AIB MBA

Australian Institute of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

AIB MBA

Australian Institute of Business

AUSTRALIEN'S STØRSTE ONLINE MBA

Vi lever i spændende tider. Uanset hvilken sektor du er i, innovation og teknologi har skabt en verden, der synes at ændre sig hver dag. Med vores mere travle liv er det blevet mere udfordrende at have den mest up-to-date færdigheder, viden og erfaring for at komme videre og fortsætte.

Derfor udviklede vi vores 100% digitale, fuldt fleksible MBA, der specifikt har til formål at arbejde voksne. Programmet er fuldt akkrediteret i Australien og internationalt anerkendt, ligesom en universitets MBA. Kurset opdateres løbende for at imødekomme dine behov, baseret på en praktisk læringsmetode, og det har vist sig at levere reelle karriereudfald. Det betyder intelligente studieløsninger, så du kan studere online hvor som helst, når som helst og anvende det, du lærer fra det første emne, hvilket hjælper dig med at nå dine karriere mål hurtigere.

Hvorfor vælge AIB MB

AIB Agile MBA er Australiens mest progressive MBA, der er specielt designet til at arbejde voksne, der er seriøse om at nå deres karrieremål.

 • 100% Digital kursus, herunder online eksamener, som du kan sidde hvor som helst i verden.
 • Fuldt akkrediteret kvalifikation i Australien anerkendt over hele verden af ​​akademikere og industri.
 • Større fleksibilitet til at passe studie i dit liv.
 • Fremskynd studie muligheder - fuldføre din MBA i så lidt som 18 måneder
 • Praktiske læringserfaringer, som du kan implementere i din virksomhed eller på arbejdspladsen.
 • Reelle karrieremuligheder gennem et globalt alumni-fællesskab.
 • Overkommelig uddannelse, der er meget tilgængelig.

Større fleksibilitet - Undersøg hvor som helst

Flere startdatoer hvert år

Med fleksibiliteten og bekvemmeligheden af ​​flere startdatoer hvert år har det aldrig været nemmere at passe på at studere i dit liv! Nu kan du starte din MBA, når den passer dig - i din tid, så du kan fuldt ud forpligte.

Udfyld din MBA med 3 kvalifikationer

Agile MBA ™ er struktureret i tre på hinanden følgende trin, Graduate Certificate in Management, Graduate Diploma i Management og MBA. Så hvis livet kommer i vejen for dine MBA-studier, vil dit hårde arbejde ikke blive uigenkendt. Med forbehold for at opfylde visse betingelser kan du modtage en foreløbig postgraduate uddannelse og derefter fortsætte dine MBA-studier, når du er klar.

Enkelt emne blokkerer, med tiden slukket

Du gennemfører hvert emne over syv uger, med vurderinger undervejs. Hvert emne omfatter 1 uge at genoplade og reflektere, så du kan virkelig forbinde med og tage i, hvad du har lært og forberedt til dit næste emne.

Du vil også drage nytte af at kende forfaldsdatoer to uger før påbegyndelse af hvert fag, så du kan planlægge dine studier mere effektivt omkring dit familieliv, forpligtelser eller forpligtelser.

Student Learning Portal

Vores innovative Student Learning Portal er din "go-to" digitale ressource for alt hvad du behøver for at kunne gennemføre dine MBA-studier.

Fra bite-sized læringsmateriel, journal artikler, videoer og quizzer til vores omfattende online bibliotek, student support og et one-stop repository for alle dine dokumenter og former. Der er planlæggere, tidsplaner, vurderingstips og lydbøger for at tilfredsstille din sult efter viden.

Og for at sikre, at du har den bedst mulige online studieoplevelse, opdaterer vi løbende portalen med vores nyeste innovationer.

Derudover giver The AIB Student Learning Portal:

 • Alle dine studiekrav online - frihed og fleksibilitet til at studere hvor og hvornår du vil
 • gratis medlemskab til Lynda.com
 • gratis abonnement på Microsoft Office 365
 • et lagerplads for vurderinger og opgaver
 • nem adgang til studiet, faglig og velbefindende støtte.

Online eksamener

Alle vores eksamener leveres online med flere starttider at vælge imellem. Så du løber aldrig sent for en eksamen igen. Du vil gøre dem fra komfort i dit hjem eller overalt i verden.

PRAKTISK LÆRING ERFARING

Sæt din MBA viden i praksis

For at give dig den mest relevante læringserfaring har vi en meget praktisk tilgang til MBA-undersøgelsen. Du får mulighed for at anvende det, du har lært i virkelige forretningsscenarier, som kan omfatte din nuværende arbejdsplads eller forretning.

Industri partnerskaber og gæstelærere

Som praktisk erhvervsskole mener vi, at at bringe teori til liv gennem erfaringer i virkeligheden er afgørende for vores elevernes uddannelse og deres personlige karriereudvikling.

Vores Industry Partners og Industry Guest Lecturers er unikke individer fra fremtrædende virksomheder, der har det fremragende forretningsområde og lederskabskvaliteter.

Omfanget og dybden af ​​vores industripartnerskaber er også omfattende. Spænder fra vellykkede, højtydende organisationer og mærker som Audi og LinkedIn til innovative forretningsgange og indflydelsesrige branchens ledere. Alle AIB studerende drager stor nytte af den værdifulde viden og erfaring, de deler.

Som studerende får du eksklusiv adgang til vores serie af gæsteforelæsningsvideoer fra industrien, som giver dig mulighed for at fremme din læring gennem virkelige forretningsoplevelser.

Emnets bredde er omfattende, herunder specialiserede områder som ledelse, iværksætteri, marketing og human resource management-og vi rører bare overfladen.

Du får en unik forståelse for, hvordan MBA teorier og principper anvendes direkte på arbejdspladsen og høre førstehånds om de udfordringer og resultater, du kan forvente.

KURSSTRUKTUR OG UNDERVNE

Struktureret til din succes

Starten af ​​din MBA vil danne grundlaget for din viden. Du vil begynde med syv kerneemner, der dækker de vigtigste forretningsområder. Du har derefter mulighed for at specialisere din MBA eller vælge 4 valgfag, der er relevante for dine karrieremål.

MBA-specialiseringer:

 • Iværksætterstyring
 • Finansiere
 • Human Resource Management
 • Marketing Management
 • Logistik og Supply Chain Management

Dit endelige emne er et forskningsprojekt, der kræver, at du udnytter de viden og færdigheder, du har erhvervet gennem dine studier, og anvender dem på et arbejdspladsbaseret problem inden for dit fokusområde.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 8, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
18 - 36 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Locations
Australien - Adelaide, South Australia
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Australien - Adelaide, South Australia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Slutdato Kontakt skolen