Brugerdefinerede programmer

Cox School of Business, Southern Methodist University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Brugerdefinerede programmer

Cox School of Business, Southern Methodist University

As-Is. Eller skræddersyet til at passe

På SMU Cox ved vi, at fleksibilitet er en vigtig kvalitet at besidde i erhvervslivet. Afhængigt af virksomhedens specifikke behov kan det store udvalg af programmer, vi tilbyder hos SMU Cox, passe perfekt til dig. Men hvis det ikke er tilfældet, kan nogle af vores programmer justeres, så de er præcis det, du leder efter. Vores instruktører er fleksible; Hvis indholdet, formatet, datoer, timer eller endda placering selvfølgelig skal ændres, sig bare det. Det er helt en del af virksomheden at være i erhvervslivet!


Vores sted eller din?

Vi har alle hørt doktrinen: Placering, beliggenhed, beliggenhed! I overensstemmelse med denne stemning kan alle vores programmer undervises på SMU Dallas campus eller på et hvilket som helst andet sted, hvad der er mest bekvemt og behageligt for dig og dine medarbejdere.


Adgang til More

At foretage omkostningseffektive beslutninger er afgørende for enhver virksomheds succes. Det er derfor, hvis du har en gruppe på 15 eller flere medarbejdere, der deltager i et program, er det mere omkostningseffektivt at køre programmet internt. Omkostningerne ved at deltage i et program falder også betydeligt, når antallet af deltagere stiger over femten. Alle vores programmer kan rumme op til fyrre. Selvfølgelig jo flere mennesker, der får EDGE, jo bedre for dit firma!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Price
Pris
- Pris nævnes ikke
Information
Deadline
Locations
USA - Dallas, Texas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Dallas, Texas
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen