1

Den Internationale Mini MBA (online)

Lad professor Steen Hildebrandt lede dig gennem MBA disciplinerne
Professor Steen Hildebrandt er sandsynligvis Danmarks mest berømte navn når det gælder ledelsen. Det er derfor ikke tilfældigt, at det var ham, vi bad om at designe Aros Mini MBA .

Hildebrandt har lagt byggestenene, valgt hovedindholdet og håndpicket nogle af de mest kompetente instruktører. Sammen har vi designet en ambitiøs læringsproces, der både giver dig professionel og praktisk viden om ledelsen og sikrer din personlige udvikling som leder.

Hvad er en Mini MBA?
En Mini-MBA er en chance for dig at udvide dit perspektiv som leder, hvor du vil blive introduceret til de klassiske MBA discipliner.

Vi har gået sammen med en af ​​de ledende tænkere i ledelsen, professor Steen Hildebrandt. Fordi når det kommer til kravene i en MBA, ved han det hele. Han har sørget for at indarbejde de traditionelle MBA-principper i vores Mini MBA . Derfor kan vi stolt sige, at Aros Mini MBA besidder et fagligt niveau, der er værdigt til MBA-navnet.

Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club
Som deltager i Aros Mini MBA får du et eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor du efter din Mini MBA-program løbende opdateres om aktuelle emner og emner. På Aros Management Club får du gratis adgang til foredrag og master klasser med top forretningsledere og eksperter. Du vil få invitationer til de eksklusive management arrangementer med ligesindede. Og du vil have rigelig mulighed for netværk med resten af medlemmerne. Vi tilbyder også Mini MBA i Tyskland (Deutschland) .

Dine fordele ved en Aros Mini MBA

  1. Du vil lægge et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederskabskompetencer, som du kan fortsætte med at komme tilbage til og trække på gennem hele din karriere.
  2. Kun med Aros Mini MBA deltager du i en mundtlig eksamen og modtager personlig feedback. Du vil blive undersøgt af et af programmets højt kompetente lærere og Aros Business Academy 's Training Manager.
  3. Vi sikrer, at du løbende opdateres med den nyeste viden i ledelsen. På grund af dit medlemskab hos Aros Management Club får du gratis adgang til forelæsninger og masterklasser med top forretningsledere og eksperter, efter at programmet er afsluttet.
Program undervist i:
Engelsk
Dansk
Aros Business Academy

Se 1 flere kurser fra Aros Business Academy »

Senest opdateret March 11, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 6 måneder
Deltid
Price
2,200 USD
Deadline

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"