Læs den officielle beskrivelse

As-Is. Eller skræddersyet til at passe

På SMU Cox ved vi, at fleksibilitet er en vigtig kvalitet at besidde i erhvervslivet. Afhængigt af virksomhedens specifikke behov kan det store udvalg af programmer, vi tilbyder hos SMU Cox, passe perfekt til dig. Men hvis det ikke er tilfældet, kan nogle af vores programmer justeres, så de er præcis det, du leder efter. Vores instruktører er fleksible; Hvis indholdet, formatet, datoer, timer eller endda placering selvfølgelig skal ændres, sig bare det. Det er helt en del af virksomheden at være i erhvervslivet!


Vores sted eller din?

Vi har alle hørt doktrinen: Placering, beliggenhed, beliggenhed! I overensstemmelse med denne stemning kan alle vores programmer undervises på SMU Dallas campus eller på et hvilket som helst andet sted, hvad der er mest bekvemt og behageligt for dig og dine medarbejdere.


Adgang til More

At foretage omkostningseffektive beslutninger er afgørende for enhver virksomheds succes. Det er derfor, hvis du har en gruppe på 15 eller flere medarbejdere, der deltager i et program, er det mere omkostningseffektivt at køre programmet internt. Omkostningerne ved at deltage i et program falder også betydeligt, når antallet af deltagere stiger over femten. Alle vores programmer kan rumme op til fyrre. Selvfølgelig jo flere mennesker, der får EDGE, jo bedre for dit firma!

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Cox School of Business, Southern Methodist University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
- Pris nævnes ikke
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date