder, der findes for Spotless i Public Private Partnerships (PPP'er) inden for den sociale infrastruktur sektor. Projektet gav mulighed for en praktisk rådgivende tilgang, der førte til anbefalinger, der forhåbentlig vil øge effektiviteten og gunstige forretningsmæssige resultater for Spotless. Erfaringen tillod mig også at opbygge et netværk inden for en sektor, jeg finder interessant. Jeg vil meget anbefale forskningsprojektet for alle MBA-studerende. - Steven Mazzarelli, MBA Research Project kandidat

Business Consulting Course

Udfør et eksternt firma projekt og netværk med senior medlemmer af Business Schools partnerorganisationer.

MBA Advisory Board

Vores MBA-program understøttes af et stærkt rådgivende bestyrelse, der hjælper med at styre pensumudvikling for at sikre, at RMIT MBA-kandidater er arbejdsklare og villige til at tage udfordrende stillinger i det hurtigt skiftende landskab af forretningsforvaltning.

Programrådgivningen består af medlemmer fra Capgemini, KPMG, Spotless, BMW, Ethical Investment Services, Greencap og fra boutique konsulentfirmaer som Advantage Point Business Advisors.

Internationale muligheder

Studieture er et unikt træk ved campus-programmet. Du kan kombinere oversøiske rejse- og kulturoplevelser med kurser, der er afsluttet i intensive tilstande, og har dette krediteret mod din grad. Vores studieture afgår normalt under de australske sommer- eller vinterferier.

Hvert år gennemfører Graduate School of Business and Law intensive studieture til Vietnam og Spanien, svarende til et 12-point-valgfag.

Nogle af de andre muligheder omfatter Robert H. Smith Business School (USA); Ted Rogers School of Management (Canada), Aarhus Universitet (Danmark) og Thammasat Universitet (Thailand).

Hvis du planlægger at medtage en studietur som en del af dit program, anbefales det at kontrollere, at du har det nødvendige antal elevens valgfag eller kreditpoint til rådighed.

Andre globale mobilitetsmuligheder til rådighed for dette program omfatter:

Studentudveksling - vi har over 200 udvekslingspartnere at vælge imellem

 • Kortsigtet mobilitetsprogram til ESADE Business School i Barcelona - en af ​​de bedste erhvervsskoler i Europa
 • Global Entrepreneurship and Internship Program (GEIP)
 • ACICIS Business Professional Practicum

Varighed

 • 1,5 år fuldtids- eller deltidsekvivalent (med avanceret stående)
 • 2 års fuldtids- eller deltidsækvivalent (uden avanceret stående)

Studerende, der udfører kurser i alle planlagte undervisningsperioder, kan være i stand til at gennemføre programmet i 12-16 måneder.

For yderligere information om avanceret stående se Credits og Masters undtagelser.

Afhængigt af dine tidligere studier og erfaringer kan du også være berettiget til kredit mod dit program. Kreditter givet kan reducere mængden af ​​undersøgelse, du skal færdiggøre.

Valgfag og programstruktur

Kandidatuddannelsen består af 10 kerne- og 2 valgfrie kurser.

 • Gennemføre kurser, der introducerer kerneaspekter af forretningspraksis.
 • Fremvis din emerging business ekspertise og problemløsning evne gennem obligatoriske kurser i den afsluttende fase af programmet
 • Udforsk et komplekst problem, og test og evaluer potentielle løsninger med industri og samfundsinteressenter i kurset Business Research Design.

Det anbefales, at du følger rækkefølgen af ​​kurser, der præsenteres i tilmeldingsstrukturen.

Du vil starte din MBA-rejse ved at gennemføre funktionelle kurser, der introducerer forretningskoncepter, efterfulgt af kurser, der trækker på de erfarede læringsaktiviteter og viden, der er erhvervet for at fokusere på strategiudvikling. Disse kurser i den sidste del af programmet giver dig mulighed for at fremvise din nye forretningskompetencer.

Hvis du er interesseret i at starte din egen virksomhed, vil du måske gerne finde ud af mere om BUSM4598 Business Skills for Start Ups, et valgfag, der dækker de vigtigste faser af virksomhedens dannelse fra koncept til lancering.

Karriere

Som RMIT MBA-kandidat er du på vej til virksomhedsledelse.

Du vil finde vores MBA-kandidater, der arbejder og leder inden for professionel, kommerciel, industriel, ikke-for-profit, NGO's offentlige administration og opstartsorganisationer. De udfører en bred vifte af roller, herunder organisationsstrategi og innovation, ledelseskonsultation, international udviklingskoordinering og rådgivning og driftstyring.

Vores MBA-program er designet til at sikre, at vores kandidater går ind i erhvervslivet med hele spektret af real-world færdigheder, der er nødvendige for at være en effektiv problemløser fra dag et. For at hjælpe vores studerende med at opbygge disse færdigheder, driver vi en række branchespecifikke programmer og valgfag.

Vores omfattende Business Mentoring Program vil hjælpe din karriere progression og øge dine beskæftigelsesmuligheder. I løbet af programmet deltager du i en række aktiviteter, herunder seminarer med gæstens højttalere, gruppearbejde og casestudier, individuel vejledning og coaching og karriereforberedelse.

Mentorprogrammet dækker væsentlige områder som ledelse på arbejdspladsen, magt og indflydelse, beslutningstagning, karriere og selvforvaltning, arbejder i australske organisationer, arbejder i Asien og arbejder i en familiebranche. Alle vores erhvervs mentorer har mindst 15 års erfaring, er aktive ledere på deres respektive områder og vil yde værdifuld vejledning og support.

Professionel anerkendelse og akkreditering

Studerende og kandidater kan være berettiget til medlemskab af Australian Institute of Management (AIM). Medlemskab kan tilbyde en bred vifte af ressourcer til at hjælpe med din fremtidige karriereudvikling.

Indlæggelser

 • En australsk bachelorgrad eller tilsvarende, eller højere niveau kvalifikation, i en virksomhed (eller beslægtet) disciplin fra en anerkendt tertiær institution med et minimum grade point gennemsnit (GPA) på 1,0 (ud af 4,0); eller
 • En australsk bachelorgrad eller tilsvarende, eller højere niveau kvalifikation, i en virksomhed (eller beslægtet) disciplin fra en anerkendt tertiær institution og en GMAT samlet mindste score på 550; eller
 • En australsk bachelorgrad eller tilsvarende i enhver disciplin med et minimumskurspoint gennemsnit (GPA) på 1,0 (ud af 4,0) og mindst tre års fuldtidsækvivalent ledelseserfaring med tilsynsansvar *; eller
 • RMIT Graduate Certificate in Business Administration.

* Ansøgere skal indsende en CV (CV).

Gebyrer

Fee sammendrag

Den vejledende årlige studieafgift for gebyrer for fuld gebyr i 2019 er AU $ 35.520 * pr. År.

Den vejledende årlige studieafgift for gebyrer for fuld gebyr i 2018 er AU $ 23.040.

Dette program udbydes kun på basis af fuld betaling. Hvis du bliver tilbudt et sted, skal du betale hele studiekostnaden for dit program. Dog kan berettigede studerende (som australske statsborgere eller indehavere af et australsk permanent humanitært visum) ansøge om at udsætte udbetaling af nogle eller alle deres studiegebyrer via Commonwealth-regeringens FEE-HELP-låneordning.

* Gebyrer som vist ovenfor gælder kun 2018 og er baseret på en årlig fuldtids studiebelastning på 96 point, medmindre andet er angivet. Et forholdsmæssigt gebyr gælder for mere eller mindre end fuldtids studielast. Undervisningsgebyr justeres årligt, og disse gebyrer bør kun bruges som vejledning.

Stipendier

RMIT tildeler mere end 2000 stipendier hvert år for at anerkende akademisk præstation og hjælpe studerende fra en række forskellige baggrunde.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret November 18, 2018
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
18 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
35,520 AUD
for fuld gebyr steder, om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date