Eksperterne er enige: Rumfartsindustrien har oplevet en imponerende vækst på verdensplan i løbet af de sidste par år, med store bidrag fra segmentet civil luftfart. Samtidig har strukturen i hele branchen (flyselskaber, fabrikation, MRO, lufthavne, rum osv.) Været udsat for dybtgående ændringer ("open skies", nye aktører, nye forretningsmodeller, nye teknologier, nye segmenter og markeder, jomfruflyvninger af flere nye programmer), som alle væsentligt øger indenlandsk og international passagertrafik. Nye spillere kommer på scenen og ryster op på markedet (GAFAM, BATHX).

Denne overordnede vækst i industrien er blevet drevet af faglært arbejdskraft sammen med et gunstigt erhvervsklima (investering, innovation osv.). På trods af overflod af muligheder for luftfartspartnere står de fleste luftfartsselskaber allerede overfor og står over for problemer med talenthåndtering. Selvom højtuddannede teknikere allerede arbejder i branchen, er der mangel på uddannede, erfarne luftfartsforvaltere med stærke ledelsesmæssige evner og evnen til at arbejde til de højeste internationale standarder.

Teknologi ændrer radikalt virksomheder og organisationer radikalt (robotter, forstørret virkelighed, additivproduktion, real-time management, IoT, Big Data

Dette program sigter mod at give en overordnet forståelse for de vigtigste tendenser, der skaber rumfartsmarkedet. Luftfartsindustrien oplever den fulde virkning af VUCA-tider (flygtige, usikre, komplekse, tvetydige). Fremtidige ledere kræver meget mere end erhvervskendskab.

Hvad er TBS Aerospace MBA?

Aerospace MBA leverer en verdensklasse uddannelse effektivt og bekvemt for erfarne ledere søger at udvikle deres internationale management kompetencer og ledelse inden for rumfart. Med en vellykket rekord af succes med næsten to årtier af erfaring med at udvikle højtydende ledere, er Aerospace MBA det eneste generelle og internationale executive-program i verden dedikeret til luftfartsforvaltning til erhvervslivet og den eneste specialiserede MBA inden for luftfartsområder akkrediteret af AMBA.

Programmet er en transformativ oplevelse designet til mid-karriere arbejdende fagfolk (i gennemsnit 12 års erhvervserfaring), ofte med ledelsesstillinger og / eller ansvar.

De fleste delegerede fortsætter med at arbejde, mens de studerer (Hub-option) eller holder op med at arbejde midlertidigt for at opleve fuld nedsænkning i Toulouse's rumfartsøkosystem (Long Haul option). De er begge dele af samme kohorte og lærer sammen gennem hele programmet. Personlig deltagelse er påkrævet for direkte og rige personlige interaktioner.

Mens nogle fjernundervisningsteknologier kan bruges, fokuserer Aerospace MBA på in-class og out-of-class aktiviteter for en komplet læringserfaring. Det samler ledende medarbejdere fra forskellige baggrunde fra hele verden for at opleve et udfordrende ledelsesmiljø. Delegater deltager aktivt i diskussioner og bringer deres erfaring ind i klasseværelset for at berige læringen af ​​kohorten som helhed.

Programmet strækker sig over 18 måneder, hvilket giver mulighed for en pause mellem vilkårene. Det er designet til at give dig den fleksibilitet, du har brug for til at gøre de valg, du ønsker, og opretholde din balance mellem arbejde og liv.

 • Stærke støtte fra Aerospace MBA team, fakultet, TBS afdelinger og alumner, så delegerede kan fokusere på læring.
 • En robust læseplan fokuseret på lederudvikling og strategisk tænkning
 • Et samarbejde læringsmiljø
 • Fleksibiliteten til at vælge en planlægningsmulighed, der passer til dine behov
 • Et stærkt netværk af alumner i Toulouse og i udlandet
 • Et enkelt program, der dækker hele værdikæden (forvaltning i flyproduktion, lufthavne, lufttransport, luftfart, rum)
 • En chance for at omfavne Aerospace MBA oplevelsen i et tempo, der passer dig
 • Valget mellem fuld nedsænkning erfaring (Long Haul option) eller grave dybt, mens du tager business pauser i mellem moduler (Hub option)
 • Siden starten har Aerospace MBA-programmet været permanent genakkrediteret, og det gør det muligt for vores deltagere og alumner at drage fordel af særlige tjenester fra AMBA

Hvorfor en Aerospace MBA og ikke en generel? To grader rullet ind i en!

Dette er et centralt spørgsmål. Aerospace MBA uddanner og forbereder ledere til rumfarts-forretningsmiljøet.

Det har dog alle de centrale elementer i en almindelig generalistisk MBA, der giver præcis det samme fundament som i enhver topkvalitets Executive MBA. Selvom case studies, materialer, eksempler og projekter anvendes til den brede luftfartssektor, emner og indhold fra beslægtede industrier indsprøjtes i programmet (Big Data, Artificial Intelligence, cirkulær økonomi, digital økonomi, start-ups, Design Thinking, new mobilitet og transport ...)

Hvis du vil gøre forretninger med flyselskaberne, eller hvis du vil gå videre inden for luftfartsindustrien, skal du helt sikkert være indstillet på det. Det er en specialiseret MBA, der giver alle nøglebegreber, værktøjer og de nyeste styringsredskaber, mens du raffinerer din strategiske tankegang og adfærd i luftrummet. Udvid dit perspektiv: være specialiseret mens generalist og få to grader rullet ind i en.

Vores mål

Ikke alene vil du være kernen i den største europæiske luftfartsområde, men du vil også få forelæsninger fra internationale eksperter, drage fordel af erfaringer i udlandet og deltage i tværkulturelle projekter takket være de snesevis af nationaliteter, der deltager hvert år.

Da programmet også leveres i Indien i samarbejde med Indian Institute of Management i Bangalore (topprangeret i Financial Times), får du den enestående mulighed for at blive fortrolig med dette blomstrende marked.

Når du forbinder med alumni, bliver du forbundet med ledere i mere end 80 lande verden over!

Dine resultater

Hvilken merværdi får du?

Et program designet til at øge din karriere: Byg et beriget CV takket være corporate missioner (praktikophold / almindelige job) og specialiserede spor. Opret din egen, skræddersyede MBA ved at vælge de mest passende tempo og specialspor (Sequence 5, 6 eller 7), ved at tilpasse din læseplan og udvikle din færdighed ved at arbejde på emner, som styrker din viden og ekspertise inden for bestemte områder. Stand ud på markedet!

sekvens

Med sin fleksible varighed (Long Haul eller Hub) er programmet perfekt designet til at give tid til at lære de grundlæggende principper i ledelsen samtidig med at man lever med implementering og testning

Udvikling af højtydende ledere inden for rumfart:

 • Styrket lederskab
 • Fremskyndende talent
 • Indlejring af kulturelle forandringer
 • Udvikling af arbejdsmuligheder
 • Udvidende netværk
 • Opbygning af kommerciel indsigt

Forlad din komfortzone i et struktureret miljø

Som en postgraduate studerende bedre kendt som en delegeret, får du erfaring med luftfartsforvaltning i aktion på internationalt plan.

Klar til forandring? Klar til at vokse? Du bliver uddannet, stimuleret og udfordret i hele programmet til at gennemgå en transformationsproces for at blive ansvarlige ledere. Dette vil være en livsforandrende oplevelse.

Du vil tilhøre et globalt netværk, der kan lede og gennemføre de nødvendige ændringer for at gøre det muligt for din virksomhed at klare de nuværende og fremtidige udfordringer inden for luftfart, luftfart og rumindustrien. Mobiliteten ændrer sig, og du skal være klar.

Karriereudsigter

Arbejdsmiljø

 • Fremragende professorer involveret i luftfartsspørgsmål
 • Engagere med internationalt fakultet
 • Fakultetets stærke faglige baggrund letter kritisk tænkning
 • Peer learning er hjørnestenen i programmet: du vil blive integreret i et nært samfund med rig forudgående erhvervserfaring. Fuld nedsænkning, ingen fjernundervisning! Praktisk læring.
 • Et virkelig internationalt miljø: 15 nationaliteter pr. Kohort i gennemsnit
 • Et team af fagfolk fuldt dedikeret til programmet, der forbliver i tæt kontakt med deltagerne
 • International Student Services til at støtte dit liv og gøre din oplevelse endnu større

Ledelsesudvikling

Dette program sigter mod at:

 • Giv dig viden om akademisk teori og foredrag om lederskab
 • Tilby det perfekte miljø til at "lære ved at gøre" og udvikle selvtillid til at lede med integritet, modstandsdygtighed og medfølelse
 • Ledelsesudviklingsaktiviteter lærer dig, hvordan du er en etisk leder, hvordan du arbejder sammen for at opnå et fælles mål, hvordan du kan inspirere andre og lede selv under vanskelige forhold.
 • Q
 • Hands-on ledelsesaktiviteter

Indlæggelser

Nogle fakta: I gennemsnit er deltagere på MBA'er omkring 26-28 i USA og over 30 i Europa med mindst 3 til 5 års erhvervserfaring. På Aerospace MBA er de udøvende profiler endnu mere erfarne (i gennemsnit 12-15 års erhvervserfaring). Erhvervserfaring er nødvendig for at få mest muligt ud af vores program.

Ansøgningskrav:

 • En universitetsgrad (min. Bachelorgrad eller tilsvarende faglige / ikke-akademiske kvalifikationer)
  • Mindst 5 års faglig / erhvervserfaring
  • Flydende engelsk (min 7,5 for IELTS, 800 for TOEIC, 600 for TOEFL)
  • GMAT anbefales til optagelse

Hvem søger vi / delegaternes profiler

Vi begrænser bevidst antallet af deltagere (40 max.) For at maksimere rigdommen af ​​kohortens interaktioner og skabe en stærk følelse af tilhørsforhold til Aerospace MBA-familien. Dette er afgørende for at erhverve et højkvalitets- og livslangt fagligt netværk!

Din ansøgning skal afspejle din vilje til at tilpasse sig et multikulturelt miljø og bidrage til et hold. Fortæl os, hvordan du vil bidrage til TBS Aerospace-samfundet og hvad du agter at opnå.

Vi leder efter højtydende deltagere:

 • hovedsagelig fra luftfartssektoren eller beslægtede sektorer (*), men nogle eksterne profiler - med en ægte passion for denne sektor - er velkomne til at indgyde "frisk luft" og nye perspektiver!
 • personer med højt potentialeholdende ledende stillinger eller funktionelle roller med ledelseserfaring fra store organisationer eller SMV'er
 • lidenskabelig om luftfartsspørgsmål
 • ivrig efter at vokse til at blive strategiske acceleratorer, game changers i et kundedrevet globalt netværk
 • og / eller ansvarlig for overførsel af høje standarder og værdier til deres hold.

(*) Luftfart, Flyselskab, Lufthavn, Luftfartsselskab, Helikoptere, OEM'er, Droner, Forsvar, Rådgivning, IT, Underleverandører, MRO eller Automotive, Jernbaner, Transport, Industrielle Nuclear

Vi værdsætter kandidater med:

 • En passion for Aerospace
 • Akademiske præstationer
 • Karriereprogression
 • Professionel erfaring
 • Ledelsesmæssige færdigheder
 • Ledelsespotentiale
 • International eksponering
 • Specifikke karrieremål
 • Gode ​​interpersonelle færdigheder
 • Åbenhed og stærke værdier
Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret October 27, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
30,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aerospace MBA: Boost your career in Aerospace