Cand.merc. of business administration inden for bilindustrien (professionel mba)

TU Wien - Continuing Education Center

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Cand.merc. of business administration inden for bilindustrien (professionel mba)

TU Wien - Continuing Education Center

Master of Business Administration i bilindustrien (Professional MBA)

TU Wien og Den Slovakiske University of Technology i Bratislava (STU Bratislava) tilbyder i fællesskab i samarbejde med mobilitet Klynge af Wien Forretning agenturet en professionel MBA-program af internationalt format.
Hovedmålene med Professional MBA Automotive Industry er at give viden og opgradere færdigheder til nuværende og fremtidige ledere i bilindustrien eller dets komponentleverandører. Afsluttende grad "Master of Business Administration" (MBA) udstedt af TU Wien i samarbejde med det slovakiske teknologiske universitet i Bratislava Akkreditering FIBAA Undervisningssprog Engelsk Varighed 4 semestre deltidsprogram, præsenteret i moduler Program Start 22 marts 2018 Ansøgningsfrist 31. januar 2018 Kandidater fra dette program vil have dybtgående kendskab til ledelsen inden for denne industri og skal kunne identificere kortsigtede og langsigtede udfordringer, strukturere komplekse, dynamiske projekter, selvstændigt forvalte et projekt ved hjælp af projekt ledelsesværktøjer, at træffe rigtige beslutninger i komplekse og vanskelige situationer, at holde sig ajour med nationale såvel som internationale ændringer.

Indhold

 • Regnskab og kontrol
 • Ledelsesvidenskab
 • Organisatorisk adfærd og menneskelig ressourceforvaltning
 • Marketing & Konkurrence Strategi
 • Corporate finance
 • European & International Business Law
 • Virksomhedsøkonomi
 • Kommunikationsfærdigheder og social kompetence
 • Proces- og kvalitetsstyring i bilindustrien
 • Automotive Production & Logistics
 • Speciale

Udover foredragene er der planlagt forskellige udflugter og aftendiskussioner med kendte gæstetalere fra bilindustrien og leverandørindustrien.

Målgruppe

Den Professional MBA-program er beregnet til nuværende såvel som potentielle ledere i bilindustrien og dens komponent leverandør (f.eks | SMV). Målgruppen består primært af ingeniører, naturvidenskabsfolk, økonomer og ledere fra denne branche, der har taget deres første karriere skridt i retning af ledelse og nu ønsker at forberede sig på en videreudvikling karriere.

Adgangskrav

Optaget enkeltpersoner skal have en akademisk grad (en studentereksamen grad, Magister grad eller tilsvarende) sammen med flere års relevant erhvervserfaring (mindst 2 år) og tilstrækkeligt kendskab til det engelske sprog. I undtagelsestilfælde kan personer med tilsvarende kvalifikation - dvs. aktiviteter svarende til en universitetsstuderendes eller relevante erhvervserfaring - være optaget.

Studieafgift

EUR 20.000 (ekskl. udgifter til rejser og indkvartering).

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Deltid
Price
Pris
20,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Østrig - Vienna, Vienna
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Østrig - Vienna, Vienna
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen