Brugerdefinerede programmer til organisationer

London Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Brugerdefinerede programmer til organisationer

London Business School

Center for Management Development ved London Business School designer og leverer brugerdefineret Executive Education i partnerskab med over 60 erhvervskunder rundt om i verden.

At vælge et Executive Education-tilpasset program på London Business School giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden, mens du besøger en af ​​verdens mest blomstrende kosmopolitiske byer.

Du får adgang til tanke lederskab med indflydelse fra et internationalt anerkendt fakultet og møde jævnaldrende fra hele verden. London Business School er et virkelig globalt samfund, et ideelt miljø for at lære og fokusere på dine fremtidige mål.

Vi designer og leverer brugerdefinerede programmer, der drives af organisationens kritiske strategiske og operationelle problemer. Vi lægger særlig vægt på at udvikle læringsprocesser, der hjælper vores kunder med at forstå, praktisere og til sidst anvende nye koncepter og modeller inden for deres team og organisation. Drevet bag alle vores brugerdefinerede programmer er applikation og resultater. Dedikerede hold, der forstår globale organisationer.

Forholdet til vores kunder begynder med en udforskning. Vi foretager et dybtgående behov og interessentanalyse og udvikler en grundig forståelse af dine mål, kontekst og kultur. Om nødvendigt kan vi hjælpe med at opbygge interessentforpligtelser og kommunikere projektet.


Partnerskab

Det unikke ved vores partnerskaber er vores evne til at matche vores ekspertise med din organisations udviklingsbehov. Vores dedikerede team af associerede direktører har haft ledende stillinger i internationale handelsorganisationer og har omfattende konsulent- og forretningsuddannelseserfaring. Deres ekspertise betyder, at vi forstår dine problemer fra begyndelsen og vælger det rette fakultetsteam til dine særlige behov.

Hjælper dig med at revurdere den måde, du gør forretninger på

Din assisterende direktør arbejder tæt sammen med dig og dit specielt udvalgte fakultetsteam for at designe og levere dit program. Vores programmer kombinerer akademisk rigor og inspirerende undervisning med praktisk erhvervserfaring. Vores fakultet er aktivt engageret i konsulentarbejde og mange sidder på firmaets bestyrelser og holder dem i spidsen for de spørgsmål, der vedrører vores kunder. Ved at udnytte deres seneste forskning og erhvervserfaring udfordrer de præ-konceptioner og opfordrer kunderne til at revurdere den måde, de gør forretninger på.


Læringsprocessen: Fokus på innovation

Brugerdefinerede programmer bruger velprøvede undervisningsmetoder (såsom ansigt til ansigt workshops, seminarer, coaching og vejledning) samt en række innovative tilgange.Custom case-writing kapacitet

Vi skaber casestudier, der er specifikke for kravene i læringsprocessen for at fremskynde læring ved hurtigt at engagere optagne ledere med de aktuelle problemer.


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen