Antai internationale MBA (IMBA)

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Antai internationale MBA (IMBA)

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics og Management er bredt anerkendt som en af Kinas førende handelsskoler. Bedømmelse 39th blandt de globale MBA-programmer i 2016 af Financial Times og Top3 i lønstigning tre år i træk, at Antai MBA er den første MBA-program i Kina for at blive tredobbelt akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA. Antai ligger i hjertet af Shanghai, Kina ubestridt selskabskapital, og er konsekvent placeret blandt de bedste business schools i Kina.

Antai International MBA (IMBA) Program Oversigt

Det IMBA program på ACEM er enestående, fordi det giver de studerende et globalt perspektiv med en kinesisk fokus, udnytte udenlandske professorer, udvekslingsprogrammer og kurser udelukkende undervises på engelsk. Vores program tiltrækker top indenlandske ansøgere, der lærer sammen internationale peers og udvekslingsstuderende. Den IMBA er ideel til MBA-kandidater, der søger at forstå både Eastern & vestlige standarder i erhvervslivet, en vigtig fordel, da vores verden bliver stadig mindre og indbyrdes forbundne. ACEM øger mange forbindelser og samarbejde med universiteter i hele verden, som bakkes op af den århundrede lange historie SJTU, som forbereder vore IMBA kandidater til at opfylde behovene i den økonomiske globalisering med både solid faglig erfaring og moderne ledelsesmæssige teorier.


Den IMBA er en fuld tid to-årigt program, med de tre første semestre fokus på intensiv, tankevækkende klasseværelset undersøgelse, praktikophold eller oversøiske udvekslingsprogrammer og fjerde semester for afhandling.

Det IMBA program vedtager internationale standarder i mange henseender: Kurser og lærebøger, undervisningsmetoder, og fakultetet udvælgelse, med internationalisering er det centrale element i vores program gennem internationale kurser med alle forelæsninger leveret på engelsk, international fokus på både indenlandske kinesiske og multinationale selskabers casestudier, internationale fakultet med professorer fra forskellige verdensberømte universiteter og multinationale selskaber, internationale klasser med mere end 1/3 af de studerende er internationale studerende, og internationale muligheder med sponsorerede udvekslingsprogrammer til snesevis af universiteter uden for Kina. SJTU s ACEM IMBA udvider forretningsmæssige fundament og forbereder kandidater til succes i det 21. århundrede.

Mål i IMBA Program


- Udstyre de studerende med teoretisk og praktisk viden til at opfylde kravene fra både indenlandske og internationale virksomheder

- Udvikle elevernes faglige og personlige kompetencer til at håndtere strategisk og succes i et konstant skiftende miljø


- Dyrk studerende til at blive ledende talenter og professionelle ledere med en international økonomisk vision

Stipendier

Performance-baserede Scholarship:

Fuld, halve, og partielle stipendier udbydes til næsten 20% af MBA-studerende, baseret på akademiske præstationer og program deltagelse.


Corporate Stipendier:

Der er et begrænset antal stipendier til studerende baseret på deres ansøgning, herunder erhvervserfaring, prøveresultater og bachelor optegnelser.


GMAT Scholarship:

Ansøgere med GMAT score på 730 eller højere tildeles 50% undervisning stipendium

Snesevis af 680-729 tildeles 25% undervisning stipendium

Snesevis af 630-679 tildeles RMB 20.000 legat

Entré & Application

Bachelor-grad Arbejdsmarkedsuddannelser Experience

Et akkrediteret bachelorgrad plus 2 års fuldtidsbeskæftigelse erhvervserfaring.

TOEFL / IELTS

  • TOEFL: 90 (internet-baseret);
  • eller IELTS: 6,0;
  • eller Bachelor of English
  • eller modtaget en bachelorgrad i en engelsk undervisningsprogram

GMAT

  • For internationale ansøgere er der ingen tærskel score krav, selv om ansøgere med snesevis af mere end 580 er givet præference.
  • GMAT kode for IMBA program er 6QS-5C-55.

Transcript eller Academic Record

Officiel udskrift bærende universitet stempel eller segl er nødvendig for ansøgning.

Beskæftigelse Historie

Liste over fuld og deltidsbeskæftigelse historie er nødvendige for anvendelsen. Fuld beskrivelse af tidligere beskæftigelse historie, herunder de centrale opgaver, der er mest betydelige udfordringer og resultater anbefales.

Resumé / CV

Mest opdaterede CV nødvendige for anvendelsen

Skrivelser af reference

2 breve af reference, der kræves af de nuværende vejledere eller professorer

essays

500 ord essay skrevet på engelsk

interviews

Individuelle interviews med invitation

Optagelse gebyr

Ikke kan refunderes af RMB 800 eller US $ 130

Online ansøgning

http://mba.sjtu.edu.cn/mba/en/login.html

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
248,000 CNY
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Kina - Shanghai, Shanghai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen