CEIBS MBA

Generelt

Program beskrivelse

Differentier dig selv. Giv dig selv en Global Edge .
Giv dig selv China Edge .

CEIBS tilbyder et 18-måneders-fuldtids-MBA-program i verdensklasse undervist på engelsk og designet til at forberede talentfulde fagfolk med stærke karriereambitioner, lovende ledelsespotentiale og klar international orientering for postgraduate roller som en global forretningstanken. CEIBS MBA-program sigter primært mod at styrke de studerendes evne til at identificere og udnytte forretningsmuligheder, løse komplekse forretningsproblemer, motivere mennesker og udvikle organisationer. Programmet fokuserer på at udvikle deltagernes ledelse, professionalisme, følelse af socialt ansvar, tværkulturel kompetence og iværksætterånd.

CEIBS oprettet i Shanghai i 1994 som et non-profit joint venture mellem den kinesiske regering og Den Europæiske Union og har til opgave at forberede meget kompetente, internationalt orienterede ledere, der er i stand til at tilpasse sig drivkraften for globalisering, international konkurrence og internationalt samarbejde.

Efter en unik positionering af China Depth, Global Breadth, tilbyder CEIBS den rigeste Kina-ekspertise, der er tilgængelig fra de øverste internationale handelshøjskoler over hele verden, samtidig med at det også giver det bredeste globale perspektiv blandt alle Kina-baserede handelsskoler. CEIBS MBA er den første blandt de største og højest rangerede inden for det kinesiske fastland; det er et lysende eksempel på et vellykket Kina-EU-samarbejde og et udstillingsvindue for resultaterne af Kinas økonomiske udvikling og reform.

Pensum struktur

I et globalt og konstant skiftende miljø skal virksomhedsledere være udstyret med ekstremt brede færdigheder. De skal kunne indtage både globale og lokale perspektiver, være i stand til at håndtere kompleksitet og forandring og være dygtige til at føre innovation. De skal være i stand til at kommunikere effektivt med forskellige interessenter for at skabe en fælles vision og entusiasme for deres virksomheds aktiviteter. Ved at levere solid forretningsuddannelse og tilskynde til uafhængig tanke, teamsamarbejde og åben kommunikation, giver CEIBS sine kandidater de vigtige redskaber til succes på mange karriereveje.

Din faglige rejse

64-kredit fuldtidsuddannelse består af obligatoriske kurser på i alt 33 point og valgfrie kurser på i alt 31 point. Programmet er designet til at lægge et solidt fundament af ledelsesfundament og samtidig give fleksibiliteten i skræddersyede programmer, der passer til individuelle interesser og karriereambitioner. Studerende kan vælge at fokusere på generel forretningsstyring eller vælge en af fire koncentrationer inden for finansiering, marketing, digital forretning eller iværksætteri. Desuden kræves det af studerende at opnå international erfaring enten gennem skolens imponerende internationale udvekslingsprogram, et af tre koordinerede uddannelser og / eller et af fem oversøiske valgfag.

Kina fokus

Et af CEIBS 'mest betydningsfulde træk er dets klare Kina-fokus, indkapslet i vores positionsklarering: "Kinadybde, global bredde". CEIBS underviser i de mest avancerede internationale forretningsteorier, samtidig med at den lægger stor vægt på den praktiske anvendelse af disse færdigheder i Kina.

Grundlæggende kinesisk sprogkompetence er obligatorisk for udenlandske studerende for at forbedre deres salgbarhed i Kinas dramatisk voksende økonomi. De, der ikke taler kinesisk, når de ansøger om optagelse vil blive anbefalet at deltage i et kinesisk sprogkursus om sommeren, før MBA-klasser begynder. Kinesiske sprogkurser på forskellige niveauer vil blive tilbudt for udenlandske studerende i løbet af programmets første år.

Når klasser er i gang, er mange af de sager, der diskuteres i kernekurser og valgfag, hentet fra CEIBS 'egen pulje af CEIBS sager skrevet af fakultetet og personalet i Case Development Center. Derudover dedikerer skolen betydelige ressourcer til iscenesættelse af 'China Discovery Series' hvert år - en intensiv valgfri serie, der sigter mod at uddybe studerendes forståelse af Kinas forretningsmiljø og giver en mulighed for at analysere perspektiver på Kinas historie, internationale relationer og økonomiske udvikling.

I betragtning af det dynamiske forretningsmiljø, der udvikler sig uden for campusmurene, bringer skolen de studerende tættere på mulighederne og udfordringerne gennem initiativer som 'Integreret Kina-strategiprojekt', Kina-moduler og Real Situational Learning Method, der sikrer både en streng og oplevelsesrig forretning uddannelse leveres.

Global rækkevidde

Selvom undervisningsmetoder varierer efter emne, foredrag og casestudier bliver levende takket være vores professors omfattende erfaring i erhvervslivet. Mange sager vælges fra topskoler som Harvard, IMD osv. Og undervises af en fakultetsbase med cirka 1/3 fra Europa, 1/3 fra USA og 1/3 fra Kina.

Der arrangeres også en serie på fem oversøiske valgfag, hver med et unikt branchefokus, for at udvide studerendes globale perspektiver gennem foredrag, firmabesøg og kulturudforskning.

Fleksibilitet og valg

CEIBS 'aktuelle MBA-læseplan giver dig fleksibiliteten til personlig at skræddersy det andet studieår. I efteråret to år kan du vælge at gå på en international udveksling eller bo på CEIBS at studere med et stort antal indgående studerende fra verdens bedste handelsskoler. Længden af MBA er 18 måneder, men en intensiv 12-måneders mulighed er også tilgængelig for dem, der vil vende tilbage til deres familievirksomhed, sponsorvirksomhed eller planlægger at starte deres eget projekt efter eksamen.

Strategiprojekt

Integreret Kina-strategiprojekt (ICSP)

ICSP er en væsentlig del af CEIBS MBA-programmet, hvor alle CEIBS er forpligtet til at deltage. Det er et konsulentprojekt på højt niveau, som CEIBS MBA-studerende påtager sig for CEIBS sponsorfirmaer og andre. Under vejledning fra CEIBS senior fakultetsrådgivere og med rådgivning fra ledende virksomhedsledere, arbejder de studerende i teams for at hjælpe virksomheder med at tackle vigtige strategiske problemer fra et nyt perspektiv og udvikle innovative, effektive og praktiske løsninger. Det giver også studerende indsigt i virkeligheden i specifikke brancher og specialiseringer, der kan hjælpe med at forme deres karriereplaner og hjælpe dem med at forstå de unikke udfordringer ved at operere i Kinas forretningsmiljø.

Typiske projekter

 • Udvikle indgangsstrategien for et nyt marked.
 • Evaluer forretningsenhed R
 • Forbedre og udvide leverandørrelationer.
 • Afklar konkurrencemæssig positionering for en forretningsenhed.
 • Anbefal adgangsmuligheder til en ny erhvervssektor.

126684_icsp_pici.png

International Exchange Program

Det internationale udvekslingsprogram på CEIBS er et af de bedste blandt de bedste handelsskoler. Som et vigtigt element i skolens internationalisering tilbyder dette program en unik mulighed for studerende til at deltage i en bilateral udveksling med 40 partnerskoler, hvoraf de fleste er blandt Financial Times 'globale top 50-liste.

CEIBS er medlem af Partnership in International Management (PIM), et globalt netværk af udvekslingsuniversiteter. PIM leverer et standardsæt med ledende rektorer, hvor udvekslingsstuderende er fritaget for studieafgift på værtsinstitutionerne, mens de betaler regelmæssig undervisning til deres hjemmeinstitution. Alle andre udgifter, som studerende afholder til rejser, indkvartering, ophold, yderligere sundhedsforsikring osv. Afholdes af studerende selv.

I løbet af det sidste årti har mere end 1200 CEIBS studerende draget fordel af dette meget givende program. Studerende, der vælger at bo på CEIBS , drager også fordel, da de studerer med et stort antal indgående udvekslingsstuderende fra verdens bedste handelsskoler. I 2018 gik omkring 42% af MBA2019-indtægterne på international udveksling, mens tovejsstrømmen bragte ca. 110 indgående udvekslingsstuderende til CEIBS .

Udvekslingsprogrammet finder normalt sted i efteråret af det andet år, fra september til december.

Adgangskrav

Alle kandidater forventes at opfylde følgende krav:

 • En bachelorgrad eller derover
 • Fuldtidserfaring på to år eller mere
 • En GMAT / GRE-score (GMAT-kode: MDQ-HH-39; GRE-kode: 3654) eller CEIBS Admission Test score
 • Færdighed i engelsk

GMAT

Graduate Management Admission Test (GMAT) består af fire dele: Afsnittet om analytisk skrivning (AWA), det kvantitative afsnit, det verbale afsnit og den integrerede begrundelse. Alle fire sektioner administreres i et computeradaptivt format. GMAT-institutionskoden for CEIBS er MDQ-HH-39, og CEIBS studerende har normalt en samlet score på mere end 600 for de kvantitative og verbale sektioner.

GRE

General Test of Graduate Record Examination (GRE) består af tre dele - verbal, kvantitativ og analytisk skrivning. Den maksimale score for verbalt og kvantitativt er 170. Den analytiske skrivningsscore rapporteres på en skala fra 0-6 i halvpunktsforøgelser. GRE-score er gyldig i 5 år. GRE-institutionskoden for CEIBS er 3654.

Applikationer

Ansøgningsrunder

Ansøgning om optagelse i MBA 2022-klassen er baseret på et 'rundt' optagelsessystem. Ansøgere skal sørge for, at alle nødvendige dokumenter indsendes til MBA Admission Office inden ansøgningsfristen. MBA Admissions Office behandler kun en ansøgning, når den er afsluttet. Den endelige ansøgningsfrist for optagelse er den 25. marts 2020. Da programmet er meget konkurrencepræget, opfordres ansøgere til at ansøge så tidligt som muligt. Sæder, der tilbydes i 3. runde, er sandsynligvis begrænsede. Ansøgningsrunder og frister er anført nedenfor:

Rund Ansøgningsfrist Interview i Afgørelse truffet af
1 13. november 2019 Shanghai, Beijing og Shenzhen 20. december 2019
2 15. januar 2020 Shanghai, Beijing og Shenzhen 20. marts 2020
3 25. marts 2020 Shanghai, Beijing og Shenzhen Kan. 22, 2020

* Bemærk, at interviewpersoner, der vælger at tage CEIBS optagelsestesten, skal have interviewet i Shanghai.

Essays

Hver ansøger skal besvare essayspørgsmål, der er inkluderet i online-ansøgningsskemaet, for at demonstrere dit potentiale som en kvalificeret MBA-studerende. De, der har ansøgt tidligere, skal også indsende opdaterede essays såvel som online-ansøgningsskemaet.

Interview

Et tilbud på optagelser i CEIBS MBA-programmet kræver et interview. Efter modtagelse af en komplet ansøgningspakke gennemgår MBA Admission Office alle de givne oplysninger og kortlægger ansøgere til interviews. Ansøgere kan vælge deres samtaleplacering undtagen i særlige tilfælde. Interviewpanelet vil bestå af CEIBS fakultet, afdelingsdirektører, alumner og admission managers. I de fleste tilfælde bliver ansøgere interviewet af to interviewere. Hver samtale er cirka 30 minutter, der gennemføres på engelsk.

Der kræves et ansigt til ansigt-interview for alle ansøgere, der er bosiddende i det kinesiske fastland. For de ansøgere, der arbejder eller studerer uden for det kinesiske fastland, kan CEIBS tillade interviews gennem andre arrangementer såsom videokonference eller telefon.

Application Checklist

Alle ansøgningsdokumenter kan indsendes online. En afsluttet ansøgning inkluderer:

 • MBA-ansøgningsskema
 • 2 anbefalingsbrev
 • Universitetsgrad og certifikat
 • University transkription
 • ID eller pas
 • Kvittering for ansøgningsgebyr
 • Officiel GMAT / GRE score rapport
 • Visitkort
 • Corporate sponsorerklæring (hvis relevant)
Senest opdateret Dec 2019

Om skolen

As China’s only business school to originate from government-level collaboration, CEIBS is committed to educating responsible leaders versed in “China Depth, Global Breadth” in line with its motto of ... Læs mere

As China’s only business school to originate from government-level collaboration, CEIBS is committed to educating responsible leaders versed in “China Depth, Global Breadth” in line with its motto of “Conscientiousness, Innovation, and Excellence”. Leaders from the Chinese central government and the EU have respectively lauded CEIBS as “a cradle of excellent executives” and “a role model of EU-China cooperation”. Minimer
Shanghai , Beijing , Shenzhen , Zürich , Accra + 4 Mere Mindre