Walden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag!

Walden grad og certifikat programmer er designet til bearbejdning af fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan gøre en forandring og fremme din karriere.

For mere end 40 år, Walden University, en akkrediteret institution, har hjulpet arbejder fagfolk nå deres uddannelsesmæssige mål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne udforske nuværende markedstendenser, får relevante færdigheder, der kan anvendes umiddelbart i den virkelige verden, og skabe positiv social forandring i deres liv og samfund.

Eleverne bliver undervist af videnskabelige medarbejdere, der er både forskere og praktikere, bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring i online klasseværelse.

Hvorfor vælge Walden?

 • Valg: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80 uddannelser, mere end 370 specialer og koncentrationer, og mere end 50 certifikat programmer, så du kan finde det program eller område af undersøgelsen, du behøver.
 • Peer-netværk: I Walden samfund, som består af mere end 127,600 studerende og tidligere studerende, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse.
 • Mange perspektiver: Walden forskelligartede studerende kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande.
 • Ekspert fakultet: Walden er mere end 3.000 fakultet medlemmer er eksperter inden for deres områder, der bringer den virkelige verden erfaring til deres kurser.
 • Studerendes tilfredshed:. 91% af Walden kandidater, der reagerede på en 2013 Walden undersøgelse angivet at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater *
 • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser

Walden Universitets adgangskrav varierer efter programmet og grad niveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed til at hjælpe dig med alle trin i online-ansøgning, fra at beslutte, hvilket program er det rigtige for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Walden s overførsel af kreditpolitikken for tidligere lærerig oplevelse.

Undervisningen og Financial Aid

Betaling for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud, samt føderale og private lån. Du kan også tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion til dine kurser. En Walden indskrivning rådgiver kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke midler er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre optjent tidligere. De fleste Walden kandidatuddannelser giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine nødvendige kreditter.

Støtte din succes

Walden mål er at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier, kan du drage fordel af en bred vifte af studerende support services designet til at hjælpe dig lykkes i din dannelsesrejse. Walden giver følgende ydelser til studerende: Personlige Rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i indskrivning, finansiel støtte, akademikere og andre supporttjenester til at gøre mest muligt ud af din online-program.

Teknisk bistand: Undersøgelse ubekymret at vide, du har 24/7 adgang til Walden teknisk support.

Brugerdefineret Støtte til Online Learners: Findes overalt med internetadgang, Walden online bibliotek ejer mere end 64.000 fuldtekst tidsskrifter, mere end 100 databaser, og mere end 3 millioner afhandlinger. En række ydelser er skræddersyet til online ph.d.-studerende, herunder et fakultet ekspertise mappe og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar.

Skrivning Center: Skærp dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Skrivning Center, som byder på ressourcer og online tutoring af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere.

Akademiske Residencies: Netværk med fakultet, personale og kammerater på i-personers boliger, der er designet til at give dig yderligere forskning og skrive support til din master's- eller ph.d.-niveau undersøgelse.

Career Services: Walden s Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom CV skrivning, jobsøgning, og interview strategier.

Online Learning

Walden fleksibilitet og support sætte din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil nyde godt af en omfattende online læreproces, der omfatter:

 • Praktisk starten går hele året.
 • Orientering, der forbereder dig til succes i et online-miljø.
 • Evne til at fuldføre kursusaktiviteter, når og hvor det passer dig.
 • Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet.
 • Ressourcer Multimedie designet til at øge elevernes læring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner.
 • Et globalt online fællesskab af fakultetet, studerende og tidligere studerende.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan anvende med det samme på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge, hvad du lærer at overveje innovative løsninger på virkelige verdens problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem et practicum oplevelse. Kurserne tage hensyn aktuelle forskning og casestudier at styrke kritisk tænkning. Vores online format fremmer samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk i dit område.

Fakultetet

Walden videnskabelige medarbejdere er fokuseret på din succes. Vores ekspert fakultet omfatter akademikere, forskere og fremtrædende ledere, der er udvalgt til deres akademiske og industri legitimationsoplysninger samt for deres pædagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremme et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% af Walden fakultet medlemmer holder mindst en ph.d.-grad, og de tilsammen har modtaget mere end 900 priser for deres faglige resultater og fremragende bidrag til deres marker. Walden fakultet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde, og udmærke sig ved at integrere deres ekspertise ind i klasseværelset.

Alumni Fællesskab

Walden University har mere end 79,800 alumner tværs 135 lande i hele verden. Vores alumner understøttes af en aktiv alumneforening, der holder kandidater forbundet til studerende, undervisere og kolleger alumni af den større Walden samfund. Alumner deltage i regionale aktiviteter og forblive engageret gennem Alumni ambassadør Program, myWaldenAlumni-vores alumner portal-og universitetet underskrift publikation, Walden magasin, der fremhæver resultaterne af vores alumner to gange om året.

Akkreditering

Walden University er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen og et medlem af North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over at have tjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

 • Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE)
 • Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP)
 • Kommissionen om Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE)
 • Råd for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Center (GAC) for Project Management Education Programs
 • Accreditation Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyde relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

 • Programmerne og kurser er af høj kvalitet.
 • Studerende, der kvalificerer har adgang til føderal studerende støtte.
 • Optjent er lettere at overføre end optjent ved ikke-akkrediterede institutioner.

Ved evalueringen legitimationsoplysninger, arbejdsgivere og universiteter ofte ser for ansøgere, der har optjent en grad fra et godkendt universitet.

Find oplysninger om omkostninger, erhverv typer, gennemførelsesprocenter og median lån gæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Master Of Business Administration (mb.a) - Ledelse

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Opdag dit potentiale til at inspirere andre og påvirke fremtiden for din organisation med speciale i Ledelse. Udforsk forskellige perspektiver på, hvad der gør en god leder og evaluere din egen ledelsesstil. Gennemføre programmet med en dybere forståelse af dine egne værdier som leder ... [+]

Master of Business Administration (MB.A) - Lederskab Opdag dit potentiale til at inspirere andre og påvirke fremtiden for din organisation med speciale i Ledelse. Udforsk forskellige perspektiver på, hvad der gør en god leder og evaluere din egen ledelsesstil. Gennemføre programmet med en dybere forståelse af dine egne værdier som leder. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialuddannelser (8 sem. Cr.) Capstone kurser (4 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. For en personlig vurdering af din tid til færdiggørelse, kalder en indskrivning rådgiver på 1-866-492-5336. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6630 Lederskab i en global Landskab 5 WMBA 6633 Personal Leadership: Mentoring og Coaching 6 WMBA 6637 Lederskab i aktion: Forandringsledelse og konfliktløsning 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA)

Online Fuldtid Deltid USA

Lær strategier til at forbedre din organisations effektivitet gennem Walden Universitets ACBSP-akkrediterede Master of Business Administration (MBA) program. Med denne online grad [+]

Self-Designet specialisering giver frihed og fleksibilitet til at skræddersy dit program til at supplere dine professionelle mål. Vælg op til ni valgfrie point og fokusere din læring på et bestemt område, der interesserer dig. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overdragelse af kredit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. For denne specialisering, kan eleverne overføre op til ni valgfrie point fra en tidligere kandidat-niveau arbejde uanset disciplin. Ring efter en indskrivning rådgiver til at gennemgå dine overføre kreditter og udfylde en fri transfer af kreditvurdering. [-]

Master Of Business Administration (MBA) (kompetence-baseret) - Projektstyring

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Minneapolis

Forbered dig på at fremme din karriere og gøre en større effekt i dagens globale arbejdsstyrke. [+]

Forbered dig på at fremme din karriere og gøre en større effekt i dagens globale arbejdsstyrke. Tjen en Master of Business Administration (MBA) med en specialisering i Project Management gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. Walden er kompetencebaseret MBA-program er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP), en førende specialiseret akkreditering forening, der identificerer og understøtter ekspertise i erhvervsuddannelser. Tjene din uddannelse på dine vilkår Leveret gennem Tempo Learning ™ af Walden, kompetencen-baserede MBA-program giver dig mulighed for at lære på din egen tidsplan, i dit eget tempo-bygning på din eksisterende færdigheder, viden og erfaring. For én all-you-can-lære pris, du videre gennem programmet ved at mestre en række kompetencer og færdiggøre vurderinger. Walden er BS i Business Administration, Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA), og ph.d. i Management programmer er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP). MS i Regnskab og BS i Regnskab programmer er også akkrediteret af ACBSP og har tjent organisationens Specialized Accounting Akkreditering. specialisering: Projektledelse [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Corporate Finance

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Udforsk de brede finansielle spørgsmål selskaber står overfor, og hvordan finansielle beslutninger har indflydelse ydeevne, værdiansættelse og risiko. Corporate Finance specialisering giver mulighed for at udvikle en fast forståelse af finansielle principper, teorier og gældende praksis i de finansielle markeder, sparsommelighed institutioner og erhvervs- og investment banking, samtidig med at udforske de grundlæggende principper for virksomhedernes ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Corporate Finance Udforsk de brede finansielle spørgsmål selskaber står overfor, og hvordan finansielle beslutninger har indflydelse ydeevne, værdiansættelse og risiko. Corporate Finance specialisering giver mulighed for at udvikle en fast forståelse af finansielle principper, teorier og gældende praksis i de finansielle markeder, sparsommelighed institutioner samt erhvervs- og investment banking, samtidig med at udforske de grundlæggende principper for virksomhedernes finansielle modellering. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6640 Advanced Managerial Finance 5 WMBA 6643 Ansøgninger i Corporate Finance I 6 WMBA 6647 Ansøgninger i Corporate Finance II 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Human Ressource Management

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Udforsk centrale praksis og strategier for udvikling, forvaltning, rekruttering, og førende personale. The Human Resource Management specialisering giver de organisatoriske viden og lederevner er nødvendige for at rådgive og fremskridt i denne brogede felt, plus praktiske tilgange til håndtering af talent, måle medarbejdernes præstationer, og førende højtfungerende teams ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Human Resource Management Udforsk centrale praksis og strategier for udvikling, forvaltning, rekruttering, og førende personale. The Human Resource Management specialisering giver de organisatoriske viden og lederevner er nødvendige for at rådgive og fremskridt i denne brogede felt, plus praktiske tilgange til håndtering af talent, måle medarbejdernes præstationer, og førende højtfungerende teams. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Studerende, der har tjent en Senior Professional i Human Resources (SPHR) eller Global Professional i Human Resources (GPHR) udpegning kan være berettiget til at ansøge fire point for Human Resource Management specialisering. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6610 Talent Management 5 WMBA 6613 Human Resource Metrics 6 WMBA 6617 Performance Management 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - International Business

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Den International Business specialisering er designet til at give dig en dybdegående kig på, hvordan globale organisationer fungerer, mens du udforsker de kritiske udfordringer, som ledere står overfor, herunder de politiske, økonomiske, konkurrencemæssige, lovgivningsmæssige, operationelle og sociale dimensioner af international business ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - International Business Lære at styre og lede i komplekse organisationer, hvor interesser og ansvar krydser flere markeder, kulturer og internationale grænser. Den International Business specialisering er designet til at give dig en dybdegående kig på, hvordan globale organisationer fungerer, mens du udforsker de kritiske udfordringer, som ledere står overfor, herunder de politiske, økonomiske, konkurrencemæssige, lovgivningsmæssige, operationelle og sociale dimensioner af international business. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6670 Ansøgninger i Global Business 5 WMBA 6673 Case Studies i Global Business 6 MGMT 6677 konkurrencen på globale økonomi 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Iværksætterkultur Og Små For Virksomhedens

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Lær at vende udfordringer til muligheder, når de starter eller udvikle et nyt selskab. Iværksætter- og Small Business specialisering tilbyder hands-on erfaring med at lancere en ny virksomhed og dækker et bredt spektrum af emner, herunder iværksætterkultur i og uden for virksomhedernes indstillinger, planer for styring af bæredygtige små virksomheder, og strategier for at navigere i ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Entreprenørskab og Small Busines Lær at vende udfordringer til muligheder, når de starter eller udvikle et nyt selskab. Iværksætter- og Small Business specialisering tilbyder hands-on erfaring med at lancere en ny virksomhed og dækker et bredt spektrum af emner, herunder iværksætterkultur i og uden for virksomhedernes indstillinger, planer for styring af bæredygtige små virksomheder, og strategier for at navigere risici og fordele forbundet med være iværksætter. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6650 Virkningen af ​​Entrepreneurship 5 WMBA 6653 Entrepreneurship og New Venture Creation 6 WMBA 6657 Styring af en bæredygtig Small Business 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Kommunikation

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Forbedre din evne til at kommunikere effektivt med interne og eksterne interessenter med meddelelsen specialisering. Kursusaktiviteter i denne specialisering udforsker elementer af vellykkede interpersonelle og organisatoriske kommunikation og lederens rolle i at sikre, at kommunikation opnå de ønskede mål. Du vil undersøge, hvordan man kan skræddersy information til forskellige målgrupper og formål ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Kommunikation Forbedre din evne til at kommunikere effektivt med interne og eksterne interessenter med meddelelsen specialisering. Kursusaktiviteter i denne specialisering udforsker elementer af vellykkede interpersonelle og organisatoriske kommunikation og lederens rolle i at sikre, at kommunikation opnå de ønskede mål. Du vil undersøge, hvordan man kan skræddersy information til forskellige målgrupper og formål; processen med at udvælge, planlægning, udførelse og evaluering af kommunikationsstrategier; og kunsten og videnskaben at udvikle overbevisende budskaber, både skriftligt og mundtligt. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kursus (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6690 Message Design, Audience, og evaluering 5 WMBA 6693 Interpersonel kommunikation 6 WMBA 6697 Creative Strategi og Udførelse: Fra Brief til Præsentation 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier De fleste stater kræver enkeltpersoner til at fuldføre 150 semester (225 kvartal) timer i bestemte fagområder med henblik på at være berettiget til at sidde for statsautoriseret revisor (CPA) eksamen og / eller opnå en CPA licens. Walden regn- programmer kan hjælpe kandidater fremskridt i retning af opfyldelsen af ​​disse krav. BS i Regnskab tilbyder 120 fjerdedel (80 semester) kredit timer, der omfatter øverste niveau kurser i emner som regnskab, revision, skat, og internt regnskab. MS i Regnskab og MS i Regnskab og Management tilbyder 30 semester (45 kvartal) kredit timer, mens MBA Regnskab specialisering tilbyder ni semester (13,5 kvartal) kredit timer. Disse programmer omfatter graduate kurser i emner som regnskab, ledelsesmæssige regnskab, og juridiske og etiske regnskabspraksis. Dette vil kræve, at studerende til at fuldføre yderligere kurser for at opfylde statens krav. I hver stat, der er særlige politikker, der skal følges, når en person forsøger at blive en godkendt revisor. Nogle stater tillader ikke personer, der gennemfører Walden regnskabsprogrammer til at sidde for CPA licens eksamener på grund af statslige specifikke emner som professionel akkreditering eller face-to-face undervisning. For information om de uddannelsesmæssige krav til din tilstand, se statens bestyrelse Bogføring eller relaterede agentur. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning om revisor licensure; Men det er stadig ansvaret for den enkelte at tilmelde dig i programmet til at læse, forstå og overholde licensure krav i den stat, hvor han eller hun ønsker at udøve. Walden University kan gøre nogen repræsentation, garanti, garanti eller forpligtelse, som en vellykket gennemførelse af et Walden program eller kursusaktiviteter for kredit inden for et program, vil gøre en kandidat er berettiget til at sidde i en licensure eksamen eller få statens licensure. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Markedsføring

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Marketing specialisering er designet til at hjælpe dig med at udvide din viden om markedsføring fundamentals samtidig styrke din ekspertise på områder, der omfatter integreret markedsføring, digitale og sociale medier markedsføring, strategisk brand management, udvikling af nye produkter, global marketing og distributionskanaler ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Marketing Lær hvordan du opretter, kommunikere og levere værdi til dine kunder. Den Marketing specialisering er designet til at hjælpe dig med at udvide din viden om markedsføring fundamentals samtidig styrke din ekspertise på områder som integreret markedsføring, digitale og sociale medier markedsføring, strategisk brand management, udvikling af nye produkter, global marketing og distributionskanaler. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Fundament og centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 6 WMBA 6660 Kommunikere Brug Social og Digitale Medier 5 WMBA 6663 Market Research og Customer Insights 5 WMBA 6667 Fra Marketing strategi til Execution 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Projektstyring

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Project Management specialisering udforsker strategier for tilsyn projekter af forskellige anvendelsesområder og størrelser og giver en mulighed for at lære på første hånd, hvordan man undgår fælles projekt faldgruber gennem en række virkelige verden øvelser, sætte dine nyfundne projektstyring færdigheder til at arbejde ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Projektledelse Forbedre din evne til at motivere folk, fremme teamwork, overvåge komplekse projekter, og opnå omkostningseffektive resultater. Project Management specialisering udforsker strategier for at føre tilsyn projekter af forskellige anvendelsesområder og størrelser og giver en mulighed for at lære på første hånd, hvordan man undgår fælles projekt faldgruber gennem en række virkelige verden øvelser, sætte dine nyfundne projektledelse færdigheder til at arbejde. Walden er blevet gennemgået og godkendt som leverandør uddannelse projektledelse af af Project Management Institute (PMI) ®. Som PMI Registreret Education Provider (REP), har Walden accepteret at overholde PMI-etablerede kvalitetssikring kriterier. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6620 Practices i Project Management 5 WMBA 6623 Enterprise og Project Risk Management 6 WMBA 6627 Stakeholder Management og Organizational Behavior 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier PMI er et registreret varemærke og servicemærke tilhørende Project Management Institute, Inc. PMP er et registreret certificeringsmærke af Project Management Institute, Inc. Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Selv-designet

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA USA Online

Self-Designet specialisering giver frihed og fleksibilitet til at skræddersy dit program til at supplere dine professionelle mål. Vælg op til ni valgfrie point og fokusere din læring på et bestemt område, der interesserer dig ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Self-Designet Self-Designet specialisering giver frihed og fleksibilitet til at skræddersy dit program til at supplere dine professionelle mål. Vælg op til ni valgfrie point og fokusere din læring på et bestemt område, der interesserer dig. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. For denne specialisering, kan eleverne overføre op til ni valgfrie point fra en tidligere kandidat-niveau arbejde uanset disciplin. Ring efter en indskrivning rådgiver til at gennemgå dine overføre kreditter og udfylde en fri transfer af kreditvurdering. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. For en personlig vurdering af din tid til færdiggørelse, kalder en indskrivning rådgiver på 1-866-492-5336. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 Valgfag * 5 Valgfag * 6 Valgfag * 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier *Studerende kan vælge at overføre op til ni point fra tidligere graduate-niveau kurser uanset disciplin. For at opfylde specialisering, vil de studerende nødt til at vælge tre 3-kredit kurser fra listen nedenfor: WMBA 6680 Financial Management Tools til beslutningstagning WMBA 6683 Managerial Accounting for organisationens præstationer WMBA 6687 Styring Operationel og finansiel virksomhed risici WMBA 6640 Advanced Managerial Finance WMBA 6643 Teorier om Corporate Finance WMBA 6647 Anvendt Corporate Finance WMBA 6650 Virkningen af ​​Entrepreneurship WMBA 6653 Entrepreneurship og New Venture Creation WMBA 6657 Styring af en bæredygtig Small Business WMBA 6600 US Healthcare Delivery System WMBA 6603 Health Policy and Economics WMBA 6607 Økonomistyring WMBA 6610 Talent Management WMBA 6613 Human Resource Metrics WMBA 6617 Performance Management WMBA 6670 Ansøgninger i Global Business WMBA 6673 Case Studies i Global Business WMBA 6677 konkurrencen på globale økonomi WMBA 6630 Lederskab i en global Landskab WMBA 6633 Personal Leadership: Mentoring og Coaching WMBA 6637 Lederskab i aktion: Forandringsledelse og konfliktløsning WMBA 6660 Udvikling af en integreret Marketing strategi og Brand Management WMBA 6663 kundeloyalitet og Køber Behavior WMBA 6667 Emerging Media og globale marked WMBA 6620 Practices i Project Management WMBA 6623 Enterprise og Project Risk Management WMBA 6627 Stakeholder Management og Organizational Behavior Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Sundhedsforvaltningen

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Healthcare Management specialisering giver mulighed for at få en større forståelse af det amerikanske sundhedssystem og de finansielle teknikker management, der styrer driften af ​​succesfulde sundhedsorganisationer i dag ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Healthcare Management Erhverve lederskab og analytiske færdigheder, der kræves for at identificere muligheder, adresse fælles udfordringer, og levere bedre patientpleje i verdens største industri. Healthcare Management specialisering giver mulighed for at få en større forståelse af det amerikanske sundhedssystem og de finansielle teknikker forvaltning, der styrer driften af ​​succesfulde sundhedsorganisationer i dag. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kurser (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme samarbejde 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6602 Moderne emner i USA Healthcare Delivery System 5 WMBA 6604 Ret, Etik og politik i Healthcare Administration 6 WMBA 6608 Healthcare Financial Management og Economics 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Master Of Business Administration (MBA) - Tegner

Online Fuldtid Deltid September 2016 USA Auburn

Udforsk praktisk regnskabsmæssige og finansielle teknikker, som du kan bruge til at forbedre dine beslutningsprocesser evner og bidrage til at øge din virksomheds performance. Regnskab specialisering integrerer regnskabspraksis teori og praksis med lederevner og giver mulighed for at vokse mere kompetent i prognoser, omkostningsanalyse, og vurderingsmetoder samt styring af operationelle og ... [+]

Master of Business Administration (MBA) - Regnskab Udforsk praktisk regnskabsmæssige og finansielle teknikker, som du kan bruge til at forbedre dine beslutningsprocesser evner og bidrage til at øge din virksomheds performance. Regnskab specialisering integrerer regnskabspraksis teori og praksis med lederevner og giver mulighed for at vokse mere kompetent i prognoser, omkostningsanalyse, og vurderingsmetoder samt forvalte operationelle og finansielle forretningsmæssige risici. Afslutning Krav 36 samlede bevillinger semester Centrale kurser (24 sem. Cr.) Specialisering kurser (9 sem. Cr.) Capstone kursus (3 sem. Cr.) Overførsel af Credit: Studerende kan være berettiget til at overføre op til 18 point. Chartered Financial Analyst (CFA) niveau I, II eller III certificeringer kan anvendes mod specialiseringskurser. Denne sekvens er den mindste tid til færdiggørelse. Tid til afslutning kan variere fra studerende, afhængig af individuel fremskridt og kreditter overført, hvis det er relevant. Kurser Kurserne leveres i en foreskreven sekvens. Hver 16-ugers semester omfatter to på hinanden følgende 8-ugers kurser. 1 WMBA 6000 Dynamisk Lederskab 1 WMBA 6010 Managing People og fremme Collaboration 3 2 WMBA 6020 Fremme en innovationskultur 2 WMBA 6030 Managing Business Information Systems 3 WMBA 6040 Forbedring Business Performance 3 WMBA 6050 Regnskab for Management Beslutningstagning 4 WMBA 6060 Marketing for Konkurrenceevne 4 WMBA 6070 Managerial Finance 5 WMBA 6681 beslutningsprocesser Tools for Dagens Financial Professional 5 WMBA 6683 Managerial Accounting for organisationens præstationer 6 WMBA 6687 Styring Operationel og finansiel virksomhed risici 6 WMBA 6990 Capstone: bæredygtig forretningspraksis og strategier Learning Outcomes Kandidater i dette program vil være parat til at: Vurdere det miljø, hvor virksomhederne opererer med bevidsthed om kompleksiteten, indbyrdes afhængighed, risici, konsekvenser og diverse interessenter perspektiver. Træffe beslutninger inden for en erhvervsmæssig sammenhæng, der er effektive, velbegrundet, etisk og socialt ansvarlig. Formulere erklæringer om forretningsmæssige problemer eller muligheder for at lette indsigtsfulde dialog og kritisk tænkning. Generer løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer eller muligheder gennem kritisk, kreativ, og systemer tænkning og anvende passende teorier, begreber, redskaber, færdigheder, praksis og forskning. Ansæt forretningskritiske passende kommunikationsfærdigheder, der muliggør effektiv udveksling eller overførsel af information, fremme gensidig respekt, fremme sunde diskurs, og vise en akut bevidsthed om de behov, den tiltænkte målgruppe. Demonstrere evnen til at arbejde med andre for at efterkomme mål i forskelligartede og komplekse forretningsmiljø. Vurdere muligheder for erhvervslivet interessenter, herunder sig selv, for at bidrage til en positiv social forandring lokalt og globalt. [-]

Mba - Kommunikation

på universitet Fuldtid USA

Lær strategier til at forbedre din organisations effektivitet gennem Walden Universitets ACBSP-akkrediterede Master of Business Administration (MBA) program. [+]

Lær strategier til at forbedre din organisations effektivitet gennem Walden Universitets ACBSP-akkrediterede Master of Business Administration (MBA) program. Med denne online grad program, kan du få business og lederevner til at løse din organisations unikke forretningsmæssige udfordringer. Vælg mellem forskellige specialiseringer inden for dette mangfoldigt og dynamisk område, herunder corporate finance, iværksætterånd, international business, ledelse og projektledelse og risikostyring. Hvad du lærer i klasseværelset kan anvendes umiddelbart i din virksomhed til at påvirke bundlinjen. Specialiseringer • Regnskab • Corporate Finance • Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning • Healthcare Management • Human Resource Management • International Business • Ledelse • Markedsføring • Projektledelse • Self-Designet Walden Universitets BS i Business Administration, Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) og Ph.D. i Management programmer er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools og Programmer (ACBSP). ACBSP er en førende specialiseret akkreditering forening, der identificerer og støtter ekspertise i erhvervslivet uddannelse. Denne akkreditering bekræfter kvaliteten af ​​Walden programmer og supporttjenester, samt vores forpligtelse til løbende evaluering og forbedring. Optjening en ACBSP-akkrediteret grad kan bedre forberede dig til at konkurrere og få succes på det globale marked. Arbejdsgiverne anerkender værdien af ​​kandidater af et program med uddannelsesmæssige standarder inspireret af Baldrige ydeevne Excellence Program, der anvendes af virksomheder, staten, og andre organisationer som et mål for kvalitet. [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, MN, 55401 US